Haberler

Pubg'nin Yeni Haritası Nasıl Olacak?

Geçtiğimiz günlerde Steam üzerinde 8 milyonluk satış sayısını geride bıraktığı açıklanan PlayerUnknown"s Battlegrounds için başka bir müjdeli haber daha geldi ve uzun süredir beklenen çöl haritasının tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.

İşte karşınızda çöl haritası!

Battle Royale konseptinin yaratıcılarından olan Brendan "PlayerUnknown" Greene tarafından müjdelenen bu haberle birlikte yakında oyuncularla buluşacak olan çöl haritası için de iki ekran görüntüsü yayımlandı.

Haritanın özellikle sarı ve turuncu renkli kamuflaj giysiler için mükemmel bir yer olacağını söylemek mümkün. Fakat insanın böyle bir yerde yaşamak isteyip istemeyeceği tartışılabilir.

Tamamen çöl ve kumdan oluşan alanda yükselen gökdelenler arasında yaşanacak çatışmaların da oldukça heyecanlı geçeceği kesin. Şimdilik haritanın ne zaman oyuncularla buluşacağı belirtilmedi ama karlı haritadan önce geleceği artık kesin gibi.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title