Haberler

Yazın En İyi Uygulamaları!

Yaz aylarını çok daha keyifli hale getirebilecek uygulama tavsiyeleri ile karşınızdayız. Bu içeriğimiz ile birlikte, sizlere özellikle tatil zamanlarında en iyi yol arkadaşı olabilecek uygulamaları tanıtıyoruz. O zaman vakit kaybetmeden uygulamalara geçelim.

Yaz aylarına özel uygulama tavsiyeleri

Bu uygulamalardan bazıları hepimizin adını ezbere bildiklerimizken, araya birçok keşfedilmeyi bekleyen alternatifi de yerleştirdik.

Skyscanner

Skyscanner"ın yeni, sade, hepsi bir arada uygulamasıyla daha akıllı seyahat edebilirsiniz. Nerede olursanız olun istediğiniz anda düşük ücretli uçak biletlerini, otel ve araç kiralama seçeneklerini anında arayın, karşılaştırın ve rezervasyon yapın. Bağımsız, tarafsız ve tamamen ücretsizdir.

Uygulama, saniyeler içinde size mümkün olan en iyi fırsatları bulmayı amaçlıyor. Ödüllü, kullanımı kolay olan uygulama sizi dünyanın seyahat arama motoruyla buluşturuyor. Ayrıca uygulama 30"un üzerinde dili destekleniyor.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Türk Hava Yolları Instagram Apple Yelp Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title