Haberler

Dha Yurt Bülteni-5

1)ADANA POLİSİ PKK'NIN VİLLADA HAZIRLADIĞI KANLI EYLEMİ ÖNLEDİADANA polisi, terör örgütü PKK'nın ilk eylem yaptığı 15 Ağustos'ta polis kıyafeti giyerek saldırı hazırlığı yapan teröristlerin kullanacağı malzemelerin bulunduğu lüks villaya operasyon yaptı.

1)ADANA POLİSİ Pkk'NIN VİLLADA HAZIRLADIĞI KANLI EYLEMİ ÖNLEDİ

ADANA polisi, terör örgütü Pkk'nın ilk eylem yaptığı 15 Ağustos'ta polis kıyafeti giyerek saldırı hazırlığı yapan teröristlerin kullanacağı malzemelerin bulunduğu lüks villaya operasyon yaptı. Evde yapılan aramada 12 kaleşnikof marka silah, bin mermi, 24 el bombası, 12 polis üniforması, 1.5 ton amonyum nitrat, 300 kilo çivi ele geçirildi. Ancak herhangi bir zanlıya ulaşılamadı. İddiaya göre MİT, Adana Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü'ne bölücü terör örgütü Pkk'nın ilk eylem yaptığı 15 Ağustos 1984 yılının yıl dönümünde Adana'da kanlı eylem yapacağı bilgisini ulaştırdı. Bu bilgi üzerine MİT görevlileri ve Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri koordineli olarak çalışmaya başladı.

LÜKS VİLLAYA BASKIN YAPILDI

Görevli ekipler, yaptıkları çalışmanın ardından 11 Ağustos günü şafak vakti havadan helikopter ile karadan özel harekatın katılımıyla operasyon başlattı. Eş zamanlı olarak Seyhan, Yüreğir ve Çukurova ilçelerinde 30 adrese baskın yapıldı. Polis, Çukurova İlçesi'nde kapısını kırıp içeri girdiği villanın bordum katında 12 uzun namlulu silah, 24 el bombası, 12 hücum yeleği, bin uzun namlulu silah mermisi, 96 şarjör, 12 polis üniforması, 49 gri büyük kova,  1 amper ölçer,   1 lehim malzemesi, 4 lehim tabancası, 42 silikon mumu, 2 lehim kablosu, 1.5 ton amonyum nitrat, 300 kilo çivi, 6 koli bandı, 3 siyah bant, 20 litrelik 24 boş bidon, 25 gaz maskesi, 10 pil, 10 açma kapama anahtarı, 10 zil butonu, 1 karışım yapmak için mutfak robotu, 500 gramlık 150 teneke kutularda mantar, 20 litrelik 11 benzin dolu bidon, 18 kilogramlık yapıştırıcı, 10, yastık, 10 sünger yatak, 10 battaniye, 2 hasır ve oldukça fazla konserve yiyecek ve ekmek ele geçirildi.

POLİS KILIĞINA GİRECEKLERDİ

Polis evde ve çevrede yaptığı çalışmada zanlılara rastlamadı. Ancak, villada yapılan çalışmalarda evde bulunan malzemelerden villaya 12 teröristin geleceği, polis kılığına girip kanlı eylemi böyle yapacağı anlaşıldı. Teröristlerin polis kılığına girdikten sonra 15 Ağustos'ta PKK lehine korsan gösteri yapıldığı bir anda ya da polisin kalabalık bir şekilde bulunduğu yere önce bombalı bir araçla saldırılı yapacağı bunu da uzaktan kumanda ile gerçekleştirip daha sonrada üniformalı teröristlerin uzun namlulu silahlarla saldırmayı planladığı tahmin ediliyor. Evde ele geçen 300 kilo çividen ise yapılacak olan bombanın çivi ile desteklenerek çok fazla kişiyi öldürmeyi hedefledikleri anlaşıldığı açıklandı.

VİLLAYI AYLIK 2 BİN 500 LİRAYA KİRALAMIŞLAR

Ayrıca teröristlerin kanlı eylemi gerçekleştirmek için paradan da kaçınmadığı ortaya çıktı. Teröristlerin bir kez geldiği villayı aylık 2 bin 500 liraya kiraladığı açıklandı. Teröristlerin bir kez gelip mühimmatı villaya koyduğu daha sonrada dikkat çekmemek için villaya hiç gelmediği 15 Ağustos gününü bekleyip eylem hazırlığı için villaya gelmeyi planladığı tespit edildi.

81 İL UYARILDI

Geçtiğimiz günlerde Hakkari'de bir özel harekat polisinin şehit edilmesi olayında da teröristlerin polis kıyafeti giymesi, Adana'da villada 12 polis üniforması çıkması üzerine emniyet genel müdürlüğü 81 il emniyet müdürlüğüne acil koduyla 15 Ağustos ve sonrasında teröristlerin polis üniformasıyla eylem yapma ihtimaline karşı uyarıldı. Adana polisi daha önce 15 Ağustos'ta korsan gösteri eylemi hazırlığında olan ve internet üzerinden PKK propagandasını yaptığı ileri sürülen 20 kişiyi de gözaltına almıştı. İstihbarat birimleri, villanın PKK tarafından kullanıldığına ilişkin bilgilere de ulaşmıştı.

Görüntü Dökümü

------------------------

Ele geçirilen malzemelerden genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Çağlar ÖZTÜRK/ADANA,

=============================================================

2)'SUİKAST DAVASI' SANIĞI KURMAY ALBAY, PROTESTO EDİLMEKTEN RAHATSIZ OLMUŞ

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi saldırı düzenleyen 1'i firari 37 darbeci askerin aralarında bulunduğu 43'ü tutuklu 47 sanığın Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına, iki günlük aradan sonra bugün devam edildi. Savunma yapan Genelkurmay Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü'nde 'kurmay albay' rütbesiyle görev yaptığı sırada tutuklanan Osman Kılıç, duruşma salonuna getirildikleri sırada temsili darağacı ve protestocuların önünden geçirilmesinden rahatsız olduğunu, böylelikle kendilerine işkence uygulandığını iddia ederek şikayetçi oldu. Osman Kılıç'ın mahkeme heyetinin müşteki avukatlarıyla yemek yediği dedikodusunun bulunduğunu söylemesi üzerine Mahkeme Başkanı Emirşah Baştoğ, "Biz mi yemek yemişiz? Bu ispatlansın bugün istifa ederim, bu iddiayı ortaya atanlar, özür dileyerek söylüyorum, şerefsizdir" tepkisini verdi. Geçen 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele saldırı düzenleyen Özel Kuvvetler ve Muharebe Arama Kurtarma (MAK) timlerinin de aralarında bulunduğu 43'ü tutuklu 47 sanığın yargılanması Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde iki günlük aradan sonra yeniden başladı.

Duruşmada, sanıkların esas hakkındaki savunmalarının alınmasına devam edildi. Mahkeme heyetinin kararı doğrultusunda savunma yapacakları tarihleri bildiren tutuklu askerler ise duruşmaya getirilmedi.

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVLİSİ SAVUNMA YAPTI

Yoklamayla başlayan duruşmada ilk olarak sanık askerlerden 16 Temmuz'da Akıncı Üssü'nde gözaltına alınıp tutuklanan Genelkurmay Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü'nde 'kurmay albay' rütbesiyle görev yapan Osman Kılıç, esas hakkındaki savunmasını yaptı. HTS kayıtları ile ortaya çıkan yeni bilgi ve belgelerin kendisinin suçsuz olduğunu ortaya koyduğunu ileri süren Osman Kılıç, 13 aydır tutuklu yargılandığını, kendileri yüzünden ailelerinin hayatlarının karardığını, avukatların kendilerini savunmak istemediğini iddia etti. Osman Kılıç, gözaltında ve cezaevinde bulunduğu sürede kendisine işkence yapıldığını öne sürüp görevlilerden şikayetçi oldu. Osman Kılıç ayrıca, duruşma salonuna getirildikleri sırada temsili darağacı ve protestocuların önünden geçirilmesinden rahatsız olduğunu, böylelikle kendilerine işkence uygulandığını iddia ederek görevlilerden de şikayetçi oldu.

'PATATES HATTI KULLANMADIM'

FETÖ/PDY üyeliğini kabul etmeyen Osman Kılıç, "Hayatımın hiç döneminde söz konusu örgütle iltisaklı kurum kuruluşla ilgim olmadı. Aile fertlerimin de irtibatı olmadı. Yurtta Sulh Konseyi üyesi yapılan bir kişiye örgüt, bir dolar vermiyor. Örgütün okulu, yurt, dershane, kurum kuruluşlarıyla irtibatım bulunmamaktadır. Bank Asya'da hesabım yoktur. Ne kadar zorlarsanız zorlayın Osman Kılıç'tan bir FETÖ üyesi çıkartamazsınız. Yurtta Sulh Konseyi'nin varlığını, darbe teşebbüsünden sonra savcılıkta öğrendim. 1960 darbesine benzerlik fantazisiyle 38 kişilik bir liste oluşturulmuş, sıralama kriteri var mıdır bilmiyorum. Konsey üyelerinden tanıdıklarım var, hiç görmediklerim de var. Hayatımda hiç görmediğim insanlarla bir araya gelip ülkeyi yönetmeye talip oluyoruz. Konsey yok, delil yok, kanıt yok olmayan konseye üyeliğim yok" dedi. Mahrem imamlardan Ali Irmak'ın, kendisine 'açık hat ya da patates hat' olarak isimlendirilen telefon hattı verildiği iddialarının iddianamede yer aldığını söyleyen Osman Kılıç, "Örgüt tarafından bana telefon hattı tahsis edilmesi iddiası var. Örgütün verdiği patates hattı, kullanmışım. Delil yok. Bölge yok kanıt yok, fantaziye dayalı bir iddia. Ali Irmak'ı tanımadım, hayatımın hiçbir döneminde irtibatım olmadı. Bahsi geçen açık hat ya da patates hattı hiç kullanmadım" dedi.

KUMPAS DAVALARINDAKİ HUKUKSUZLUKLARI ÖRNEK GÖSTERDİ

Gözaltında bulunduğu sırada cep telefonunun kullanıldığını ileri süren Osman Kılıç, Ergenekon ve Balyoz gibi kumpas davalarını örnek gösterip, "Bu davalarda kanunsuzluklar yapıldı. Ergenekon, Balyoz sisteminde bunları gördük. Hukuk sistemimiz buna uygun" dedi. Osman Kılıç, gözaltına alındığı Akıncı üssüne ise tören için gittiğini anlatıp, "Burada Şükrü Seymen beni aradı. Genelkurmay Başkanı'nın durumunun nasıl olduğunu sordu. Semih Terzi'nin kendisini aradığını bazı görevler verdiğini, içeriğini söyleyemeyeceğini söyledi. 27 saniyelik kısa bir görüşmeydi. Ben de kendisine bütün uçuşların ve görevlerin iptal olduğunu söyledim. Saat 23.30 sıralarında bir havacı subay geldi. Sönmezateş ve Seymen'le irtibatlı olan var mı diye sordular. Görevlerin iptal olduğu bilgisini söylememi istediler. Ben de daha önce uçuşların iptal olduğu bilgisini Seymen'e söylediğini anlattım. Bununu üzerine havacı subay kızdı, telefonlarımızın toplanması talimatını verdi. Gece boyunca telefonum kullanılmış" dedi. Osman Kılıç, yargılanan sanıkların, Marmaris'e gönderilmesinin tiyatro ve kumpas olduğunu iddia etti.

MAHKEME BAŞKANINDAN SERT TEPKİ

Osman Kılıç, savunmasının sonunda mahkeme heyetine yönelik, "Bazı dedikodular var. Mahkeme heyetinizin müşteki avukatlarıyla yemek yediğine yönelik" dedi.

Bu sırada sanığın sözünü kesen mahkeme Başkanı Emirşah Baştoğ, sert tepki verip, "Biz mi yemek yemişiz? Bu ispatlansın bugün istifa ederim. Bu iddiayı ortaya atanlar, özür dileyerek söylüyorum, şerefsizdir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlarından Halit Çokan ise söz alıp, "Yemin ederiz böyle bir yemek yenmedi" dedi.

Osman Kılıç'ın savunmasını tamamlamasından sonra tekrar konuşan Mahkeme Başkanı Emirşah Baştoğ, "Savunman sırasında bize yönelik bazı ithamların oldu, bunlarını hepsini de reddediyorum" sözleriyle tepkisini sürdürdü.

Görüntü Dökümü

----------------------------

Önlemlerden görüntü.

Sanıkların getirilmesinden görüntü.

Taylan YILDIRIM - Cavit AKGÜN/MUĞLA, -

===================================================

3)ŞEMDİNLİ'DE KAMYONA PATLAYICI TUZAĞI; 1 İŞÇİ ÖLDÜ

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde polisler için yapılan kalekola malzeme taşıyan kamyonun geçişi sırasında teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcı inflak etti. Patlamada ilk belirlemelere göre 1 işçi yaşamını yitirdi.Olay, sabah saatlerinde Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta bulunan İncesu Köyü Elda Mevkii'nde meydana geldi. Polisler için yapıldığı belirtilen kalekola malzeme taşıyan kamyonun geçişi sırasında, PKK'lı teröristler tarafından önceden yola döşenen el yapımı patlayıcı inflak ettirildi. Patlamada ilk belirlemelere göre 1 işçinin  öldüğü belirtilirken, henüz açıklama yapılmadı. Bölgede kapsamlı operasyon başlatıldı.

ŞEMDİNLİ(Hakkari), -

===================================================

4)ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE KORKUTAN YANGIN

İZMİR'in Balçova İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinin sinema katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, çok sayıda ekibin müdahalesiyle söndürüldü. Mithatpaşa Caddesi üzerindeki bir alışveriş merkezinde, bugün saat 10.00'de, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Binadan yükselen alevleri görenler yagnını itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda ekip, yangına müdahale etti. Polis ekipleri ise alışveriş merkezinde bulunan vatandaşları tahliye ederek, güvenlik önlemi aldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın, kısa sürede söndürüldü. Yangının kesin çıkış nedeni araştırılırken; polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.Yangına ilk müdahaleyi yaptığını söyleyen Balçova Belediyesi işçisi Ali Bulmuş, "Biz tankerle ağaçları sularken, alevleri fark ettik. Kendi tankerimizle yangına müdahale ettik. İtfaiye gelene kadar bir tanker suyu boşalttık. Facianın eşiğinden döndük" dedi.

Görüntü  Dökümü

----------------------

Yangından görüntü

Ekiplerin çalışmasından görüntü

Ali Bulmuş ile röp.

Genel ve detay görüntü

(Haber- Kamera; Mehmet CANDAN / İZMİR,

========================================================

5)EVİNDE 448 BİN DOLAR BULANAN FETÖ SANIĞI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İZMİR merkezli olarak FETÖ/PDY'nin 'Altın şehir' adı altındaki yeni yapılanma girişimine yönelik düzenlenen operasyonda 448 bin 468 dolarla birlikte gözaltına alınan ve yapılanmanın elebaşlarından birisi olan H.K. ve eşinin de bulunduğu 5 kişi adliyeye sevk edildi. İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Okan Bato'nun koordinesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Ege Bölgesi'nde 'altın şehir' adı altında yeni yapılanma ortaya çıkartıldı. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, geçen 25 Temmuz'da İzmir merkezli İstanbul, Muğla ve Aydın'da düzenlediği operasyonda 131 kişiyi gözaltına aldı. Örgütün sözde Ege Bölge İmamı N.K. de, Bornova'da saklandığı evden kaçmak isterken gözaltına alındı. Örgütün bazı üyeleri, Bornova'da toplantı halinde bulundukları sırada yakalandı. Bu çalışmalarla, FETÖ'nün İzmir'de 'altın şehir' adı altında sözde eyalet yapılanmasına gittiği ve şubat ayından bu yana faaliyette bulundukları tespit edildi. Şüphelilerin, örgütü ayakta tutmaya yönelik çalışmalar yaptığı, cezaevindeki örgüt üyelerine yardım adı altında para topladıkları, tutuklu FETÖ mensuplarıyla irtibat sağladıkları ve ramazan ayında faaliyetlerini yoğunlaştırdıkları iddia edildi. Adliyeye gönderilen 131 kişiden, N.K.'nin de aralarında bulunduğu 60'ı tutuklandı, 57'si adli kontrol şartıyla, bir kişi cumhuriyet savcılığından, 4'ü ise emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Diğer kişilerin adliyedeki işlemleri devam ediyor,

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

FETÖ/PDY'nin 'altın şehir' yapılanması operasyonu kapsamında gözaltına alınan 131 kişi arasında, bu yapılanmanın elebaşlarından birisi olan H.K.'nın ve eşinin de bulunduğu, çocuğuyla kaçma hazırlığı yaparken yakalandı. Emniyette sorgusu tamamlanan H.K. ve eşinin de aralarında bulunduğu 5 kişi adliyeye sevk edildi. H.K. evinde bulunan paralarla ilgili "Suçlamaları kabul etmiyorumö dedi. H.K.'nın evinde yapılan aramalarda ise eşi ve kendisi adına düzenlenmiş sahte pasaportun yanı sıra 448 bin 468 dolar, 16 bin 516 lira, 765 Euro ile bir miktar Suudi Arabistan riyali ele geçirilmiş, bulunan paralardan 442 bin 15 dolarının, evdeki yastığın içinde tülbentle sarılı olduğu ortaya çıkmıştı.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Zanlıların adliyeye sevk edilmesinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera:  Mehmet CANDAN / İZMİR,

========================================================

6)İHH'DAN BOLU ALADAĞ'DA ARAMA KURTARMA TATBİKATI

BOLU Aladağ'da, 300 İHH gönüllüsü arama kurtarma uzmanı kamp kurarak, teorik ve pratik eğitim aldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı gönüllülerinin oluşturduğu, 25 farklı ilde faaliyet gösteren arama kurtarma ekipleri Bolu Aladağ'da çadır kurarak kamp yaptı. Kurdukları çadırlarda konaklayan 300 İHH gönüllüsü, arama kurtarma, dağcılık, ilk yardım, harita okuma, yön bulma, güvenli arama yapma ve muhabere eğitimi gibi konularda tatbikatlar yaptı. Gönüllüler, senaryo gereği ormana piknik yapmaya gelen bir ailenin kaybolan 3 çocuğunu aradı. İhbar üzerine tamamen gerçekçi şekilde aramaya geçen gönüllüler, ekiplere ayrılarak çocukları bulmaya çalıştı. Gönüllüler bu tatbikat sayesinde aldıkları eğitimlerdeki bilgileri pratiğe döktü. Gönüllüler, öğrendikleri teknikleri kullanarak kısa sürede buldukları çocukları sağlık ekiplerine teslim etti. 3 gün süren tatbikat ve eğitimler sona erdi.

Bolu İnsan Hakları ve Hizmet Derneği(İHH) Başkanı Fethi Sarımsakçı, İHH'nın Türkiye genelinde yaklaşık 2 bin arama kurtarma gönüllüsünün bulunduğunu ifade ederek şöyle dedi:

"Bolu'da da 3 günlük bir tatbikat düzenledik. Tatbikatımıza, 25 ilden katılım oldu. 300 gönüllümüzle tatbikatımızı yapıyoruz. Şu anda temsili olarak pikniğe gelen bir ailenin 3 çocuğu ormanda kayboldu. Arkadaşlarımız 4 gruba ayrılarak bu çocukları bulmak için aramaya çıktılar. İHH şu anda dünyanın 20 farklı bölgesinde sel, tsunami, deprem bölgesinde. Diğer ülkelerden önce oraya ulaştık. Çalışmalarımız devam ediyor. Allah vermesin ama ilimiz ve Türkiye deprem kuşağında. Dolayısıyla ekiplerimiz her an için olabilecek depreme ve diğer afetlere karşı hazırlıklı olmak zorunda."

Tatbikata katılanların aldıkları eğitim hakkında da bilgiler veren Sarımsakçı şunları söyledi:

"Burada, öncelikle bütün ekipmanların tanıtımı yapıldı. Su altı dalış eğitimi verildi. Saha ve enkaz arama kurtarma eğitimleri ile ormanda arama kurtarma eğitimleri verildi. İhtiyaç olabilecek bütün arama kurtarma çeşitleri arkadaşlara uygulamalı olarak gösterildi."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

-Tatbikatlardan görüntüler

-Arama kurtarma çalışmalarının görüntüleri

-Fethi Sarımsakçı ile röportaj

-Detaylar

Dosya adı: blihhtatbikat

Süre: 04.37 Boyut: 154.9 MB

Haber-Kamera: Murat KÜÇÜK/BOLU,

=========================================================

7)SURİYELİ GENÇLERE YÜZME KURSU

ŞANLIURFA'nın Akçakale ilçesindeki Süleyman Şah konaklama tesislerinde eğitim gören liseli 420 öğrenci, Afad tarafından hazırlanan proje kapsamında yüzme kursuna götürülüyor.

Ülkelerinde çıkan iç savaştan dolayı Türkiye'ye sığınan ve Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerinde barınan lise öğrencilerine, Afad çadır kent yönetiminin hazırladığı; 'Yüzmeyi öğren, hayata tutun' projesi kapsamında yüzme kursu verilecek. Yüzme kurslarına öğrenciler, cankurtaran eğitimcilerin gözetiminde eğitim alacak.

İlk gurup bu hafta yüzme kursuna giden öğrenciler araçlarla çadır kentten alınarak, yüzme havuzuna getirildi. Gruplar halinde yüzme havuzuna alınan çocuklar, cankurtaranlar tarafından eğitime tabi tutuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

---------------------------------

Kursa götürülen gençler

-Havuz kenerında verilen ders

Havuzdeki gençler

Suriyeli gençlerin konuşması

Genel detay ve görüntüler

Haber-Kamera: Hadi KURT -ŞANLIURFA -DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 148 MB

====================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Kılıç İzmir Bolu PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title