Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
27 Nisan 2024 Cumartesi 10:38 

Haberlerinde Ara:
Tüm haberlerde    Güncel Haberler kategorisinde   

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Şimşek
Mehmet Şimşek
Antony Blinken
Mehmet Kasapoğlu
Yusuf Tekin
Numan Kurtulmuş
Osman Aşkın Bak
Dilan Polat
Benjamin Netanyahu
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Antalya
Adana
Izmir
Aydın
Bursa
Hatay
Samsun
Konya
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 
 
Günlük
Haber Başlıkları
Size her sabah günün haber başlıklarını e-mail ile gönderiyoruz.
 
E-mail
Abone ol
Abone iptal
 

 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Güncel Haberler

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, elektrik kesintilerine karşı bakanlık önünde oturma eylemi başlattı
CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa ve Mardin'deki elektrik kesintilerinin vatandaşları mağdur ettiğine dikkat çekmek için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde oturma eylemi başlattı. Tanal, "Bir köyde 10 evin borcu varsa o köyden önceki köylerin elektriği de kesiliyor ve bu toplu bir cezalandırmadır." diyerek tüm Şanlıurfa milletvekillerini eyleme destek vermeye davet etti.
ANKA, 27.4.2024 01:44
Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları oku | Benzer Haberler
  Milletvekilinden bakanlık önünde oturma eylemi
CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa ve Mardin'deki sürekli elektrik kesintilerinin vatandaşları mağdur ettiğini belirterek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde oturma eylemi başlattı. Tanal, tüm Şanlıurfa milletvekillerini eyleme destek vermeye davet etti.
ANKA, 27.4.2024 01:46
Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları oku | Benzer Haberler

Sayfa: 1 2 3 4 5 6

 sonraki sayfa >>

Narkoçelik-14 Operasyonunda 321 Şüpheli Yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 42 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-14' operasyonlarında 321 şüphelinin yakalandığını, 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi. Yerlikaya, son 10 ay içerisinde uyuşturucu madde imalatçılarına, satıcılarına ve sokak satıcılarına yönelik toplam 39 bin 661 operasyon düzenlendiğini açıkladı. Operasyonlarda 121 ton uyuşturucu madde, 42 milyon uyuşturucu hap ve 157 milyon kök kenevir ele geçirildiğini belirten Yerlikaya, 310 bin 639 şüphelinin yakalandığını ve bunlardan 28 bin 44'ünün tutuklandığını kaydetti. Operasyonun 682 ekip, 2 bin 46 personel, 3 helikopter ve 44 narkotik köpeğiyle gerçekleştirildiği bilgisini veren Bakan Yerlikaya, operasyonların 42 ilde düzenlendiğini vurguladı.
İçişleri Bakanı: Narkoçelik-14 Operasyonunda 321 Şüpheli Yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 42 ilde düzenlenen Narkoçelik-14 operasyonlarında 321 şüphelinin yakalandığını ve 322 kilogram uyuşturucu madde ile 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini açıkladı.
Dışişleri Sözcüsü Keçeli: "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Ziyareti Ertelendi"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD'ye yapması planlanan ziyaret, programların uyuşmaması nedeniyle her iki taraf için uygun olacak bir tarihe ertelendi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, ziyaretin ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi.
Küçükçekmece'de bir kadın evinde ölü bulundu
Küçükçekmece'de Söğütlüçeşme Mahallesi'nde bir kadın evinde hareketsiz halde bulundu ve hayatını kaybetti. Polis ekipleri cinayet şüphesi üzerinde duruyor.
İsrail saldırılarında 8 Filistinli öldü, 30 kişi yaralandı
İsrail ordusunun, Gazze'nin En-Nuseyrat Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırılarda 8 Filistinli öldü, en az 30 kişi yaralandı. Saldırılarda bir ev ve başka bir ev hedef alındı. İsrail'in Gazze'yi işgalinde 7 Ekim sonrası Hamas'ın saldırıları devam ediyor. İsrail'in saldırılarında binlerce Filistinli öldü, hastane ve eğitim kurumları da hedef alınıyor.
İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 8 Filistinli öldü
İsrail ordusunun, Gazze'nin orta kesimindeki En-Nuseyrat Mülteci Kampına düzenlediği saldırılarda 8 Filistinlinin öldüğü, en az 30 kişinin yaralandığı belirtildi.
Yemen Açıklarında Bir Gemiye Füze Saldırısı Düzenlendi
İngiltere Deniz Ticaret Organizasyonu (UKMTO), Yemen'in güneybatısındaki Meha kenti açıklarında bir gemiye füze saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Saldırı sonucunda gemide hasar oluştuğu belirtildi. İran destekli Husiler ise saldırıyı üstlendi. ABD'nin ise Yemen'deki Husi güçlerine karşı deniz görev gücü oluşturduğu açıklandı.
Yemen Açıklarında Bir Gemiye Füze Saldırısı Düzenlendi
İngiltere Deniz Ticaret Organizasyonu (UKMTO), Yemen'in güneybatısındaki Meha kenti açıklarında bir gemiye füze saldırısı düzenlendiğini duyurdu. İran destekli Husiler ise saldırıyı üstlendi.
İsrail ordusu, Beyt Lahiya'da su kuyularının yüzde 70'ini tahrip etti
İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya'da su kuyularının yüzde 70'ini tahrip etti. Beyt Lahiya Belediye Başkanı Ala el-Attar, saldırıların alt ve üst yapıya büyük zarar verdiğini belirtti. İsrail'in ayrıca tarım, balıkçılık ve sanayi sektörlerini de yok ettiği ifade edildi. Belediye, minimum düzeyde hizmet sunmaya devam ediyor ancak çöp yığınları ve kanalizasyon sularının yollara aktığı sorunlar yaşanıyor.
İsrail, Gazze'deki su kuyularının yüzde 70'ini tahrip etti
İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya'da su kuyularının yüzde 70'ini tahrip ettiği belirtildi. Beyt Lahiya Belediye Başkanı, saldırıların alt ve üst yapıya büyük zarar verdiğini ve insani bir krize neden olduğunu ifade etti.
Erzincan'ın Tercan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Erzincan'ın Tercan ilçesinde saat 01.30'da merkez üssü Tercan ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntının 15,67 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.
Erzincan'ın Tercan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Erzincan'ın Tercan ilçesinde saat 01.30'da merkez üssü Tercan ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntının 15,67 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz İsrail Dışişleri Bakanı'nın açıklamasını eleştirdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İsrail Dışişleri Bakanı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklamasına tepki gösterdi. Yılmaz, İsrail'in soykırım yapmaktan sanık sandalyesinde oturduğunu belirtti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zalimlere karşı hakikati savunmaya devam edeceğini vurguladı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ etti
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bazı büyükelçilere yeni görevlerini tebliğ etti. Bu kapsamda, Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi Nezdinde Daimi Temsilcilik görevi, Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar'a verildi. Diğer atamalar arasında Ortadoğu ve Kuzey Afrika Genel Müdürü Büyükelçi Can Dizdar'ın Ottawa Büyükelçisi olarak atanması da yer alıyor.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Büyükelçilik ve Daimi Temsilcilik Görevlerini Tebliğ Etti
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bazı büyükelçilere yeni görevlerini tebliğ etti. Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi Nezdinde Daimi Temsilciliği görevi Büyükelçi Burak Akçapar'a verildi.
Dışişleri Sözcüsü Keçeli: "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Ziyareti Ertelendi"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD'ye yapması planlanan ziyaret, programların uyuşmaması nedeniyle her iki taraf için uygun olacak bir tarihe ertelendi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, bu durumu açıkladı.
Küçükçekmece'de bir kadın evinde ölü bulundu
Söğütlüçeşme Mahallesi'nde bulunan bir dairede yaşayan kadın, yakınları tarafından hareketsiz halde bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olayı cinayet şüphesiyle araştırıyor.
Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapıldı
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliği değiştirildi, yüzde 8 ve yüzde 18 oranları yüzde 10 ve yüzde 20 olarak güncellendi.
Konya'nın Ereğli ilçesinde pastanede silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Konya'nın Ereğli ilçesinde bir pastanede oturan Yavuz Çaphan ve arkadaşı silahlı saldırıya uğradı. Çaphan olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Polis, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bosna Hersek, Somali ve Senegal Meclis Başkanlarıyla Görüştü
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı dolayısıyla İstanbul'da bulunan Bosna Hersek, Somali ve Senegal meclis başkanlarıyla bir araya geldi. Görüşmelerde, ülkeler ve parlamentolar arası ikili ilişkiler, bölgesel ve küresel konular ile İsrail'in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarına yönelik katliam boyutlarına varan saldırıları ele alındı.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6

 sonraki sayfa >>