Haberler

Inter, Emre Mor'un Transferinden Menajeri Muzzy Özcan Yüzünden Vazgeçti

Güncelleme:

Muzzi Özcan'ın İnter'den 5 milyon Euro komisyon istemesi üzerine İtalya'ya gidemeyen Emre'nin geleceği futbolseverleri endişelendiriyor.

Aziz Yıldırım'ın, "Teklif yaptık bekliyoruz" dediği Emre Mor konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. İnter'e transferi büyük ölçüde yatan genç yıldızın geleceğiyle ilgili birçok senaryo var.

F.BAHÇE BEKLEMEDE

Sarı-Lacivertliler, Emre Mor'u bir sezonluğuna kiralamak istiyor. Bunun için Dortmund'a 2 milyon Euro (8.3 milyon TL) önerildi. Teklifin içerisinde, sezon sonunda 8 milyon Euro'ya (33.2 milyon TL) satın alma opsiyonu da yer alıyor. Aziz Yıldırım, geçtiğimiz hafta NTV Spor'da katıldığı programda, Dortmund'dan gelecek yanıtı beklediklerini söylemişti. Bu bekleyiş sürüyor.

MENAJER YÜZÜNDEN İNTER'E TRANSFERİ YATTI

İtalyan ekibinin genç yıldızı 2 yıllığına kiraladığı açıklanmıştı. Emre, İnter için sağlık kontrollerinden bile geçti. Ancak bir anda Milano takımı transferden vazgeçti. İtalyan basınına göre bu kararda Emre Mor'un menajeri Muzzy Özcan'ın 5 milyon Euro komisyon talep etmesinin etkili olduğu öğrenildi.

DORTMUND'DA KALMA İHTİMALİ BELİRDİ

Milli futbolcunun, kariyerine Borrussia Dortmund'da devam etme ihtimali belirdi. Sportif direktör Michael Zorc, daha önce transfer görüşmeleri için izin verilen Emre'nin takıma döndüğünü açıkladı.

Dembele'nin Barcelona'ya gitmeye hazırlanması nedeniyle 20 yaşındaki futbolcunun kadroda tutulabileceği kaydedildi.

Öte yandan Emre'yi Everton ve Mancini'nin de transfer etmek istediği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe İtalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title