Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Havza ilçesinde partililer ve vatandaşlar ile bayramlaştı.

Kılıç, AK Parti Havza İlçe Başkanlığınca 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Kevser Parkı'ndaki kafede düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Partililer ve Havzalılarla bayramlaşan Kılıç, yaptığı konuşmada, Arakan'da Müslümanlara yönelik katliama dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Arakan'da Müslüman kanının durdurulması için Türkiye'nin her türlü imkanı sefer ediyor. Bu mübarek günlerde bizler huzur içerisinde bayramınızı eda ederken birçok Müslüman beldesinde kan ve gözyaşı akmakta. Arakan'da Müslüman kardeşlerimize edilen zulmün durdurulması için Türk milleti ve devleti olarak çalışmaları ivedilikle başlandı. Bu mübarek günlerde dualarımız zulüm gören Müslüman kardeşlerimizle."

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise ilçede bayram nedeniyle yaşanan yoğunluktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel de bayramların birleştiriciliğine vurgu yaparak, "AK Parti ailesinde bayramlaşma geleneğinin yeri bir başkadır. Bizi biz yapan bu değerlerimize sahip çıkarak, halkımız ile bütünleşiyoruz. Tüm hemşerilerimizin bayramını kutlarım." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Ak Parti Samsun Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title