Evlilik hayali kabusa döndü! Dolapta parçalanmış halde bulundu
Kolombiya’nın başkenti Bogota’da kaybolan New Yorklu 51 yaşındaki Nachum Israel Eber, günler sonra kanlı bir gardırobun içinde parçalanmış halde bulundu. Airbnb’den çıktıktan sonra kaybolan Eber’in turistleri hedef alan çetelerin kurbanı olabileceği değerlendiriliyor. Kolombiya’ya evlilik amacıyla gittiği öğrenilen Eber’in cenazesinin İsrail’e götürülmesi planlanırken, ailesi otopsi yapılmamasını talep ediyor.
Dünya devinden Barış Alper bombası
Arsenal’ın derbide canlı izlediği Barış Alper Yılmaz için sezon sonunda Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlandığı, yıldız oyuncunun Avrupa devlerinin gözdesi haline geldiği iddia edildi.
Dünya devinden Barış Alper bombası
Arsenal’ın derbide canlı izlediği Barış Alper Yılmaz için sezon sonunda Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlandığı, yıldız oyuncunun Avrupa devlerinin gözdesi haline geldiği iddia edildi.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü... Disk Genel Başkanı Çerkezoğlu: "İktidar Toplumsal Desteğini Kaybettikçe Baskıcı Yöntemlere Sarılmaktadır"
evrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, "Bugün ülkeyi yöneten iktidar, emeğe karşı sermayenin iktidarıdır, halka karşı rantın iktidarıdır ve iktidar toplumsal desteğini kaybettikçe daha da baskıcı yöntemlere sarılmaktadır. Yargıyı siyasallaştırarak, hukuku bir sopa haline getirerek iktidarını sürdürmeye çalışmaktadır. Eğer bir iktidar işçileri, emekçileri, kadınları, gençleri, halkı yok sayarak politikalarını hayata geçiriyorsa ancak bu baskı rejimiyle ayakta kalabilir" dedi.
Cuma namazı farz mı, vacip mi, sünnet mi?
Cuma gününün İslam alemi için taşıdığı büyük önemle birlikte, camilere akın eden milyonlarca müslüman "Cuma namazı farz mı, vacip mi yoksa sünnet mi?" sorusunun fıkhi cevabını araştırıyor. İslam dini literatüründe namazların yükümlülük dereceleri belirli şartlara göre farklılık gösterirken, Cuma namazının hükmü hem Kur'an-ı Kerim ayetleri hem de hadis-i şerifler ışığında net bir şekilde tanımlanmıştır.
İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tedbirleri
Taksim Meydanı'na çıkan sokaklar demir bariyerlerle kapatılıp bazı yerlerde kontrol noktaları oluşturulurken, alana sadece Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakmak isteyen sendikaların temsilcileri alınıyor
- 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kutlama alanı olarak belirlenen noktalardan Kadıköy Rıhtım Meydanı'na sendikaların gelmesi beklenirken, bölgede çok sayıda çevik kuvvet ekibi görev yapıyor
Yılmaz Morgül Ebru Gündeş'e ateş püskürdü: Hakkımı helal etmiyorum
Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde dikkat çekti. Morgül, kariyerinin ilk yıllarında destek verdiğini söylediği Ebru Gündeş’i vefasızlıkla suçlayan Morgül, "Hakkımı helal etmiyorum" ifadelerini kullandı.