Haberler

Dha Yurt Bülteni-11

BİTKİSEL HAYATTAKİ ECE'NİN OTURDUĞU APARTMAN GÖREVLİSİ: HER ŞEY BİR ANDA OLDU (EK)1)UYANDIRILDI AMA HAYATİ TEHLİKE SÜRÜYOR18 gündür yoğun bakımda tedavi gören üniversite öğrencisi Ece Çelik'in doktoru Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr.

BİTKİSEL HAYATTAKİ ECE'NİN OTURDUĞU APARTMAN GÖREVLİSİ: HER ŞEY BİR ANDA OLDU (EK)

1)UYANDIRILDI AMA HAYATİ TEHLİKE SÜRÜYOR

18 gündür yoğun bakımda tedavi gören üniversite öğrencisi Ece Çelik'in doktoru Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mazhar Özsoy, hastası hakkında şu bilgiyi verdi:

"Burada hastayı yatırdık ve beyin kanaması tespit edildi. Beyindeki kanama boşaltıldı. Geldiğinde hastanın genel durumu kötüydü. Yapılan işlemlerden sonra uyutuldu ama şu an uyandırıldı. Biraz tepkileri var ama hayati tehlikesi devam etmekte."

Ece'nin kafasında şişme olduğunu, bunun için de kafatası kemiğinin bir parçası çıkartılarak karın boşluğuna konulduğuna söyleyen Özsoy, " Beyinde yer açılması için kafatasının bir parçasını karına diktik. Şu anda bizi anlamıyor, anlamlı olarak bakmıyor. Ama el kol hareketleri var. Gözlerini oynatıyor. Ancak hayati tehlikesi devam ediyor. Daha uzun süre bizimle kalacak" diye konuştu.

ADANA/DHA

====================================================

(ÖZEL)

2) ANTEPFISTIĞI HASADI BAŞLADI

ŞANLIURFA'nın Birecik İlçesi'nde Antepfıstığı hasadı başladı. Bu yıl havaların aşırı sıcak geçmesinden dolayı yeterince sulama yapamadıklarını ifade eden üreticiler, fıstıkta bu yıl rekoltenin düştüğünü söyledi.

Toplam 968 bin dekar alanda ürün veren 12 milyon 843 bin fıstık ağacıyla Türkiye'de fıstık üretiminde önemli bir yere sahip olan Şanlıurfa'da fıstık üreticilerini hasat telaşı sardı. Hava sıcaklıklarının da etkisiyle sabahın erken saatlerde fıstık bahçelerinin yolunu tutan üreticiler, ağaçlardaki salkımları kopararak fıstıkları topluyor. Birecik İlçesi'ne bağlı Yesilözen Mahallesi'nde oturan üretici Kemal Kurt, bu yıl aşırı sıcaklar dolayısıyla fıstık ağaçlarını yeterince sulayamadıklarını bu yüzden rekoltenin düştüğünü söyledi. Şanlıurfa'da özellikle Bozova, Halfeti, Birecik ilçelerinde ağırlıklı olarak yetiştirilen fıstıklardan bu yıl düşüş yaşandığı, bunun için fıstık fiyatlarında zam beklendiği ifade edildi.

Görüntü Dökümü

----------------------------------

İşçilerin fıstık toplaması

Toplanan fıstıklar traktöre yüklenmesi

Fıstık üreticisi Kemal Kurt ile röp.

Genel ve detay görüntüler

( Haber-Kamera: ŞANLIURFA-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 230 MB

=========================================================

3)SOYDAN: TMO'NUN FINDIK PİYASASINDA OLMASI ÖNEMLİ

TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu üyesi ve Ordu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından Giresun kalite fındık için 10.5 lira, levant kalite fındık için 10 lira fiyat açıklandığını hatırlatarak, "Fiyat üreticilerimize hayırlı olsun. Önemli olan burada TMO'nun fındık piyasasında olması" dedi. TMO'nun önümüzdeki Pazartesi'den itibaren Giresun kalite fındığı 10,5 lira, levant kalite fındığı ise 10 liradan alıma başlayacağı belirtildi. TMO'nun açıklanan fındık fiyatını değerlendiren TZOB Yönetim Kurulu üyesi ve Ordu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, fiyatın beklentinin altında açıklandığını, fakat TMO'nun ve devletin müdahale etmesinin de önemli olduğunun altını çizdi. TMO'nun fındık alımına başlamasıyla birlikte serbest piyasada fiyatlarında, TMO fiyatlarının üzerine çıkmasını beklediklerini vurgulayan Arslan Soydan, "Fiyat üreticilerimize hayırlı olsun. Açıklama üreticilerimizin beklenti altında olmuş olabilir. Önemli olan burada devletin muhakkak müdahale eden bir kurum olarak fındık piyasasında olmasıydı. Çünkü bizim tereddütlerimiz vardı. Özellikle devletin, TMO'nun olmadığı bir piyasada fındık fiyatlarının bugünkü fiyatların çok çok altında kalmasıyla karşı karşıya kalmıştık. Onun için devletin müdahale alımı yapması önemliydi ve bu müdahalede gerçekleşmiş oldu. Üreticilerimizin özellikle maliyetler karışısında beklentisi 12-13 lira bandındaydı. Devletin müdahale etmesi, 'piyasada varım' demesi önemli. İnşallah bu rakam taban fiyat olarak piyasada kalır" dedi.

Görüntü Dökümü

----------------------------------

-Arslan Soydan ile röportaj

(SÜRE: 02.11 DK)  (BOYUT: 131 MB)

Haber-Kamera: Nedim KOVAN /ORDU-DHA

===================================================

4)UZAYDAN GÖRÜNEN ATATÜRK PORTRESİ YENİLENİYOR

RESSAM Mustafa Aydemir, Erzincan'da 35 yıl önce yaptığı ve uzaydan görülebilen tek Türk portresi olma özelliği taşıyan Atatürk portresini yenilemek için kente geldi. Yağmur ve hava koşulları nedeniyle rengi solan portreyi yeniden canlandıracaklarını söyleyen ressam Mustafa Aydemir ; " 29 Ekim'de Atımızı Erzincan'a o güzel gözleriyle baktıracağız" dedi. Vatani görevini 59'uncu Topçu Tugay Komutanlığı'nda 4 ay kısa dönem er olarak yapan ressam Mustafa Aydemir, 1982'de 3 bin gönüllü askerle 600 ton taş, 210 ton harç ve 200 ton boya kullanarak böyük bir proje başlattı. 7 bin 500 metrekare alan üzerine kondurulan 176 metre boyundaki dev Atatürk portresi 29 günde tamamladı. Keşiş Dağları eteklerinde bulunan 'Düz Parmaklar Sırtı' adı verilen tepedeki Atatürk portresi, uzaydan bile görünen tek Türk özelliği taşıyor.

Araştırmacı-Yazar ve Ressam Mustafa Aydemir, portrenin yenileme çalışmaları için kente geldi ve Erzincan İl Özel İdaresi tarafından bakım ve onarım çalışmaları yapılacak olan dev portrede incelemelerde bulundu. Zamanla yağmur ve kar suları nedeniyle aşınınca, bakım ve onarım için çalışma başlatıldı. Mustafa Aydemir ayağının tozuyla ilk iş olarak günlerce uğraştığı eserin yanına giderek portrenin bozulan yerlerini adım adım gezdi. Özel idare yetkililerinden yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler alan Aydemir, 1982 yılında kısıtlı imkanlarla tamamen atık maddelerden boya ve maddelerden yaptığı eseri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirilmesi için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Mustafa Aydemir şunları söyledi:

"35 yıl sonra burada olmaktan mutlu ve gururluyum. Erzincanlılar'ın Atasına sahip çıktığını gördüm. Görüştüğüm yetkililer portrenin yenilenmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söylediler. Atamızı inşallah yeniden eski canlı gözleriyle Erzincan'a baktıracağız. 1982 yılında bu eseri tamamen gönüllü bir çalışma yapıldı. O günkü iddiam 30 günde beş kuruş para harcatmadan yapmaktı, bunu başardık. Dağın taşını, atık malzemeleri kullandık. Eğitim sonrası askerlerimizin gönüllü çalışmalarıyla başardık. Kendisini vatanına, milletine ve atasına borçlu hisseden bütün Erzincanlımız, bütün askerimiz buraya koştu. 35 yıldan beri de hiç bir şey olmadı. 35 yılda boyanın solması normaldir, ufak tefek kaymalar var, gerekenleri yapacağız. 29 Ekim'de Atımızı Erzincan'a o güzel gözleriyle baktıracağız."

Görüntü Dökümü

----------------------------------

Portreden genel detay görüntü

Ressamın portreyi incelerken genel detay görüntüsü

Ressamın açıklamaları

Haber Kamera: Coşkun MENEK/ Erzincan/ DHA)

===================================================

5)EMEKLİ İKRAMİYESİNİ GASP ETTİLER

KOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde, emekli olarak bankadan 56 bin liralık emekli ikramiyesini çeken 58 yaşındaki Sahit Turhan, evinin önünde darp edilerek, ikramiyesi gasp edildi.

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Murat Balcı Camii'nde imamlık yapan Sahit Turhan emekli oldu. Arkadaşıyla birlikte Darıca İstasyon Caddesi üzerindeki bir bankaya giden Sahit Turhan, emekli ikramiyesi olan 56 bin 500 TL'yi çekerek bir poşetin içerisine koydu. Sahit Turhan'ı birlikte geldiği arkadaşı otomobille evinin olduğu Fevzi Çakmak Mahallesi Kerim Sokak'ta bıraktı. Sahit Turhan evine doğru yürürken arkasından gelen kişinin saldırısına uğradığını, kendisine saldıran kişi ile yerde boğuştuklarını, bu sırada otomobille gelen 2 kişinin kendisini tekmelediğini ve poşetin içerisinde bulunan parasını gasp ettiklerini söyledi. Emekli ikramiyesi ile ev yapacak olan Sahit Turhan'ın boğuşma sırasında sol koluna aldığı darbe ile yaralandı.

Sahit Turhan'ın şikayeti üzerine polis çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek, soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü

----------------------------------

Emekli imamın olayı anlatması, yaralandığı kolunu göstermesi

Erol POLAT/DARICA(Kocaeli), -

===================================================

6)ŞANLIURFA'DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI

ŞANLIURFA'da, 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, öğleden sonra Evren Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Mehmet Güney yönetimindeki 31 H 1740 plakalı hafif ticari araç, virajı alamayınca direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun ortasındaki demir bariyerlere çarptı. Bu aracın arkasından gelen Abdullah Keskin'in kullandığı 63 KU 989 plakalı araç ise, ani manevra yapması sonucu sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 33 NYB 63 plakalı araca arkadan çarptı. Kazada hafif yaralanan Abdullah Keskin, olay yerine çağrılan ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesine götürülerek acil serviste tedaviye alındı. Kazaya karışan araçlar, olay yerinden kurtarıcı ile çekildi.

Görüntü Dökümü

----------------------------------

Kazaya karışan araçlar

Yolun trafiğe kapanması

Polis ekiplerinin inceleme yapması

Genel ve detay görüntüler

(KJ: Haber: Ömer ŞULUL-Kamera: Uğur BUDAK-ŞANLIURFA-DHA)

GÖRÜNTÜ DURUMU: ŞANLIURFA'DAN 17 URFA KAZA KODUYLA GEÇİLDİ

GÖRÜNTÜ BİLGİSİ: YEREL

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 108 MB

===================================================

7)İNGİLİZ GENÇ, TOKAT'TA KUAFÖRLÜK ÖĞRENİYOR

İNGİLTERE'de yaşayan ve annesi Türk olan 16 yaşındaki William Gilles, erkek kuaförlüğünü öğrenmek için Tokat'a geldi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Tiys ve Songül Gilles çiftinin en küçük çocukları 16 yaşındaki William Gilles, Türk olan annesinin tavsiyesi üzerine 10 gün önce Tokat'a geldi. Gilles, kentte 25 yıldır erkek kuaförlüğü yapan ve annesi ile sosyal medyadan arkadaş olan Cemil Gezici'nin yanında eğitim almaya başladı. Kentte 4 ay eğitim aldıktan sonra Londra'ya dönecek olan William Gilles mesleğini orada sürdürmeye devam edecek.

William Gilles'in aslen Zonguldaklı olan annesi Songül Gilles'in Londra'da erkek kuaförü işletmecisi olduğunu ifaden eden kuaför Cemil Gezici, "William'ın ailesi ile sosyal medyada tanıştık. Annesi bize çocuğunun kuaförlük mesleğini İngiltere'de değil, Türkiye'de öğrenmesini istediğini söyledi. Biz de bu konuda yardımcı olacağımız söyledik. Annesiyle birlikte Tokat'a geldi. Çocuğu bize emanet etti. Biz burada 4 aylık bir süre içerisinde alt yapısını oluşturacağız. Eğitimin geri kalan kısmını ise annesinin yanında Londra'da tamamlayacak" dedi.

"EN GÜZEL BERBERLER TÜRKİYE'DE"

Türkiye'ye kuaförlük mesleğini öğrenmek için geldiğini ifade eden ve kentte pansiyonda kalan William Gilles, "Ben Türk berberliğini öğrenmek istiyorum. Annem ile Cemil abi sosyal medyada arkadaş idi. Cemil ağabeyin kuaförlüğünü annem çok beğendiği için beni Tokat'a gönderdi. İngiltere'de kuaförlük güzel bir meslek, parası da güzel. En güzel berberler Türkiye'de. Mesleğinin en iyi yapanlar burada. Ben de bu yüzden geldim. Burada eğitimimi aldıktan sonra Londra'ya döneceğim" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü

----------------------------------

-Kuaför dükkanından görüntüler

-İngiliz gencin görüntüsü

-Tokatlı kuaförün konuşmaları

-İngiliz gencin konuşması

Haber-Kamera:  Fatih YILMAZ-Halil İbrahim YEL/TOKAT,

(144 mb)

===================================================

8)NİLÜFER AFET VE ACİL DURUM YÖNETİM MERKEZİ AÇILDI

BURSA'nın merkez Nilüfer Belediyesi tarafından yapılan 'Nilüfer Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi' açıldı.

Nilüfer İlçesi'nde daha önce prefabrik bir yapının içinde bulunan 'Nilüfer Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi' yeni binası törenle açıldı. Bin metrekare alan üzerine kurulu 3 katlı merkez 7 gün 24 saat hizmet verecek. Deprem, dumandan kaçış, endüstriyel alan ve ev yangını simülasyonları dünyanın son teknolojisi ile bu merkezde bulunuyor.

Nilüfer Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi açılışında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Toplam bin metrekare alandan ibaret olan merkezimiz 3 katlıdır. Merkezimizde hem deprem, hem dumandan kaçış, endüstriyel alan ve ev yangını simülasyonlarımızda mevcuttur. Dünyadaki son teknolojinin kurulduğu yöntemlerle bunları gerçekleştirdik. Aynı zamanda bu alanda halka afet öncesi, anı ve sonrası ile ilgili eğitimlerde veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Burada bir adet VHF, bir adet UHF, bir HF telsiz ve uydu telefonu 15 kişilik afet yönetim ve toplantı salonu, idari ofislerimiz, arama kurtarma ofisimiz, aynı zamanda eğitim ve toplantı maksatlı 104 kişilik de seminer salonumuz, sığınağımız bulunuyor. Burası 7 gün 24 saat hizmet verecektirö diye konuştu. Nilüfer Belediye'sinin tüm tesislerinin acil durum planlarının bu binada hazırlandığını söyleyen Bozbey, "Gönül ister ki burayı afet ile ilgili hiçbir zaman kullanmayalımö dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Nilüfer Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi protokol üyeleri tarafından ziyaret edildi. Deprem simülasyonunun bulunduğu odada yapay depremi yaşayan Bursa protokolü, afet merkezi ile ilgili yetkililerden detaylı bilgi aldılar.

Görüntü Dökümü

----------------------------------

Merkezden görüntü ve detaylar

Protokolden görüntüler

Başkan Bozbey'in konusması

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA,-

SÜRE: 3 dakika 30 saniye

BOYUT: 252 MB

=======================================================

9)MANİSA'DA KURBANLIKTA HEM SATICI HEM ALICI DERTLİ

KURBAN Bayramı'na sayılı günler kala Manisa Canlı Hayvan Borsası'na kurbanlık satmak için gelen üretici de müşteri de fiyatlardan dert yandı. Kurbanlık hayvan sahipleri, yem fiyatlarını fiyatlara yansıdığını belirtirken; kurbanlık almaya gelen vatandaşlar ise fiyatların yüksek olmasından yakındı.

Kurban Bayramı'na iki haftalık zaman kala Manisa Canlı Hayvan Borsası'ndaki padoklar, büyük ve küçük baş kurbanlık hayvanlar ile dolmaya başladı. Özellikle Doğu ve Güneydoğu illerinden kurbanlıklarını getirilen kurbanlıklarda küçükbaş hayvanlarda fiyat 1200 TL'den başlayıp, 2 bin TL'ye kadar çıkarken, büyükbaş kurbanlıklar ise fiyat 8 bin TL ile 19 bin TL arasında değişiyor. Hayvan üreticileri, bu yıl yem fiyatlarının yüksek ayrıca canlı hayvanın az olmasından yakınırken, vatandalar ise bu yılki kurbanlık fiyatların yüksek olmasından dert yandı.

"FİYATLAR GEÇEN SENEYE GÖRE BİRAZ PAHALI"

Van'dan küçükbaş hayvan getiren üretici Eyüp Yıldırım, bu yılki kurbanlık fiyatlarının geçen yıla oranla biraz pahalı olduğunu ifade etti. Yıldırım, "Fiyatlar geçen seneye oranla biraz pahalı. Bu seneki küçükbaş kurbanlıkların fiyatları 1400 TL ile 2 bin TL arasında değişiyor. Geçen sene 1000 TL'den başlayıp 1800'e kadar çıkıyordu. Bu sene hem hayvan azlığı var hem de yem çok pahalı. Bu sene maliyetimiz çok fazla. Ben Van'dan getirdim hayvanları. Nakliyesi bile yüksek tuttu. Bu sene inşallah hayvanlarımızın hepsini satarız" diye konuştu.

Kurbanlıkların kimisini zarar etmemek için aldığı fiyattan sattığını ifade eden küçükbaş kurbanlık satıcısı Orhan Pulçu, "1150 TL'ye satın aldığım küçükbaş kurbanlığı yine aynı fiyata sattım. Çünkü vatandaş çok yüksek bulduğu için kurbanlık almıyor. Geçen seneki fiyatlar daha iyiydi. Bu sene ise fiyatlar biraz yüksek. Devletimizin harekete geçmesi gerekir" dedi.

Büyükbaş kurbanlık fiyatlarının geçen seneye oranla bu sene arasında 500 ile 1000 TL arasında oynadığını dile getiren satıcı Saim Çelebiler ise, "Bunun sebebi hayvan kıtlığı ve yem fiyatlarının yüksek olması. Artık kimse hayvan bakmak istemeyince hayvan sayısında da düşüş yaşandı. Bu da bu seneki kurbanlıkları olumsuz yönde etkiledi. Bu sene kurbanlıklarımı satmak lazım. En azından maliyeti çıkarmam gerekir" dedi.

VATANDAŞ PAHALI BULDU

Canlı Hayvan Borsasına gelenlerden Serdar Kavdağ, bu sene fiyatların pahalı olduğunu belirtti. Seyyar satıcılık yapan Kavdağ, "Biz üreticiye kızmıyoruz. 13 kilogramlık hayvanı 500 TL'ye aldım. Bu bir çare bulsunlar. Kurban Bayramında vatandaş kurban kesmeyecek. Fiyatlar çok pahalı. Üreticinin yaşadığı pahalılık kurban alacak olan vatandaşa da yansıdı. Geçen sene 760 TL'ye istediğim gibi kurbanlık hayvan aldık. Yetkililer bu konuya bir çare bulsunlar" diye konuştu.

1150 TL'ye kurbanlık alan İslam Şimşek ise geçen seneki kurbanlık fiyatları ile bu seneki fiyatlar arasında farklılık olduğunu belirterek, "Fiyat farkı normal. Çünkü üreticinin maliyeti arttı. Elbette ki bu da kurbanlıklara yansıdı. Bu seneki fiyatlarda artış var" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

----------------------------------

Manisa Canlık Hayvan Borsası'ndaki kurbanlıklardan ve sahiplerinden görüntü

Kurbanlık pazarı yapılırken görüntü

Kurban satıcıları ve kurbanlık alan vatandaşların açıklamaları

Büyükbaş kurbanlıklardan detaylar

Haber- Kamera: İlker KILIÇASLAN / MANİSA,

=======================================================

10)SPOR ARABA GÖRÜNÜMLÜ LÜKS YAT BEĞENİ TOPLADI

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde bir marinada demirli 36.50 metre uzunluğundaki motor yat, rengi ve spor araba görünümüyle dikkat çekti. İstanbul'da Leomar Yacht firması ile aynı adı taşıyan, Türk bayraklı lüks yatın ismi gizli bir Türk işadamına ait olduğu öğrenildi.

Marmaris Körfezi'ne giriş yapan spor araba görünümüne sahip 36.50 metre uzunluğundaki lüks motor yat görenleri hayran bıraktı. İstanbul merkezli yat üreticisi Leomar Yacht'ın 2015 yılında Temmuz ayında denize indirilen amiral yatı, adı açıklanmayan bir Türk işadamına satılmıştı. İşadamının özel isteklerine göre yeniden düzenlenen ve üretici firmayla aynı adı taşıyan lüks yat spor otomobil görünümü ve rengi ile görenlerin ilgisini çekti. Yabancı turistler ve tatilciler, yat limanında bulunan bir marinada demir atan lüks yat ile bol bol öz çekim yaptı.

İsmi açıklanmayan bir işadamına yapılan ve 7.65 metre genişliğindeki özel yat, ahşap malzemeden lamine epoksi yöntemiyle inşa edildi. Altın sarısı gövde rengi ve siyah üst binasıyla spor araba görünümlü yatta mahremiyetin ön planda tutulduğu bildirildi. Personel, motor dairesinden, kaptan kamarasına kadar konuklarla hiç karşılaşmadan tekne içinde rahat hareket edilebiliniyor.

Görüntü Dökümü

----------------------------------

-Yatın genel ve ayrıntılı görüntüsü.

Haber-Kamera: Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS, (Muğla),

(Toplam: 55 saniye-66,5 MB görüntü)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Aydemir Şanlıurfa Ece Çelik Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title