Norveç İngiltere hangi kanalda? Norveç İngiltere maçını hangi kanal veriyor, nerede izlenir?
Norveç İngiltere maçı hangi kanalda belli oldu. Norveç İngiltere Dünya Kupası maçına saatler kaldı. Maç öncesi Norveç İngiltere maçı hangi kanalda, nerede yayınlanacak merak ediliyor. Peki, Norveç İngiltere maçını hangi kanal veriyor? İşte Norveç İngiltere maçı yayın bilgisi!
Şuşa, Küresel Medyanın Barış Gündemine Ev Sahipliği Yapacak
Azerbaycan'ın kültür başkenti Şuşa, 13-14 Temmuz 2026'da 4. Küresel Medya Forumu'na ev sahipliği yapacak. 54 ülkeden 160 medya temsilcisinin katılacağı forumda, medyanın barışı teşvik etme misyonu ve dezenformasyonla mücadele ele alınacak.
Afyonkarahisar'da iş yerinde çıkan yangın söndürüldü
Afyonkarahisar Fatih Mahallesi'nde düğün yemeği yapılan bir iş yerinde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında iş yerinde hasar oluştu.
Bakan Bak, Muğla'da Kano Milli Takımı Sporcularıyla Bir Araya Geldi
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki Su Sporları Merkezi'nde Kano Milli Takımı sporcularıyla bir araya geldi, dünya şampiyonu Rahmi Kaan Karahan'ı tebrik etti ve tesis yatırımlarıyla olimpiyat hedeflerini açıkladı.
12 Temmuz benzine, mazota, motorine zam veya indirim var mı? Güncel benzin motorin akaryakıt fiyatları!
12 Temmuz bu gece akaryakıta, benzine zam var mı son dakika sorusu araç sahipleri tarafından benzin mazot fiyatları güncel değerlerini öğrenmek üzere araştırılıyor. Bunun yanı sıra benzine zam geldi mi, ne zaman gelecek? Motorine zam var mı, mazota zam var mı soruları merak ediliyor. Güncel akaryakıt fiyatları her gün gece yarısından sonra düzenlenmekte. İşte benzine, motorine, mazota, LPG'ye zam ve indirim var mı, varsa ne zaman? İşte güncel akaryakıt fiyatları!
Özgür Özel: Ne yaparlarsa yapsınlar bizi durduramayacaklar
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Adana'da partililerle buluşup esnafı ziyaret etti. Kent merkezinde yürüyüş yapan Özel, Çankaya Belediyesi'ne yapılan operasyonu eleştirerek, 'Ne yaparlarsa yapsınlar bizi durduramayacaklar. Biz bu milletin iktidar yürüyüşünü kesmelerine izin vermeyeceğiz' dedi. Ayrıca, Adana'daki pamuk ve buğday fiyatlarına dikkat çekerek yoksulluk ve krizle mücadele edeceklerini vurguladı.