Haberler

Xbox One X, Project Scorpio İsmini Yaşatacak!

Microsoft, daha güçlü oyun konsolu Xbox One X için Project Scorpio kod adını kullanmıştı. Son sızıntılara bakılırsa şirket, 7 Kasım tarihinde piyasaya sürmek üzere hazırlandığı konsolunda bu kod ismini özel bir versiyonla yaşatmak .

Xbox One X Project Scorpio Versiyonu geliyor!

Microsoft tarafından piyasaya sürülecek olan Xbox One X Project Scorpio Versiyonu farklılık olarak konsol ve oyun kolunda yeşil renkte dikey olarak yazılmış Project Scorpio yazısını taşıyor. Ayrıca, oyun konsolunun orijinal kod adına bir gönderme yapan bu sürümde, donanımların da özel olarak boyandığı gözüküyor. Konsol standart versiyonda olmayan dokulu bir yüzeye sahipken, oyun kolu ise tamamen siyah renkte. Konsolun 1 TB depolama alanına sahip olacağı da bilgiler arasında yer alıyor.

Standart versiyonla aynı tarihte sınırlı bir süre için sınırlı sayıda piyasaya satışa sunulacak olan Project Scorpio özel versiyonu bakalım nasıl bir talep görecek?

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Microsoft Xbox One Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title