Haberler

16 Ağustos Çarşamba Dha Spor Gündemi

FENERBAHÇE MAÇINA DOĞRU12.00 Fenerbahçe'nin Üsküp'e gidişi (Sabiha Gökçen)13.30 Fenerbahçe'nin Üsküp'te karşılanışı 19.30 - Teknik Direktör Aykut Kocaman, II. Filip Arena Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya bir de futbolcu katılacak.

VARDAR-FENERBAHÇE MAÇINA DOĞRU

12.00 Fenerbahçe'nin Üsküp'e gidişi (Sabiha Gökçen)

13.30 Fenerbahçe'nin Üsküp'te karşılanışı

19.30 - Teknik Direktör Aykut Kocaman, II. Filip Arena Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya bir de futbolcu katılacak.

20.00 - Maç öncesi takım son antrenmanı, ilk 15 dakikası basına açık olacak.

21.00 - Rakip takım Vardar'ın basın toplantısı II. Filip Arena Stadyumu'nda gerçekleşecek.

21.30 - Vardar Son antrenmanını yapacak ve bu çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.

GALATASARAY'DA DİVAN HARARETİ

13.30 Galatasaray Kulübü'nde olağanüstü divan kurulu toplantısı yapılacak. Başkan Dursun Özbek'e Riva'dan gelen paraların transfere harcanıp harcanmadığı ve 148 milyon TL olarak alındığı iddia edilen banka kredisi ilgili üyeler soru yöneltecek. (Gayrettepe Dedeman)

ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF İLK MAÇLARI

21.45 M.Başakşehir-Sevilla

21.45 Napoli (İtalya) - Nice (Fransa)

21.45 Olympiakos (Yunanistan) - Rijeka (Hırvatistan)

21.45 Celtic (İskoçya) - Astana (Kazakistan)

21.45 Hapoel Beer-Sheva (İsrail) - Maribor (Slovenya)

BEŞİKTAŞ

18.00 Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek

TRABZONSPOR'DA FENERBAHÇE HAZIRLIKLARI

11.00 Karşılaşmanın hazırlıkları devam edecek.

İSPANYA SÜPER KUPASI'NIN SAHİBİ BELLİ OLUYOR

Nou Camp'ta Barcelona'yı 3-1 mağlup eden Real Madrid Barnebau'da ezeli rakibi ile rövanşa çıkacak. ilk maçta hakemi iten ve beş maç ceza alan Ronaldo bu karşılaşmada yok.

VALVERDE'DEN ARDA TURAN AÇIKLAMASI: "ŞU AN ONA YER YOK"

Son dönemde adı Galatasaray ile anılan Arda Turan hakkında açıklamalarda bulunan Barcelona teknik direktörü Ernesto Valverde, Türk oyuncuya mevcut kadroda şu anlık yer olmadığını söyledi. Süper Kupa'da ilk maçın kadrosuna alınmayan Arda Turan'ın formunu geri kazanıp kazanmayacağından emin olamadığını söyleyen Valverde, "Kulüp onun için büyük yatırım yaptı ancak benim takımımda her şey oyuncuların performanslarına bağlı. Şu anda tercih hakkımızı Arda'dan yana değil, diğer oyunculardan yana kullanacağız" değerlendirmesinde bulundu ve bu akşam oynanacak Real Madrid maçı kadrosuna almadı.

İLKAY GÜNDOĞAN, 8 AY SONRA FORMASINA KAVUŞTU

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, uzun sakatlık sürecinin ardından sahalara döndü.Türk asıllı Alman futbolcu, Manchester City'nin deplasmanda İspanyol ekibi Girona'ya 1-0 mağlup olduğu hazırlık karşılaşmasında sahaya çıkarak, 8 ay sonra formasına kavuştu.

12 DEV ADAM ÇEKYA ÖNÜNDE

Ağustos ayı sonunda İstanbul'da başlayacak Avrupa Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan Basketbol Milli Takımı hazırlık maçı kapsamında bu akşam Çekya Milli takımı ile karşılaşacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aykut Kocaman Sabiha Gökçen Fenerbahçe Üsküp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title