Haberler

Galatasaray - Kayserispor Maçının Ardından 1

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor: "Doğru mantaliteyi ilk maçtan göstermek çok önemliydi""Her geçen hafta kafamdaki Galatasaray'a emin adımlarla ilerleyeceğiz""Benim için en büyük baskı kendime uyguladığım baskı""Duran topları geliştirmemiz gerekiyor""Transfer dönemi kapanana kadar mutlaka...

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor: "Doğru mantaliteyi ilk maçtan göstermek çok önemliydi"

"Her geçen hafta kafamdaki Galatasaray'a emin adımlarla ilerleyeceğiz"

"Benim için en büyük baskı kendime uyguladığım baskı"

"Duran topları geliştirmemiz gerekiyor"

"Transfer dönemi kapanana kadar mutlaka bazı pozisyonlar için bazı kişiler aramıza katılabilir"

Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica: "Fizik olarak bizden iyi ve güçlü bir takımla oynadık"

"Buraya sadece defans yapmaya gelmedim"

MUSTAFA AKIN - HAKAN TARHAN / İSTANBUL,

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Kayserispor'u 4 - 1 yendikleri maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Konuşmaktan ziyade uyku saati geldi. Çok mutluyum oyuncularım adına. Doğru mantaliteyi ilk maçtan göstermek çok önemliydi. Çok yeni arkadaşımız var ve hem bizim hem taraftarın beklentileri yüksek. Ama iyi bir başlangıç yaptık. Geliştirilmesi gereken şeylerin de geliştirilerek devam edilmesi gerekiyor. Bu maçı geride bırakıp Osmanlıspor maçını düşünmeye başlamalıyız" dedi.

"HER GEÇEN HAFTA KAFAMDAKİ GALATASARAY'A EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ"

Havanın çok sıcak olduğunu ve bu nedenle 3 tişört değiştirdiğini dile getiren Tudor, "Biraz önceki açıklamada da yeni arkadaşlarımızı aramıza getirirken kalitelerinin yanı sıra karakterlerine de dikkat ettik. Kişilik ve karakter çok önemlidir ve bugün bunu gördük. Mutlaka zaman izinde daha iyiye gideceğiz. Çünkü bakıldığı zaman yeni katılan birçok arkadaşımız var. Belki beraber 10 antrenman bile yapılmadı. Her geçen hafta kafamdaki Galatasaray'a emin adımlarla ilerleyeceğiz. Hocalık zor bir görev. Ben sadece işime odaklanıyorum. Kazanınca taraftarı mutlu, kaybedince üzüyorsunuz. Mesela 20 oyuncu var, kulüp büyük ama hoca olarak tek başınasınız" diye konuştu.

"BENİM İÇİN EN BÜYÜK BASKI KENDİME UYGULADIĞIM BASKI"

Galatasaray gibi büyük kulüplerde baskıların olmasının çok normal olduğunu ifade eden Igor Tudor şu ifadeleri kullandı:

"Ama eğer baskıdan kastınız yazılanlar ve söylenenlerse bu beni ilgilendiren bir baskı değil. Bunu çok kez söyledim. Benim için en büyük baskı kendime uyguladığım baskı. Daha iyi antrenman yaptırabilmek için, oyuncularımı daha motive edebilmek bana baskı uygulayan konular. Soyunma odasını ve oynamayan oyuncuları iyi yönetebilmek baskıdır. Bunlar bana baskı oluşturabilecek unsurlar değil. Değiştirebileceğiniz tek şey kendi içinizdir. Türkçe bilmediğim için yazılanlara da hakim değilim. Bu nedenle böyle bir kolaylığım var."

"DURAN TOPLARI GELİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR"

Duran topları geliştirmeleri gerektiğini söyleyen Tudor, "Bugüne kadar çok çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Tolga'yı ilk başta sol açıkta, Linnes'i içeride oynattık. Linnes'le orta alanda kaliteyi artırmak istedik. Ama Tolga'nın da 12, 13 KM'lik koşularına ihtiyacımız vardı. İkinci yarıda da zaten ikisi arasında pozisyon değişikliğine gittik. Bu küçük bir detay. Önemli olan takım ruhu. Bunu da ortaya çıkarmaya başladığımızı görüyoruz. Bu galibiyet de gelecek için çok faydalı olacaktır" şeklinde konuştu.

"TRANSFER DÖNEMİ KAPANANA KADAR MUTLAKA BAZI POZİSYONLAR İÇİN BAZI KİŞİLER ARAMIZA KATILABİLİR"

Sarı-kırmızılı takımın yedek kulübesinde kaliteli olduğunu söyleyen Tudor, "Sportif direktörümüz ve başkanımız transferlerde pay sahibi olan insanlar. Transfer dönemi kapanana kadar mutlaka bazı pozisyonlar için bazı kişiler aramıza katılabilir. Ama şu an için odaklandığımız, Osmanlıspor karşılaşması. Bugünkü güzel şeyleri o maça taşımak ve kötü noktaları düzeltmek için bu maça odaklandık" ifadelerini kullandı.

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SUMUDİCA: "FİZİK OLARAK BİZDEN İYİ VE GÜÇLÜ BİR TAKIMLA OYNADIK"

Kayserispor Teknik Direktörü Marias Sumudica ise maçın analizinin şu anda yapılmasının zor olduğunu söyleyerek, "Kimseyi suçlamak istemiyorum. Futbolcularımı bugüne kadar suçlamadım ama şu anda değerlendirme yapmak zor olacak. Fizik olarak bizden iyi ve güçlü bir takımla oynadık. Bizden daha fazla harcama yapan bir takımla oynadık. Avrupa Ligi maçlarının analizinden çok farklı bir Galatasaray'la karşılaştık. Fernando ve Ndiaye sahadaydı bugün. Güçlüler ve biz de büyük hatalar yaptık. Bu hataları gerçekten anlamak zor. Futbolda olan şeyler bunlar. Bazen kazanıyorsunuz, bazen kaybediyorsunuz. Ben bunun ufak bir iş kazası olduğunu düşünmek istiyorum. Galatasaray'a da tebrikler" diye konuştu.

"BURAYA SADECE DEFANS YAPMAYA GELMEDİM"

Kafasında bir sistem olmadığını ifade eden Sumudica, "Ben Kayseri'ye gelirken bu sistem kafamda yoktu. Benim düşüncem bu futbolcuların, bu taktikle oynamaları için kapasiteleri olduğunu düşünmem. Bugün kaybetmemizin sebebi bence 3'lü defans değil. Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde kaybettiği rakibi de 3'lü defans oynadı. Bir dahaki maçta yine aynı taktikle oynayacağız. 2 forvetle de oynadım. 3 defans varsa, 2 de forvet vardı. Ben buraya sadece defans yapmaya gelmedim. Galatasaray'ın silahları bizden daha etkiliydi. Oklarla geldik ama onlarda tüfekler vardı. Ben sadece benzetme yaptım komando konusunda. Bugün komando olamadık, komando olan Galatasaray'dı" diye konuştu. Sumudica son olarak Lucescu'yla ilgili olarak da, "Lucescu'yla seviyelerimiz çok farklı. Kendisi benim babam gibiydi. Beraber şampiyonluk kazandık. Benim için Romanya'nın en iyi hocası. Milli Takım'ın başına geçti ve kendisine başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayserispor Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Prison Break 6. Sezon tanıtımı fake mi? Prison Break 6. Sezonu yayınlanacak mı? Filizlenmiş patates yenir mi? Filizlenmiş patates zararlı mı, yersek ne olur? Filizlenmiş patates zehirler mi? İncirlik Hava Üssü nerede, ne zaman açıldı? İncirlik Hava Üssü kaç yılında kuruldu? İncirlik Hava Üssü kime ait? İncirlik Hava Üssü neden değiştirildi? İncirlik Hava Üssü değiştirilme sebebi ne? İncirlik Üssü neden Ana Jet Üs Komutanlığı oldu? İncirlik Hava Üssü'nün önemi nedir? İncirlik Üssü'nün yeni adı ne? Müge Anlı Duygu Nebioğlu kimdir? Müge Anlı son bölümde ne oldu? 18 Nisan'da programda neler yaşandı? #FAHİŞYEMEĞEBOYKOT || Fahiş yemeğe boykot olayı ne? Boykot ne zaman yapılacak? İncirlik Üssü ismi değişti mi, yeni ismi nedir? İncirlik Üssü'nün adı neden değişti? ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM! | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz zammı olacak mı? Metin Akpınar hasta mı? Metin Akpınar'ın sağlık durumu nasıl? Enflasyon tek haneye ne zaman düşecek? Bakan Şimşek tarih verdi! CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title