Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aksünger Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, "Kendisine bağladığı yargıyı bir sopa gibi kullanan Cumhurbaşkanının yarattığı hukuk enkazından milletimiz adına endişe ediyoruz.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, "Kendisine bağladığı yargıyı bir sopa gibi kullanan Cumhurbaşkanının yarattığı hukuk enkazından milletimiz adına endişe ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Aksünger, yazılı açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu hakkındaki sözlerini eleştirdi.

Berberoğlu ve eşinin açıklamalarına rağmen iktidar kanadından yapılan "iftira kampanyaları"nın ısrarla devam ettiğini öne süren Aksünger, "AKP Genel Başkanı, aslı astarı olmayan kahvehane dedikodularını dillendirerek, bir taraftan kamuoyunun Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yapılacak bir kumpasta nasıl tepki vereceğini ölçerken, bir taraftan da hukuksuz şekilde tutsak aldıkları milletvekili arkadaşımıza 'sana attığımız iftirayı Kılıçdaroğlu'na bulaştırırsan seni serbest bırakırım.' demektedir." görüşünü savundu.

"Kendisine bağladığı yargıyı bir sopa gibi kullanan Cumhurbaşkanının yarattığı hukuk enkazından milletimiz adına endişe ediyoruz." ifadesini kullanan Aksünger, CHP'nin hiçbir zaman kumpaslara boyun eğmeyeceğini belirtti.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Enis Berberoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title