Haberler

Malazgirt Zaferi'nin 946'ıncı Yıldönümü

- Malazgirt Zaferi'nin 946'ıncı yıldönümü Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Haydar Yıldız, vatandaşlara Kur'an-ı Kerim meali ve Sultan Alparslan'ın vasiyetini hediye ettiMUŞ - AK Parti İstanbul Milletvekili ve Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Haydar Yıldız, Cumhurbaşkanı...

- Malazgirt Zaferi'nin 946'ıncı yıldönümü

Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Haydar Yıldız, vatandaşlara Kur'an-ı Kerim meali ve Sultan Alparslan'ın vasiyetini hediye etti

MUŞ - AK Parti İstanbul Milletvekili ve Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Haydar Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı Malazgirt Zaferi'nin 946'ıncı yıldönümü etkinlikleri öncesi vatandaşlara Kur'an-ı Kerim meali ve Sultan Alparslan'ın vasiyetini hediye ederek, 25-26 Ağustos'ta düzenlenecek etkinliğe davet etti.

Dün akşam saatlerinde Malazgirt ilçesine gelen Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Haydar Yıldız, sabah saatlerinde Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı ile birlikte tören alanında çalışan işçileri ziyaret ederek birlikte kahvaltı yaptılar. Ali Haydar Yıldız, daha sonra beraberindeki İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, İlçe Kaymakamı Soner Kırlı, Bulanık Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, STK temsilcileri ve Malazgirtli iş adamlarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı Malazgirt Zaferi'nin 946'ıncı yıldönümü etkinlikleri öncesi vatandaşlara Kur'an-ı Kerim meali ve Sultan Alparslan'ın vasiyetini hediye ederek, 25-26 Ağustos'ta düzenlenecek etkinliğe davet ettiler.

Ardından bir açıklama yapan Yıldız, Malazgirt'in tarihi gönlerini yaşadığını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımız 26 Ağustos'ta tarihi ilçemizi ziyaret edecektir. 26 Ağustos Sultan Alparslan'ı anma programında saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Malazgirt'te olacak. Biz tüm Malazgirt, Muş ve tüm Türkiye'de yaşayan kardeş halkları bu anlamlı günde Malazgirt meydanında, yani tarihin yeniden yazıldığı, dünyada bir destanın yeniden yazıldığı bu meydana bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız burada olacaklar. O gün tek bayrak, tek millet, tek vatan ve tek devlet olduğumuzu inşallah burada idrak edeceğiz. Sultan Alpaslan'ın torunları olarak o gün dünyaya buradan saygıdeğer Cumhurbaşkanımın bir mesaj verecek. İnanıyorum ki bütün bir millet olarak, başta Malazgirt halkı olmak üzere büyük bir mesajı vermiş olacak. İnanıyorum ki bundan sonrada saygıdeğer Cumhurbaşkanım ifade ettiği gibi her yıl 26 Ağustos'ta anma programını idrak etmiş olacağız. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Fetihlerin efendisi Sultan Alparslan'ın ruhu şad olsun. Bizde onun torunları olarak ona layık olmaya çalışacağız. İnşallah bizde bu meydanda tek millet olduğumuzu ve kimsenin bizi bölemeyeceğini haykıracağız. Vatanımızın bölünemeyeceğini nasıl 15 Temmuz'da tüm dünyaya gösterdik, Çanakkale'de gösterdik ise burada da o kararlığımızı göstereceğiz. Bütün halkımız, bütün milletimiz bu topraklarda yaşayan herkes, bu kutlu zafer programına davetlidir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Haydar Yıldız Sultan Alparslan Malazgirt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
title