Gaziantep ve Şanlıurfa'da sıcak hava etkili oluyor
Gaziantep ve Şanlıurfa'da etkisini sürdüren sıcak hava, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar serinlemek için parklara, ağaç gölgelerine ve fıskiyelere yöneldi. Şanlıurfa'da sıcaklık 45 dereceye ulaştı.
Murat Emir: "İzmit Belediye Başkanımız Son Derece Başarılı. CHP'li Belediyelere Yapılan 'Ya Bize Katıl ya da Hapse Atıl' Siyasetinin Görünür Halidir"
CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, “İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet, 2019’da ‘Alınmaz’ dedikleri İzmit’i aldı, 2024’te oy farkını iki buçuk kat arttırdı. Son derece başarılı. Bu ülkede sadece CHP’liler mi suç işleme isnadıyla karşı karşıya. Yok mudur şüpheleneceğiniz bir tane AKP’li belediye başkanı? Bu, düşman hukukudur; bu ikili hukuk demektir. Bu CHP’li belediyelere karşı yapılan ‘Ya bize katıl ya da hapse atıl’ siyasetinin görünür halidir” dedi. Murat Emir, "çerçeve yasa" ile ilgili yarın siyasi partileri ziyaret turuna başlayacak TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un "genel başkanlarına dönük olarak şu ana kadar bir randevu talebi olmadığını" belirtti.
Kaymakam Kaya'dan Kıbrıs Gazilerine Ziyaret
Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 52. yıl dönümünde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Marmaris temsilciliğini ziyaret ederek gazilerle bir araya geldi. Ziyarette şehitleri rahmetle, gazileri şükranla andı.
İtalya'da gençlere yönelik büyük operasyon: 539 gözaltı
İtalya'da güvenlik güçleri, çeteleşen ve suça karışan gençlere yönelik birçok kentte eş zamanlı düzenlediği operasyonlarda, 47'si reşit olmayan toplam 539 kişiyi gözaltına aldı.
e-Devlet çöktü mü, e- Devlet sorun mu var, neden girilmiyor? 20 Temmuz e-Devlet ne zaman düzelecek?
20 Temmuz 2026 Pazartesi günü e-Devlet Kapısı'nda yaşandığı iddia edilen erişim sorunları, kullanıcılar tarafından yakından takip ediliyor. Sisteme giriş sırasında yaşanan bağlantı problemleri, sayfaların geç açılması ve bazı hizmetlere erişimde görülen aksaklıklar nedeniyle vatandaşlar, "e-Devlet çöktü mü?" ve "e-Devlet neden açılmıyor?" sorularına yanıt arıyor. Peki, e-Devlet çöktü mü, e- Devlet sorun mu var, neden girilmiyor? 20 Temmuz e-Devlet ne zaman düzelecek?
Kırşehir'de Mahsenli Ali Efendi anıldı
Kırşehir'in Akçakent ilçesinde Mahsenli Ali Efendi'yi anma etkinliği düzenlendi. Vali Yardımcısı Alper Balcı ve AK Parti Milletvekili Necmettin Erkan'ın konuşmalarının ardından tasavvuf müziği, ilahi dinletileri ve semazen gösterisi sunuldu, katılımcılara yemek ikram edildi.
CHP'li Emir: Yeni parti gündemimizde yok
CHP Grup Başkan Vekili Murat Emir, yeni parti tartışmalarına ilişkin bugün için paylaşılacak bir tarih olmadığını belirtti. CHP'li belediyelere yönelik operasyonları eleştirerek, bunun 'düşman hukuku' olduğunu söyledi. Kurultay kararı ve terörsüz Türkiye süreci hakkında da değerlendirmeler yaptı.
Türkiye'nin doğal gaz ithalatı mayısta yüzde 2,95 arttı
Türkiye'nin mayıs ayı doğal gaz ithalatı geçen yıla göre %2,95 artarak 3,64 milyar metreküpe ulaştı. Boru gazında Rusya, LNG'de Cezayir ilk sırada. Konut tüketimi 1,78 milyar m³ oldu.
20 Temmuz günlük tarot falı: 20 Temmuz Pazartesi günü seni neler bekliyor? Günlük tarot kart açılımı!
20 Temmuz 2026 Pazartesi günü tarot yorumlarını takip edenler için sezgilerin güçlendiği, içsel farkındalığın arttığı ve yeni kararların gündeme gelebileceği bir gün olarak öne çıkıyor. Tarot kartlarının sembolik mesajlarını merak edenler; aşk, kariyer, para ve kişisel gelişim alanlarında kendilerini nelerin beklediğini araştırıyor. Peki, 20 Temmuz Pazartesi günlük tarot falında hangi mesajlar öne çıkıyor? Tarot kartları bugün ne söylüyor?
Türkiye'nin petrol ithalatı mayısta yüzde 2,97 arttı
Türkiye'nin mayıs ayı petrol ve petrol ürünleri ithalatı geçen yıla göre %2,97 artışla 4 milyon 85 bin 229 ton oldu. En fazla ithalat Rusya, Kazakistan ve ABD'den yapıldı.
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 52'nci Yıl Dönümü, Ayvalık'ta Törenle Kutlandı
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 52'nci yıl dönümü ve 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı, Ayvalık Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene kaymakam, belediye başkanı, garnizon komutanı, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.