Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
27 Nisan 2024 Cumartesi 15:27 

Haberlerinde Ara:
Tüm haberlerde    Magazin Haberleri kategorisinde   

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Şimşek
Mehmet Şimşek
Antony Blinken
Yusuf Tekin
Faruk ılgaz
Vedat ışıkhan
Numan Kurtulmuş
Benjamin Netanyahu
Kerem Demirbay
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Antalya
Adana
Aydın
Bursa
Izmir
Samsun
Hatay
Konya
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 
 
Günlük
Haber Başlıkları
Size her sabah günün haber başlıklarını e-mail ile gönderiyoruz.
 
E-mail
Abone ol
Abone iptal
 

 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Magazin Haberleri

Lara Fabian İstanbul'da Unutulmaz Bir Konser Verdi
Piu Entertainment organizasyonuyla gerçekleşen unutulmaz gecede geniş repertuarı ve etkileyici performansıyla hayranlarını duygu dolu bir müzikal yolculuğa çıkaran Lara Fabian, İstanbul Volkswagen Arena'da sahne aldı.
Magazinkolik, 27.4.2024 13:07
Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları oku | Benzer Haberler
  Lara Fabian, İstanbul'da Unutulmaz Bir Konser Verdi
Piu Entertainment organizasyonuyla gerçekleşen unutulmaz gecede geniş repertuarı ve etkileyici performansıyla Lara Fabian, hayranlarını duygu dolu bir müzikal yolculuğa çıkardı. Dünyaca ünlü şarkıcı, 25 Nisan 2024'te İstanbul Volkswagen Arena'da sahne alarak müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Kariyerine genç yaşta başlayan Fabian, güçlü vokali ve etkileyici sahne performanslarıyla dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip. Konser boyunca sık sık ayakta alkışlanan sanatçı, Türk izleyicisinin duygu ve coşku dolu olduğunu belirtti ve Türk hayranlarıyla tekrar buluşmaktan çok keyif aldığını söyledi. Klasikleşen şarkılarının yanı sıra sahnede yeni şarkılarına da yer veren Fabian, kapanışı ise adeta bir kült haline gelen J'taime ile yaptı.
Magazinkolik, 27.4.2024 13:09
Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları oku | Benzer Haberler

Sayfa: 1 2

 sonraki sayfa >>

Estetiğin dozunu kaçıran Sertab Erener'i görenler tanımakta zorlandı
Bir süredir ekranlardan uzak olan Sertab Erener, yıllar önce yayınladığı Mecbursun şarkısını yeniden seslendirerek klip çekti. Genç görünmek için estetik operasyon yaptıran Erener'in klipteki halini görenler tanımakta güçlük çekti.
Sertab Erener, Mecbursun şarkısını yeniden seslendirdi ve değişimiyle herkesi şaşırttı
Güçlü sesiyle tanınan sanatçı Sertab Erener, yıllar önce yayınladığı Mecbursun şarkısını yeniden seslendirerek bir klip çekti. 59 yaşındaki Erener'in estetik müdahalelerle genç görünmeye çalışması sevenlerini şaşırttı. Yüzü ve göz çevresi oldukça gergin görünen Erener, değişimiyle Hülya Avşar'a benzemeye başladı. Bu durum, Erener hakkında estetik müdahalelerle ilgili eleştirilere yol açtı.
Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, anne oldu
Geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, ilk bebeğini kucağına aldı. Oyuncu kızına Asya adını verdi.
Kızılcık Şerbeti dizisinden çok konuşulacak Eylem Tok göndermesi
Kızılcık Şerbeti'nin dün akşam yayınlanan bölümünde karıştığı kazada Oğuz Aci'nin hayatını ölümüne neden olan 17 yaşındaki oğlunu yurt dışına kaçıran Eylem Tok göndermesi yapıldı. Alkış toplayan sahnede "Oğlunuzun hayatını mahvettiniz. Onu bir nefret objesi haline getirdiniz. Bir kazayı cinayete dönüştürdünüz. Bu olayda tek suçlu kişi sizsiniz" denildi.
Diyarbakır'da konser veren Sıla, halay performansıyla hayran bıraktı
Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Diyarbakır sahnesinde Lorke ve Delalım şarkılarını söyleyerek halay çekti.
Tedavi gören Yıldız Tilbe dişsiz halini paylaştı
Şarkıları ve danslarıyla adından söz ettiren Yıldız Tilbe, diş tedavisi görmeye başladı. Ön dişleri çekilen şarkıcı, o halini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, anne oldu
Geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, ilk bebeğini kucağına aldı. Oyuncu kızına Asya adını verdi.
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Oğuz Murat Aci'nin Ölümüne Gönderme Yapıldı
Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde, Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği kazanın faili olan 17 yaşındaki firari T.C.'yi yurtdışına kaçıran anne Eylem Tok'a gönderme yapıldı. Dizide, bir kişinin ölümüne neden olan olayın ardından kaçan anne, Kıvılcım karakteri tarafından eleştirildi. Sahne sosyal medyada gündem oldu ve izleyiciler tarafından ders verici nitelikte bir gönderme olarak değerlendirildi.
Diyarbakır'da konser veren Sıla, halay performansıyla hayran bıraktı
Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Diyarbakır sahnesinde Lorke ve Delalım şarkılarını söyleyerek halay çekti.
Yıldız Tilbe'nin Diş Tedavisi Paylaşımları Gündem Oldu
Güçlü sesi, şarkıları ve danslarıyla tanınan Yıldız Tilbe, diş tedavisi sürecini sosyal medya hesabından paylaştı. İmplant sürecinden dolayı ön dişlerini çektiren Tilbe, dişsiz halde gülerek pozlar verdi. Paylaşımları kısa sürede gündem oldu.
Dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip Anastasia Pokreshchuk: Estetik olunca mutlu oluyorum
Dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip Anastasia Pokreshchuk, Haberler.com YouTube kanalında sunucu Melis Yaşar'ın konuğu oldu. 4 yıl önce estetik ameliyatlara başlayan Pokreshchuk, sadece sevdiği için ameliyat olduğunu belirtti.
İpek Tenolcay: Kadınsı yanım 18 yaşımda ortaya çıktı
Sinema, tiyatro oyuncusu ve manken İpek Tenolcay, Haberlercom stüdyosunda Haber Bahane programının konuğu oldu. Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Tenolcay, "Kadınsı tarafım 18-19'larda ortaya çıktı, ilk erkek arkadaşım da o zaman oldu" ifadelerini kullandı.
Oyuncu Nihal Menzil: Üvey anneme öz annemin adıyla hitap ettiğim için babamdan dayak yedim
Oyuncu Nihal Menzil, Haberlercom stüdyosunda Haber Bahane programının konuğu oldu. Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Menzil, "Üvey anneme, öz annemin ismiyle hitap ettiğim için babamdan dayak yedim" açıklamasında bulundu.
Kirli Sepeti final mi yapıyor? Kirli Sepeti bitiyor mu 2024?
Kirli Sepeti dizisi takipçileri yeni bölümü heyecanla takip ederken Kirli Sepeti final mi yapacak merak ediyor. Peki, Kirli Sepeti final mi yapıyor? Kirli Sepeti bitiyor mu 2024?
Anastasia Pokreshchuk: Estetik Olunca Mutlu Oluyorum
Dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip Anastasia Pokreshchuk, sunucu Melis Yaşar'ın konuğu oldu. 4 yıl önce estetik ameliyatlara başlayan Pokreshchuk, sadece sevdiği için ameliyat olduğunu belirtti.
Britney Spears'a babasının avukat masraflarını ödeme emri
Britney Spears'ın babasının avukat masraflarını ödemesine karar verildi. Mahkeme kararıyla sona eren vasilik sürecinde baba-kız hala hukuki sorunlar yaşıyor.
Survivor'da Takım Değişikliği
Survivor All Star'da Acun Ilıcalı takım değişikliklerinin yaşanacağını açıkladı. Berna'nın elemenmesinin ardından Mavi Takım'a Kırmızı Takım'dan geçiş oldu. Mavi Takım'a geçen isim ise Merve Aydın oldu.
Britney Spears'a babasının avukat masraflarını ödeme emri
Yıllarca babasının vasiliği altında yaşayan ve özgürlüğü için mücadele eden Britney Spears 2021'de sonunda babasıyla yollarını hukuki bir şekilde ayırmayı başarmıştı. Ancak baba Jamie Spears'ın vasiliğini sona erdiren mahkeme kararından sonra baba-kız hala hukuki sorunlar yaşıyordu. Son gelişmelere göre de yeni bir mahkeme kararında ünlü şarkıcının, babasının avukat masrafları olan 2 milyon doları ödemesine karar verildi.
Survivor All Star'da Takım Değişikliği
Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, Berna'nın elenmesinin ardından Mavi Takım'a geçen ismin Merve Aydın olduğunu açıkladı. Ayrıca, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Nefise'nin sırtına kırık seramik düştü ve sağlık ekipleri müdahale etti.
20'li Yaşlarda Ameliyat Oldum
Oyuncu ve şarkıcı Ayta Sözeri, Saba Tümer'in programında transseksüel kimliğini ve ameliyat sürecini anlattı.

Sayfa: 1 2

 sonraki sayfa >>