Haberler

Note 8 Yanlışlıkla Web Sayfasında Yayınlandı!

Samsung"un uzun bir süredir merakla beklenilen yeni nesil amiral gemi modeli Galaxy Note 8, tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla her gün yepyeni bir sızıntı ile karşımıza çıkıyor. Şimdi ise Galaxy Note 8 Samsung"un web sitesinde görüntülendi!

Galaxy Note 8 yanlışlıkla resmi web sayfasında yayınlandı!

Samsung"un 23 Ağustos tarihinde tanıtacağı Galaxy Note 8 hakkında artık neredeyse tüm detaylar açığa kavuştu.

Tasarım konusunda Galaxy S8 ile büyük benzerlik taşıyacak olan Galaxy Note 8, Sonsuz Ekran adı verilen çerçevesiz tasarım dilini kullanacak. Donanım tarafında oldukça iddialı gelen Galaxy Note 8, çift kamerasıyla da meraklı gözleri üzerine topluyor.

Henüz resmi tanıtımı gerçekleşmeyen modeli resmi internet sitesinde listeleyen Samsung, Galaxy Note 8 tasarımının nihai tasarımının sızıntılarla aynı olduğunu da ispatlamış oldu.

6,4 inç büyüklüğünde Quad HD+ ekrana sahip olacak olan Galaxy Note 8, Snapdragon 835 işlemcisinden gücünü alacak. 6 GB RAM"ın eşlik edeceği modelde 64 GB dahili hafıza bulunacak. iPhone 7 Plus ile popülerlik kazanan çift kameranın Galaxy Note 8"de de tercih edildiği görülürken bakalım Samsung"un bir sürpriz yapacak mı?

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Galaxy Note Samsung Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title