Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
1 Temmuz 2026 Çarşamba 13:20 

Haberlerinde Ara:
Tüm haberlerde    Son Dakika kategorisinde   

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Yerel Haberler
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 
 
Günlük
Haber Başlıkları
Size her sabah günün haber başlıklarını e-mail ile gönderiyoruz.
 
E-mail
Abone ol
Abone iptal
 

 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Son Dakika

Sayfa: 1 2 3 4 5

 sonraki sayfa >>

Beşiktaş, Salih Uçan ve Kristjan Asllani ile yolları ayırdı
Beşiktaş Kulübü, futbolcular Salih Uçan ve Kristjan Asllani ile yollarını ayırdı. Kulüp, oyunculara katkıları için teşekkür ederek kariyerlerinde başarılar diledi.
İzmir'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlandı
İzmir'de 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı törenlerle kutlandı. Bölge Liman Başkanı Atalan, Kabotaj Kanunu'nun önemini vurguladı. Sporcular ve öğrenciler ödüllendirilirken, yelken gösterileri, halat çekme yarışması ve şehitler için denize çelenk bırakma etkinlikleri yapıldı. Vatandaşlara balık ekmek ve lokma ikram edildi.
Ertuğruloğlu'ndan Kıbrıs Açıklaması
KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, Türkiye'nin garantörlüğünü ve asker varlığını kırmızı çizgi olarak belirtti.
Ferdi Zeyrek'in ölümüne ilişkin 16 sanığın yargılanması sürdü
Manisa'da eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği olayla ilgili tutuksuz 16 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada sanıklar suçlamaları kabul etmezken, mahkeme ek bilirkişi raporunun beklenmesi nedeniyle duruşmayı erteledi.
Ankara'da NATO Zirvesi'ne Hazırlık Toplantısı
Ankara Valisi Yakup Canbolat başkanlığında NATO Zirvesi öncesi yapılan toplantıda, güvenlik, ulaşım, konaklama ve lojistik hazırlıkları değerlendirildi.
İstanbul Valiliği, Havai Fişek, İşaret Fişeği ve Meşale Gibi Maddelerin Satışı ve Kullanımını 16 Temmuz-28 Ekim Tarihleri Arasında Yasakladı
İstanbul Valiliği, orman yangını riskini azaltmak için 16 Temmuz-28 Ekim tarihleri arasında havai fişek, işaret fişeği ve meşale gibi patlayıcı/yanıcı maddelerin satışını ve kullanımını yasakladı.
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde maçlarını oynayacağı statlar belli oldu
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar A Ligi'nde Fransa, İtalya ve Belçika ile oynayacağı maçların statları belli oldu. İlk iki maç Kocaeli ve Bursa'da, son iki maç deplasmanda oynanacak.
Gaziantep FK, Melih Kabasakal'ın Trabzonspor'a transfer olduğunu açıkladı
Gaziantep FK, tecrübeli futbolcu Melih Kabasakal'ın Trabzonspor'a transferi konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu. 30 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 27 Süper Lig maçında forma giydi.
Almanya'da Doğurganlık Hızı Tarihî Düşüşte
Almanya'da toplam doğurganlık hızı 2025'te 1,32'ye düşerek en düşük seviyeye indi.
Piyasalarda gün ortası
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,77 değer kazanarak 14.231,13 puana çıktı. En çok işlem gören hisseler Türk Hava Yolları, ASELSAN, Tüpraş, Akbank ve Yapı Kredi oldu.
CHP kurultay davasında itirafçı tanık Soytekin dinlendi
CHP'nin 38. kurultayında usulsüzlük iddialarına ilişkin davada, İBB itirafçısı Adem Soytekin tanık olarak ifade verdi. Soytekin, KİPTAŞ'tan delegelere daire satıldığını ancak irade gaspına tanık olmadığını söyledi. Duruşma 16 Eylül'e ertelendi.
Kütahya'da binlerce kişiye aşure ikramı
Kütahya Valiliği ve Hacı Bektaşi Veli Derneği işbirliğiyle Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında Zafer Meydanı'nda yaklaşık 2 bin vatandaşa aşure dağıtıldı. Vali Musa Işın, kazan başına geçerek vatandaşlara kendi elleriyle ikramda bulundu ve Kerbela'nın İslam aleminin ortak acısı olduğunu vurguladı.
Kadın Sürücü Karpuzları Ezdikten Sonra Kaçtı
Aydın'da yol tartışması sonrası kadın sürücü, pazarcının karpuzlarını ezerek uzaklaştı.
İstanbul Valiliğince havai fişek ve meşale kullanımı 16 Temmuz-28 Ekim arasında yasaklandı
İstanbul Valiliği, orman yangınları ve güvenlik risklerine karşı kent genelinde havai fişek, işaret fişeği, meşale ve patlayıcı/yanıcı maddelerin satışı ve kullanımını 16 Temmuz-28 Ekim tarihleri arasında yasakladı. Karar, ilgili tüm kurumlara bildirildi.
Çanakkale'de Eşini Öldüren Kocanın Duruşması Devam Ediyor
Ezine'de eski eşini av tüfeğiyle öldüren kocanın yargılanmasına devam edildi, duruşma ertelendi.
Antalya'da Kabotaj Bayramı Coşkusu
Antalya'da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında Kaleiçi Yat Limanı'nda tören düzenlendi, denize çelenk bırakıldı. Ardından deniz araçları kortej yaptı, römorkörler gösteri sundu. Demre'de ise 3. Likya Deniz Bayramı Festivali'nde yarışlar ve konserle kutlama yapıldı.
Çin Komünist Partisi 105. Yılını Kutladı
Çin, Komünist Partisi'nin 105. kuruluş yıldönümünü Beijing'de düzenlenen törenle kutladı.
Karpuzları Ezdi, Pazarcıyı Şikayet Etti
Aydın'da bir sürücü yol tartışması sonrası pazarcının karpuzlarını ezdi, görüntüler kaydedildi.
Çin'in Xinjiang Bölgesinde Kuzey ile Güneyi Birbirine Bağlayacak Demiryolunun İnşası Başladı
Çin'in Xinjiang bölgesinde Yining-Aksu Demiryolu Hattı'nın kapsamlı inşaat çalışmaları başladı. Hat tamamlandığında bölgenin kuzeyi ile güneyi arasındaki tren yolculuğu 16 saatten 8 saate düşecek. 160 km/s hız kapasiteli elektrikli hat, 2032 sonunda hizmete girmesi planlanıyor.
İyi Parti Grup Toplantısı.... Dervişoğlu: "Tbmm, Hiçbir Silahlı Örgütün Beklentilerini Karşılamak İçin Önceden Yasa Çıkaran Bir Kurum Değildir"
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ankara'da gerçekleşecek NATO Zirvesi'ne ilişkin, "Türkiye'nin itibarı boyanan duvarlarla, kapatılan yollarla, susturulan gazetecilerle ölçülmez. Türkiye'nin itibarı, hukukunun güvenilirliğiyle, kurumlarının ciddiyetiyle ve dış politikasının tutarlılığıyla ölçülür" dedi. Dervişoğlu, "TBMM'nin hiçbir silahlı örgütün ve yapının beklentilerini karşılamak için önceden yasa çıkaran bir kurum olmadığını" belirterek, "Herkes aklını başına almalıdır" diye konuştu.

Sayfa: 1 2 3 4 5

 sonraki sayfa >>