Haberler

Sözeri'den Seleznov Açıklaması

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Seleznov'un Galatasaray tarafından istendiği yönünden çıkan haberlere karşı, "Oyuncularımıza talep olması çok doğal. Ama şu anda bizim oyuncularımız. Seleznov'un kafası biraz karışık. Galatasaray ve diğer takımlar anlamında bizde duyumlar alıyoruz" dedi. Kardemir Karabükspor, ligin ikinci haftasında sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını alt yapı takımıyla hazırlık maçı yaparak sürdürdü. Karabük Üniversitesi Ay Yıldızlı Stadyumu'nda yapılan antrenman maçı öncesi gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Erkan Sözeri, geçen hafta Gençlerbiği deplasmanından alınan 1 puanın sevindirici olduğunu, oyun anlamında daha da gelişim göstereceklerini söyledi.

" İÇ SAHA BAŞARISINI DEVAM ETTİRMEK ANA AMACIMIZ"

Medipol Başakşehir'e Sevilla maçında başarılar dileyen Sözeri, "Ülkemize, puan ve moral anlamında inşallah katkı yapacaklardır. Biz de Medipol Başakşehir maçına iyi hazırlanıyoruz. Geçen sene iç sahada elde edilen başarıyı devam ettirmek ana amacımız. Sahamızda oynayacağımız ilk maçımızda güzel bir futbol ve mücadeleyle taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz. Hem taktiksel, hem fiziksel hem de zihinsel olarak iyi hazırlanacağız ve güzel bir kadro ve mantalite ile çıkacağız" şeklinde konuştu.

"SELEZNOV'UN GALATASARAY TRANSFERİ"

Golcü oyuncuları Seleznov'un Galatasaray'dan, Yatabare'nin ise Osmanlıspor ile adının anıldığının hatırlatılması üzerine Erkan Sözeri," Oyuncularımıza talep olması çok doğal. Ama şu anda bizim oyuncularımız. Seleznov'un kafası biraz daha karışık. Galatasaray ve diğer takımlar anlamında bizde duyumlar alıyoruz. Kulübe gelen çok ciddi bir teklif olmadığını biliyorum. Ama gelirse oyuncumuz da böyle bir talepte bulunursa, kulübün, oyuncumuzun ve bizim menfaatlerimiz doğrultusunda karar alınabilir. O zaman da önlemleri alınır. Ama şu anda Seleznov'un kafasının karışıklığı performansına da ister istemez yansıyor. Seleznov ve diğer oyuncularımızı da sezon sonuna kadar kalacakmış gibi önemsiyoruz. Bu tür haberler bizi de rahatsız ediyor. Herkesin bir B ve C planı var. Bizim de var. Ama şu anda ciddiyete dönüşmediği için bir şey söylemiyoruz. Aslı astarı olduğu zaman her şey netlik kazanacak. Bizim için şuan önceliğimiz Başakşehir maçı. Seleznov bir görüşmemizde Galatasaray'dan teklif aldığını söylemişti. Tabii ister istemez büyük takımlarda oynamak her futbolcunun hayali. Ben de saygı duyuyorum açıkçası. Seleznov gitmese de kaliteli bir oyuncumuz. Sonuçta biz Seleznov'dan faydalanırız. Yeter ki şu transfer haberleri biran önce son bulsun. Bu ligin şakası asla yok. Zorlu bir lig olacak. Bu ligde her takım çok güçlü ve kuvvetli. O yüzden sezona iyi önlemler alarak başlamak çok önemli" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan kırmızı-mavili ekip, U21 takımı ile yaptığı hazırlık maçını 15,22 ve 88. dakikalarda Seleznov ve 80.dakikada Tayyib'in kaydettiği gollerle 4-1 kazandı.

(Yasin Erdem /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Başakşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title