Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
26 Ocak 2026 Pazartesi 10:21 

Haberlerinde Ara:
Tüm haberlerde    Son Dakika kategorisinde   

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Yerel Haberler
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 
 
Günlük
Haber Başlıkları
Size her sabah günün haber başlıklarını e-mail ile gönderiyoruz.
 
E-mail
Abone ol
Abone iptal
 

 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Son Dakika

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2 3 4 5

 sonraki sayfa >>

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı CEV Kupası'nda Almanya ile Karşılaşacak
Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası ilk maçında Allianz MTV'yi evinde ağırlayacak.
Çanakkale'de 15 Firari Hükümlü Yakalandı
Jandarma, Çanakkale'de 15 firari hükümlüyü yakalayarak ağır suçluları cezaevine gönderdi.
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri
Dün Türkiye'de günlük bazda 901 bin 926 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 886 bin 962 megavatsaat olarak gerçekleşti. En yüksek tüketim 19.00'da, en düşük tüketim ise 06.00'da kaydedildi. Üretimde en büyük pay ithal kömür santrallerine ait.
Maxion İnci Alüminyum'a Uluslararası Ödül
Maxion İnci Alüminyum, Chery tarafından 'Yurtdışı Mükemmel İş Birliği Tedarikçi Ödülü'ne layık görüldü.
Trump, Minneapolis Olayını Gözden Geçiriyor
Trump, ICE ekiplerinin vurduğu Alex Jeffrey Pretti olayı üzerine her şeyi gözden geçirdiklerini söyledi.
NBA'de Doğu Konferansı lideri Pistons, Kings'i 139-116 yendi
Detroit Pistons, Sacramento Kings'i 139-116 yenerek son 6 maçta 5. galibiyetini aldı. Cade Cunningham, 29 sayı ve 11 asistle galibiyete büyük katkı sağladı. Golden State Warriors ise Minnesota Timberwolves'u 111-85 mağlup ederek Stephen Curry'nin 26 sayısıyla bu sezon en çok sayı atanlar arasında ilk 20'ye girmesini sağladı. Toronto Raptors, Oklahoma City Thunder'ı 103-101 yenerek 4. galibiyetini elde etti.
Dolar/TL Yatay Seyirle 43,38'de
Dolar/TL, haftaya 43,3820 seviyesinden işlem görüyor. Jeopolitik gerilim ve ABD bütçe endişeleri etkili.
Trafik Tartışmasında Cam Kırdı, Serbest Bırakıldı
Adana'da motosiklet sürücüsü Aydın B., işçi servisinin camını kırarak adli kontrolle serbest bırakıldı.
Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
Samsun'un Çarşamba ilçesinde otomobil ve motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.
Sinop'ta Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tutuklama
Sinop'ta uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı, 3'ü tutuklandı.
Diyarbakır'da Yoğun Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiledi
Diyarbakır'da etkili olan sis görüş mesafesini düşürürken araç sürücüleri dikkatli olmaları için uyarıldı.
Okyanusların Sesi Elhamra Sahnesi'nde
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Akdeniz Akademisi ve Akdeniz Koruma Derneği iş birliğiyle, David Attenborough'nun anlatımıyla hazırlanan 'Ocean with David Attenborough' belgeseli 30 Ocak 2026'da izleyiciyle buluşacak.
ATP ve Menulux'tan Stratejik İşbirliği
ATP, Menulux ile SaaS çözümlerini küresel pazara taşımak için işbirliği yaptı.
BIST 100 Endeksi Haftaya Düşüşle Başladı
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, küresel etkilerle haftaya yüzde 0,49 azalarak 12.929,33 puandan başladı.
Vezirköprü'de Şoförler Odası Genel Kurulu Yapıldı
Adem Başar, Vezirköprü Şoförler ve Otomobilciler Esnaflar Odası başkanlığına yeniden seçildi.
Brent Petrol Fiyatı 65,49 Dolar
Brent petrol varil fiyatı 65,49 dolara yükseldi, jeopolitik riskler piyasalardaki artışı destekliyor.
Karabük'te yaban kedisi avlanma sırasında görüntülendi
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, vahşi yaşam fotoğrafçısı Ömer Faruk Korkmaz'ın objektifine yaban kedisinin karlı ortamda fare avlama çabası takıldı.
Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 26 Ocak Pazartesi Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
Milyonlarca kullanıcının günlük olarak tercih ettiği Instagram, yoğun veri akışı ve eş zamanlı kullanımın arttığı dönemlerde zaman zaman teknik aksaklıklarla gündeme geliyor. Özellikle pik saatlerde veya altyapı güncellemeleri sırasında ana sayfanın geç açılması, paylaşımların yüklenmemesi, mesaj iletiminde gecikmeler ve uygulamaya erişimde yavaşlama gibi sorunlar yaşanabiliyor. Peki, Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 26 Ocak Pazartesi Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
Karaçi'deki Yangında Can Kaybı 73'e Yükseldi
Karaçi'deki alışveriş merkezindeki yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 73'e ulaştı.
Hekimhan Basak Mahallesi'nde Köylüler Dağ Keçileri İçin Doğaya Yem Bıraktı
Malatya'nın Hekimhan ilçesinde köylüler, ağır kış koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan dağ keçileri için doğaya yem bıraktı. Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından mahalleye bırakılan yemler, köylülerin yardımıyla dağ eteklerine taşındı.

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2 3 4 5

 sonraki sayfa >>