Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
26 Ağustos 2026 Çarşamba 04:08 

Haberlerinde Ara:
Tüm haberlerde    Son Dakika kategorisinde   

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Yerel Haberler
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 
 
Günlük
Haber Başlıkları
Size her sabah günün haber başlıklarını e-mail ile gönderiyoruz.
 
E-mail
Abone ol
Abone iptal
 

 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Son Dakika

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2 3 4 5

 sonraki sayfa >>

KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Alman Milletvekili Krah'ı Kabul Etti
Ünal Üstel, Kıbrıs Türk halkının haklarını vurguladı, Krah ise gerçekleri yerinde görmenin önemine değindi.
Şampiyonlar Ligi'nde 3 takım daha lig aşamasında
- Azerbaycan ekibi Sabah, Norveç'in Bodo/Glimt takımı ve Avusturya temsilcisi LASK, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kaldı
İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! 26-27 Ağustos İzmir'de elektrik kesintisi ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelecek?
İzmir elektrik kesintisi listesi! GEDİZ İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? 26 Ağustos günü İzmir'in birçok ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak ve kesinti belli saat aralıklarında gerçekleşecek. Peki, 26 Ağustos günü İzmir'in hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? İzmir'de Buca elektrik kesintisi, Karabağlar elektrik kesintisi, Bornova elektrik kesintisi araştırmaları yapılıyor. Peki, İzmir elektrik kesintisi kaç saat sürecek? İzmir elektrik kesintisi ve detayları…
İBB Davasında 69'uncu gün... Mahkeme Başkanı, itirafçı Ertan Yıldız'a yöneltilen sorulara müdahale etti, avukatlar salonu terk etti
İBB Davası'nın 69. gününde itirafçı Ertan Yıldız'a  Fatih Keleş'in avukatı Nergiz İnce'nin etkin pişmanlık sürecinde verdiği ifadelerin koşullarına ilişkin yönelttiği sorular, İnce ile Mahkeme Başkanı arasında sert tartışmaya neden oldu. Tartışmanın sonunda Mahkeme Başkanı, "Bir soru daha almayacağım artık" diyerek İnce'nin ve diğer avukatların Yıldız'a soru yöneltmesini sonlandırdı.  Henüz Yıldız'a soru soramayan İmamoğlu'nun avukatları ve Keleş'in avukatı Nergiz İnce tepki göstererek salondan ayrıldı. Ekrem İmamoğlu da tepki olarak salondan ayrılırken  "Kendi kendine yapsın savunmasını" dedi. Duruşma, yarın kaldığı yerden devam edecek.
İBB Davası'nda Sert Tartışma: Avukatlar ve İmamoğlu Salonu Terk Etti
İBB Davası'nın 69. gününde itirafçı Ertan Yıldız'ın sorgusunda Mahkeme Başkanı ile avukat Nergiz İnce arasında 'yasak sorgu' tartışması çıktı. Başkan, İnce'nin sorularını keserek avukatların ve İmamoğlu'nun salonu terk etmesine neden oldu. Duruşma yarına ertelendi.
Üstel, Alman milletvekili Krah'ı kabul etti
KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Almanya Federal Meclisi Milletvekili Maximilian Krah'ı kabul etti. Görüşmede Kıbrıs Türk halkının haklı mücadelesi ve haksız izolasyonlar ele alındı, Krah tek taraflı dinlemenin yanlış olduğunu vurguladı.
Ankara elektrik kesintisi! 26-27 Ağustos Ankara'da elektrik kesintisi ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelecek?
Ankara Başkent elektrik kesintisi! 26 Ağustos günü Ankara'nın çeşitli ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Peki, 26 Ağustos Ankara'nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? Ankara'da Keçiören, Çankaya, Yenimahalle, Mamak elektrik kesintisi kesintisi araştırılıyor. Peki, Ankara elektrik kesintisi kaç saat sürecek, elektrikler ne zaman gelecek? Ankara elektrik kesintisi...
Süleymancılar'a yönelik son dalga operasyonda 10 tutuklama! Aralarında Hilmi Tuna Kuriş de var
Süleymancılar cemaatine yönelik son dalga operasyonda gözaltına alınan isimlerle ilgili karar verildi. Aralarında cemaat lideri Alihan Kuriş'in kardeşi Hilmi Tuna Kuriş'in de olduğu 10 kişi tutuklandı.
Süleymancılar'a yönelik son dalga operasyonda 10 tutuklama! Aralarında Hilmi Tuna Kuriş de var
Süleymancılar cemaatine yönelik son dalga operasyonda gözaltına alınan isimlerle ilgili karar verildi. Aralarında cemaat lideri Alihan Kuriş'in kardeşi Hilmi Tuna Kuriş'in de olduğu 10 kişi tutuklandı.
Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda 287 Kilo Esrar Ele Geçirildi
Edirne'de bir TIR'da yapılan aramada 287 kilo 910 gram esrar bulundu, soruşturma devam ediyor.
FETÖ'cü ihraç polis Kayseri'de yakalandı
Hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan ihraç polis memuru F.A. Kayseri'de yakalandı.
Bartın'da Polis Aracıyla Kaza: 2 Polis Yaralı
Bartın'da polis aracı ile otomobilin çarpıştığı kazada 1'i komiser 2 polis yaralandı.
TFF PFDK'ya Sevkleri Açıkladı
TFF, Süper Lig'de çeşitli kulüplerin PFDK'ya sevkini duyurdu. Disiplin ihlalleri dikkat çekti.
Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda TIR'da 287 kilo 910 gram esrar ele geçirildi
Edirne'de Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda Türkiye'ye giriş yapmak isteyen bir TIR'da yapılan aramada, narkotik dedektör köpeği Atlas'ın tepkisi üzerine 255 ayrı paket içinde 287 kilo 910 gram esrar bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Şampiyonluklardan mahkeme salonuna: Ünlü futbolcuya hapis yolu göründü
Bir dönem Premier Lig şampiyonluklarını kutlayan ve İngiltere Milli Takımı’nın yıldızlarından biri olan Raheem Sterling, bu kez hapis yolunda. 270 bin sterlinlik Lamborghini’siyle yaptığı kazanın ardından hakkında üç ayrı suçlama yöneltilen 31 yaşındaki futbolcu, 15 Eylül’de hakim karşısına çıkacak.
Şampiyonluklardan mahkeme salonuna: Ünlü futbolcuya hapis yolu göründü
Bir dönem Premier Lig şampiyonluklarını kutlayan ve İngiltere Milli Takımı’nın yıldızlarından biri olan Raheem Sterling, bu kez hapis yolunda. 270 bin sterlinlik Lamborghini’siyle yaptığı kazanın ardından hakkında üç ayrı suçlama yöneltilen 31 yaşındaki futbolcu, 15 Eylül’de hakim karşısına çıkacak.
Şarkıcı Güllü'nün ölümünde yeni görüntüler ortaya çıktı: Kızının panik anları kamerada
Yalova'da 6'ncı kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden şarkıcı Güllü'nün ölümüne ilişkin hakkında, ağırlaştırılmış hapis cezası istenen sanatçının kızı tutuklu Tuğyan Ülkem Gülter ile arkadaşı Sultan Nur Ulu'nun olay gecesine ait yeni görüntüleri ortaya çıktı. Sanatçının düştükten sonra kızı Gülter'in panik anları görüntüde yer alırken polis ekiplerine "Annem neden öyle söylüyor, annem iyi mi?" dediği görüldü.
Kozan'da İki Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı
Adana'nın Kozan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı, hastaneye kaldırıldı.
Kayseri'de FETÖ hükümlüsü ihraç polis yakalandı
KAYSERİ'de FETÖ/PDY üyeliğinden hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan ihraç polis memuru F.A. (51), polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.
İran ve Umman Hürmüz Boğazı'nda Anlaşma Sağladı
İran, Umman ile Hürmüz Boğazı'nda deniz taşıma güzergahının 7 mil genişliğinde olacağını açıkladı.

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2 3 4 5

 sonraki sayfa >>