Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
15 Eylül 2025 Pazartesi 10:36 

Haberlerinde Ara:
Tüm haberlerde    Güncel Haberler kategorisinde   

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Hakan Fidan
Binyamin Netanyahu
Devlet Bahçeli
Ekrem Imamoğlu
Alperen Şengün
Hasan Mutlu
Cengiz Ünder
Uğurcan Çakır
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Antalya
Izmir
Bursa
Kayseri
Muğla
Samsun
Adana
Aydın
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 
 
Günlük
Haber Başlıkları
Size her sabah günün haber başlıklarını e-mail ile gönderiyoruz.
 
E-mail
Abone ol
Abone iptal
 

 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Güncel Haberler

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

 sonraki sayfa >>

İngiltere'deki Aşırı Sağ Protestosunda 26 Polis Yaralandı
Başbakan Keir Starmer, Londra'da aşırı sağcıların gerçekleştirdiği protestoda 26 polisin yaralanması üzerine sert açıklamalarda bulundu. Starmer, polislere saldırıların kabul edilemez olduğunu vurguladı.
Shanghai Turizm Festivali Başladı
36. Shanghai Turizm Festivali, 15 ülkeden katılımla Huangpu'da açılış töreniyle başladı.
Kuveyt Emiri CENTCOM Komutanı ile Görüştü
Kuveyt Emiri, Katar ziyareti öncesi CENTCOM Komutanı ile savunma işbirliğini değerlendirdi.
CHP'nin Tandoğan Mitinginde 'Teslim Alınmaz' Vurgusu
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, CHP'nin Tandoğan Meydanı'nda düzenlediği mitingde, partisinin Türkiye'nin teslim alınamayan son kalesi olduğunu vurgulayarak, 'Partimize sahip çıkacağız' dedi.
Motosiklet Kazasında 20 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Kütahya'nın Gediz ilçesinde bir motosiklet kazasında, 20 yaşındaki Batuhan Dayı hayatını kaybetti. Kontrolden çıkan motosikletin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kaza, sağlık ve polis ekiplerinin müdahalesiyle sonuçlandı.
Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere'den CHP'ye Kayyum Atanmasına Karşı Çıkan Açıklamalar
Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, CHP'ye mahkeme kararıyla kayyum atanmasına karşı çıkarak, bu tür uygulamaların demokrasimize zarar vereceğini ve halkın iradesinin önemini vurguladı. Tutdere, Ankara Tandoğan Meydanı'nda yapılan mitingin öncesinde yaptığı açıklamalarda, hukukun uygulanmasını ve adaletli bir karar beklediklerini belirtti.
36. Şanghay Turizm Festivali Başladı
Şanghay'ın Huangpu bölgesinde gerçekleştirilen 36. Turizm Festivali'nin açılış törenine 15 ülke ve bölgeden toplam 25 tören arabası ve 24 gösteri ekibi katıldı.
Pamukova'da Çilek Festivali Coşkusu
Pamukova'da düzenlenen Çilek Festivali'nde çeşitli etkinlikler ve yarışmalar yapıldı, yoğun ilgi görüldü.
Mansur Yavaş: Hukukun ve Adaletin Eşit Uygulanması Gerekiyor
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin mitinginde yaptığı konuşmada, engellemelere rağmen Ankara'da büyük başarılar elde ettiklerini ve adaletin herkes için eşit uygulanması gerektiğini vurguladı. Yavaş, muhalefet belediyelerinin ve başkanlarının haklarının korunmasını talep etti.
CHP'nin Ankara Mitinginde Yurttaşlardan İktidara Tepki:  İmamoğlu'nun ve Tüm Başkanlarımızın Özgürlüğüne Kavuşmasını İstiyoruz
CHP'nin Ankara mitingine katılan yurttaşlar, belediye başkanlarının tutuklanmasına tepki göstererek, özgürlük çağrısı yaptı. ANKA Haber Ajansına konuşan bir yurttaş, "İmamoğlu'nun ve tüm başkanlarımızın özgürlüğüne kavuşmasını istiyoruz. Çocuklarımız ve torunlarımız güzel günler görsün. bereketi yok. CHP iktidar olacak inşallah. Özgür Başkanımıza da çok güveniyoruz." dedi. 60 yaşında olduğunu belirten bir yurttaş, "Hakkımı aramak için buralara kadar koştum. Reva mı bize yapılanlar?" diye konuştu. İmamoğlu'na destek mesajı veren bir yurttaş, "İnşallah Cumhurbaşkanı olacak. 40 gün önce Hac’dan geldim, bol bol ona dua ettim" ifadelerini kullandı.
Kuveyt Emiri, Katar Ziyareti Öncesi CENTCOM Komutanı ile Görüştü
Kuveyt Emiri Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Katar ziyaretinden önce ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Amiral Brad Cooper ile bir araya geldi. Görüşmenin detayları açıklanmazken, zamanlama, İsrail'in Katar'a yönelik saldırıları sonrası önemli bir savunma işbirliği sürecine işaret ediyor.
Küresel Sumud Filosu Gazze'ye Yola Çıktı
İspanya'dan katılan 10 tekne, Tunus'tan Gazze'ye insani yardım ulaştırmak için yola çıktı.
Cezayir'de Yeni Başbakan Ataması
Cumhurbaşkanı Tebbun, Sifi Garib'i Başbakan olarak atadı ve hükümeti kurması için görevlendirdi.
MSB'den A Milli Takıma Destek
MSB, EuroBasket 2025 finale yükselen A Milli Erkek Basketbol Takımı'na özel video klip paylaştı.
Slovenya'dan Çin'e Pozitif Mesaj
Slovenya Cumhurbaşkanı Musar, Çin'in çok taraflılığa bağlılığını takdir etti ve işbirliğini vurguladı.
Pamukova'da Coşkulu Çilek Festivali Düzenlendi
Sakarya'nın Pamukova ilçesinde gerçekleştirilen 3. Çilek Festivali, çeşitli etkinliklerle renkli anlara ev sahipliği yaptı. Yöresel ürünlerin sergilendiği festivalde çocuk oyunları, konserler ve yarışmalar düzenlendi. Vatandaşlar çilek ve diğer meyvelere yoğun ilgi gösterdi.
Bulaşık Makinesinde Uyuşturucu Yakalandı
Samsun'da bir nakliye aracında bulaşık makinesine gizlenmiş 53 bin 760 uyuşturucu hap ele geçirildi.
Küresel Sumud Filosu, Gazze'ye Doğru Yola Çıktı
İspanya'dan gelen 10 tekne, insani yardım ulaştırmak amacıyla Tunus'tan Gazze'ye doğru hareket etti. Küresel Sumud Filosu, 50'ye yakın ülkeden binlerce aktivistin katılımıyla en kalabalık filo olma özelliği taşıyor.
CHP'nin Ankara Mitinginde, Ekrem İmamoğlu'nun Mesajı Okundu:  "Bize Bulaştırmaya Çalıştıkları İftira Çamurunda Boğulacaklar"
Silivri’de Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Ankara mitingine gönderdiği mesajda, "Yargı kumpaslarıyla, belediyelerimizi, İstanbul İl Kongremizi ve partimizin Kurultayını lekelemeye çalışanlar, bize bulaştırmaya çalıştıkları iftira çamurunda boğulacaklar. Devletin hukukunu, milletin vicdanını ve Türkiye’nin yarınlarını istismar edemeyecekler. Türkiye’nin bir kişiden daha büyük olduğunu, bu ülkenin asıl sahibinin millet olduğunu göstereceğiz" ifadelerini kullandı. İmamoğlu, tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını, işçi ve işveren örgütlerini, "seçim güvenliği ve demokrasi" görevinde birlikte hareket etmeye çağırdı. 
Cezayir'de Sifi Garib Başbakan Olarak Atandı
Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun, Sifi Garib'i Başbakan olarak atadı ve hükümeti kurmakla görevlendirdi. Garib, daha önce Sanayi Bakanı olarak görev yapıyordu.

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

 sonraki sayfa >>