Haberler

    Paletta ile Anlaşmaya Varıldı!

    Takıma acil olarak stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe aradığı oyuncuyu İtalya'da buldu.

    Takıma acil olarak stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe aradığı oyuncuyu İtalya'da buldu. Calciomercato internet sitesinin haberine göre, sarı-lacivertliler, Milan'dan ayrılması beklenen İtalyan savunma oyuncusu Gabriel Paletta ile anlaşma sağladı. Milan'da bir başka stoper Gustavo Gomez ile yaptığı pazarlıklardan sonuç alamayan Fenerbahçe yönetiminin, 31 yaşındaki Paletta'nın transferini tamamladığı kaydedildi. Kulübüyle olan sözleşmesi Haziran 2018'de bitecek olan Gabriel Paletta'nın yeni sezon planlamasında kendisine yer bulamadığı için takımdan ayrılmak istediği ve Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği vurgulandı. 'Duvar' lakaplı Paletta, geçtiğimiz sezon Milan formasıyla 32 maçta forma giyip 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

    Kariyerinde toplam 10 kırmızı kartı olan Paletta, 5'ini geçen sezon gördü.

    Volkan kaleye Ozan kulübeye

    Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Vardar'a 2-0 yenilen Fenerbahçe'de kadro değişiyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, yarın Trabzonspor maçında Ozan ve Hasan Ali'yi kulübeye çekecek. Defansın göbeğinde Neustadter ve Skrtel'in; solunda ise İsmail Köybaşı'nın görev yapması bekleniyor. Kalede ise Volkan Demirel oynayacak.

    (Sabah)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe İtalya Milan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title