Haberler

4 Köşe'den İlk Teaser Yayınlandı

Güncelleme:

4 Köşe; soluksuz izlenen temposu, birbirinden ünlü oyuncuları, kahkaha dolu sahneleri ile 29 Eylül'de vizyona merhaba diyor.

Film için Haydarpaşa Garı'ndan super lüks bir malikaneye, Kadırga sokaklarından araba hurdalıklarına kadar birçok farklı mekan kullanıldı.

Uyuşturucu laboratuarı, fantazi odası, timsah havuzu, nezarethane gibi özel dekorlar inşa edildi, greenbox çekimleri yapıldı. Patlama ve çatışma sahneleri için özel effect sanatçıları ile çalışıldı. 200'den fazla yardımcı oyuncu ile kalabalık sahneler çekildi, Polis araçları ve özel zırhlı araç gibi özel araçların yanısıra çok sayıda lük araç da sahnelerde yer aldı.

Oyuncular için özel kostümler hazırlandı, karakterler için imaj çalışması yapıldı.
Filmde rol alan Polly ve Anna isimli timsah karakterleri için, CGI ekipleri ile çalışıldı ve yurtdışı ekipleri ile işbirliği yapıldı.

Özel eğitimli oyuncu JackRussell cinsi köpek Mitril de filmin ana karakterlerinden biri olarak filmde yer aldı.

FİLM 4 HAFTADA 10'LARCA ÖZEL MEKAN KULLANILARAK ÇEKİLDİ

İstanbul'da herhangi bir gün…

Nev-i şahsına münhasır dört karakter, bir nezarethane… Ve bir plan!
Aynı gece, aynı nezarethanede bulunan Aşkın, Emel, İrfan ve Muzo haksız yere gözaltına alınmışlardı. Bu onların yaşadığı ilk haksızlık da değildi üstelik!

PEKİ NE YAPACAKLARDI?...

Birlik olup, düzene karşı "Biz de varız ulan, buradayız, yaşıyoruz." demek için bir hırsızlık tezgâhladılar. Hak yiyerek güçlü olandan çalıp, yaşadıkları tüm haksızlıkları sıfırlayacaklardı. Hedefleri ise cesaret isteyecek türdendi. İstanbul'un en karanlık, en güçlü adamı Timsah Hamza…


İşte asıl hikâye böyle başladı…


Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

İstanbul Eylül Nev Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title