Haberler

Bursaspor Teknik Direktörü Le Guen: Hazır Olmazsak Başımız Belaya Girer

SPOR Toto Süper Ligin 3'üncü haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Bursaspor, 1 günlük izin ardından hazırlıklara başladı.

SPOR Toto Süper Ligin 3'üncü haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Bursaspor, 1 günlük izin ardından hazırlıklara başladı. Yeni transfer Ekoko takımla ilk çalışmasına çıktı.

Alanyaspor galibiyetinin ardından bir günlük izne çıkan Bursaspor, Beşiktaş karşılaşmasının startını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı tek çalışma ile verdi. Alanya galibiyeti sonrasında, futbolcuların yüzleri gülerken, Fransız teknik direktör Paul Le Guen, çalışma öncesi takıma yeni katılan Ekoko'yu takım arkadaşlarıyla tanıştırıp, alkışlattı. Alanyaspor maçındaki hataları anlatan Le Guen, "Maçlarda yüzde 100'ü sahaya yansıtmazsak başımız beladan kurtulmaz" dedi. Le Guen, şöyle dedi:

"Maçı kazandık. Hepinizi kutluyorum. Futbol kişilere mütevazi olmayı öğretir. Hem kazandık. Hem de güçlü takım olma yolunda önemli adımlar attık. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Herkes maçlarda yüzde 100'ünü sahaya yansıtmazsa başımız belaya girer. Şimdi kazandık. İyi sonuçları devam ettirmek için çok çalışmalıyız. Bunun için herkesten çok çalışmasını ve maçın son düdüğüne kadar asılmanızı istiyorum."

EKOKA BAŞLADI

Geçtiğimiz sezonu Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Nasr takımında geçiren ve serbest oyuncu olan Jires Kembo Ekoko Bursaspor ile ilk çalışmasına çıktı. Ekoko'nun bir aydır Fransa'da antrenman yaptığı, bir hafta içerisinde lige hazır duruma geleceği yetkililer tarafından açıklandı.

BİLAL TAKIMA DÖNDÜ

Sezon başı yapılan çalışmalarda ayağından sakatlanan ve aylardır takımdan uzak kalan, sadece tedavi olan Bilal Kısa, takımla birlikte çalışmalara başladı. Sakat oyunculardan Deniz Yılmaz ile Tomas Necid, maçta ilk 11'de oynayan futbolcularla birlikte yenilenme antrenmanına katıldı. Durumuna göre bu oyuncuların takıma katılıp katılmayacağına karar verilecek.

PİLOT TAKIMLA MAÇ VAR

Bursaspor, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek. Yeşil beyazlılar, akşam üzeri ise pilot takım Yeşil Bursa AŞ ile saat 17.00'de karşılaşacak.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aytemiz Alanyaspor Paul Le Guen Bursaspor Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title