Haberler

Dha Ankara- Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın Enis Berberoğlu'nu Kasteden Sözlerine CHP'li Tezcan ve...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nu kastederek "Eğer yakında bu içeride olan zat ile ilgili Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın ha. 'Buradan çıktım çıktım, çıkmadığım takdirde açıklamalarda bulunacağım' diyor içerideki zat" ifadelerini kullanmasına CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, "Bu açıklamaları aslında bir ahlaksız tekliftir. Cumhurbaşkanının dün ki konuşması çok açık bir şekilde kumpasın aslında delilidir" diyerek tepki gösterirken, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Cumhurbaşkanı çıkıp bu bilgi kendisine kimden nereden gelmiş? Bunu açıklamazsa iftiracıdır, müfteridir. Enis Berberoğlu suçluysa ben de suçluyum. Ortada bir suç yok. Güçleri yetiriyorsa hepimizi alsınlar" diyerek tepki gösterdi.

"CUMHURBAŞKANININ DÜN Kİ KONUŞMASI ÇOK AÇIK BİR ŞEKİLDE KUMPASIN ASLINDA DELİLİDİR"

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine tepki göstererek, "Bu açıklamaları aslında bir ahlaksız tekliftir. Şunu demek istiyor; sen bu konuda Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine ifade verirsen biz senin bir şekilde kollar, kurtarırız, dışarı çıkarırız. Merak ediyorum sayın Erdoğan nereden alıyor bu haberi? Cezaevine mi gitti? Görüşme mi yaptı? Birini mi gönderdi? Cumhurbaşkanının dün ki konuşması çok açık bir şekilde kumpasın aslında delilidir" dedi.

"MÜMKÜN OLDUKÇA SAYIN BAHÇELİ'Yİ MUHATAP ALMAMAYA ÇALIŞIYORUZ. YAVRU İKTİDAR OLMA PEŞİNDE DEĞİLİZ"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını da eleştiren Tezcan, "Mümkün oldukça sayın Bahçeli'yi muhatap almamaya çalışıyoruz. Yavru iktidar olma peşinde değiliz" dedi.

"ENİS BERBEROĞLU SUÇLUYSA BEN DE SUÇLUYUM. ORTADA BİR SUÇ YOK. GÜÇLERİ YETİRİYORSA HEPİMİZİ ALSINLAR"

CHP Grup Başkanvekili Milletvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini eleştirerek, "Cumhurbaşkanı çıkıp bu bilgi kendisine kimden nereden gelmiş? Bunu açıklamazsa iftiracıdır, müfteridir. Bunu açıklamazsa Cumhurbaşkanlığı makamındaki kişinin doğrudan yalan söylediği tescil olunmuş olunur. Enis Berberoğlu suçluysa ben de suçluyum. Ortada bir suç yok. Güçleri yetiriyorsa hepimizi alsınlar" açıklamasında bulundu.

(MHP'YE ELEŞTİRİ) "SARAYIN RÖMORKU, VAGONU BUNLAR. SARAYIN VAGONUNDAN SİYASET ÇIKMAZ"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını Özgür Özel de eleştirerek, "Bahçeli sarayın eskiden destekçisiydi, koltuk değneği idi, yedek lastiğiydi şimdi kalmadı. Şimdi sarayın römorku, vagonu bunlar. Sarayın vagonundan siyaset çıkmaz" ifadelerini kullandı.

Hakime TORUN / ANKARA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Enis Berberoğlu Bülent Tezcan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title