Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
22 Mayıs 2026 Cuma 03:46 

Haberlerinde Ara:
Tüm haberlerde    Son Dakika kategorisinde   

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Yerel Haberler
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 
 
Günlük
Haber Başlıkları
Size her sabah günün haber başlıklarını e-mail ile gönderiyoruz.
 
E-mail
Abone ol
Abone iptal
 

 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Son Dakika

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2 3 4 5

 sonraki sayfa >>

Özgür Özel: İlk itirazımızı tedbir kararının kaldırılmasını da içerecek şekilde Yargıtay'a yaptık
CHP'li Özgür Özel, Genel Merkez önünde yaptığı açıklamada, tehlike ortadan kalkana kadar partiyi terk etmeyeceğini, gerekirse hayatı durduracaklarını ve demokratik tepkilerini sürdüreceklerini belirtti.
Yangın Davasında 3 Sanığın Tahliyesi
Kocaeli Dilovası'ndaki fabrikada yaşanan yangında 7 işçi hayatını kaybetti, 3 sanık tahliye edildi.
Dilovası Davasında 3 Sanık Hakkında Tahliye, 5 Sanık Hakkında İse Tutukluluğun Devamına Karar Verildi
Kocaeli Dilovası'nda 3'ü 18 yaşından küçük 7 işçinin hayatını kaybettiği parfüm dolum imalathanesi yangınıyla ilgili davada mahkeme, 3 sanığın tahliyesine, 5 sanığın ise tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma 21 Temmuz'a ertelendi.
CHP Kurultay İptali İçin İtiraz
Özgür Özel, mahkemenin CHP kurultayının iptali kararına itiraz ettiklerini açıkladı.
TBB'den CHP Kurultayı İptali Üzerine Açıklama
TBB, CHP'nin kurultayının iptalini yargının siyasi müdahalesi olarak değerlendirdi.
Samandağ'da Eğitime Ara Verildi
Hatay Valiliği, sel nedeniyle Samandağ'da 1 gün eğitime ara verildiğini açıkladı.
Özgür Özel: İlk itirazımızı tedbir kararının kaldırılmasını da içerecek şekilde Yargıtay'a yaptık
CHP'nin 2023'te yapılan 38'inci Olağan Kurultayının iptali için açılan davada mahkemenin verdiği 'mutlak butlan' kararı ile ilgili açıklama yapan Özgür Özel, "Biz bugün ilk itirazımızı, tedbir kararının kaldırılmasını da içerecek şekilde Yargıtay'a, harcını da yatırarak süresi içinde yaptık" dedi.
CHP'de kritik karar: Özel MYK'yı topladı, genel merkez nöbette
Mahkeme, CHP'nin 38. Kurultayı'nı iptal ederek Kılıçdaroğlu yönetimini göreve iade etti. Özel tüm programlarını iptal edip MYK'yı olağanüstü topladı; vatandaşlar genel merkeze akın etti, muhalefet dayanışma mesajları yayımladı.
CHP Muğla'da Nöbet Başlattı
CHP Muğla önünde partililer, davada verilen karara tepki olarak nöbet tutmaya başladı.
CHP Kurultayı'na İptal Kararı... Tbb: Karar Yargı Eliyle Siyasi Alana Doğrudan Bir Müdahale Görüntüsü Ortaya Çıkarmıştır
Türkiye Barolar Birliği, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın iptal edilmesine ilişkin kararın yargı eliyle siyasi alana doğrudan müdahale olduğunu belirtti.
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Sorumluluk Çağrısı
Bahçeli, CHP'nin kurultayındaki butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nu tarihi bir sorumluluk almaya teşvik etti.
Hatay'da Asi Nehri taştı, sağanakta köprü ve yollar ile bir ev çöktü; 3 ölü, 3 yaralı, 2 kayıp
Hatay Valiliği, Samandağ ilçesinde meydana gelen sel nedeniyle olası olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini açıkladı. Diğer ilçelerde eğitim devam edecek.
CHP Karacasu'da Adalet Nöbeti
CHP Karacasu İlçe Başkanlığı, Olağan Kurultay davası sonrası adalet nöbeti başlattı.
CHP Kurultayı İptaline Tepki
CHP Van İpekyolu İlçe Başkanı, kurultay iptaline karşı demokrasi nöbetinde olduklarını belirtti.
CHP Kurultayı'na İptal Kararı... Muğla'da CHP İl ve İlçe Başkanlıklarında Nöbet Başlatıldı
CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin dava kararına tepki gösteren partililer, Muğla ve ilçelerinde il ve ilçe başkanlıkları önünde nöbet başlattı. Eylemlere bazı siyasi partiler, sendikalar ve sivil toplum kuruluşları da destek verdi.
Bahçeli: Kılıçdaroğlu tarihi sorumluluk üstlenmeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, istinafın CHP Kurultayına yönelik mutlak butlan kararına ilişkin olarak, "Sayın Kılıçdaroğlu, kendisine yapılan haksızlığın kabul edildiğini, bununla birlikte 13 yıl genel başkan olarak görev yaptığı bu köklü kurumu incitmemek, yaralamamak ve bir kaosa sebebiyet vermemek üzere tarihi bir sorumluluk üstlenmelidir. Hukukun da cevaz verdiği çerçevede Sayın Özgür Özel ile görüşerek CHP’nin geleceğine ilişkin bir ortak formül oluşturmak amacıyla feragat ettiğini belirtmelidir" dedi. 
CHP Kurultayı'na İptal Kararı... CHP Karacasu İlçe Başkanlığı'ndan "Adalet Nöbeti"
Cumhuriyet Halk Partisi Karacasu İlçe Başkanlığı, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'na ilişkin davada verilen kararın ardından adalet nöbeti başlattıklarını duyurdu. Açıklamada hukuki ve siyasi mücadeleden geri adım atılmayacağı vurgulandı.
Mersin'de 317 Bin Sentetik Ecza Ele Geçirildi
Polisin takibiyle durdurulan araçta 317 bin 285 adet sentetik ecza bulundu. Y.K. tutuklandı.
CHP Kurultayı'na İptal Kararı... Özgür Çelik: Türkiye'yi Ortaçağ Karanlığına Sürüklemeye Çalışan Anlayışa Karşı Mücadelemizi Sürdüreceğiz
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, istinafın mutlak butlan kararına ilişkin yaptığı açıklamada, konunun parti meselesi değil, demokrasi ve anayasal düzen meselesi olduğunu belirterek, mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.
CHP Kurultayı'na İptal Kararı... CHP Van İpekyolu İlçe Başkanı Ömer Doğan: Bu İş Aydınlığa Kavuşana Kadar Nöbetimize Devam Edeceğiz
CHP Van İpekyolu İlçe Başkanı Ömer Doğan ve Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın iptal edilmesine tepki gösterdi. Doğan, kararın anayasaya aykırı olduğunu belirterek demokrasi nöbeti başlattıklarını duyurdu. İlhan ise tüm muhalefeti birlikte hareket etmeye çağırdı.

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2 3 4 5

 sonraki sayfa >>