İBB davasında 15 kişinin tahliye gerekçeleri açıklandı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında görülen davada, mahkeme 15 tutuklu sanık hakkında tahliye kararı verdi. Verilen kararda, sanıkların rüşvet ağı içinde yer almadığı ve çoğunun tek bir eylemle ilişkilendirildiği belirtildi. Adem Soytekin’in ise etkin pişmanlık kapsamında verdiği ifadelerin tahliye sürecinde etkili olduğu vurgulandı.
İBB davasında 15 kişinin tahliye gerekçeleri açıklandı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında görülen davada, mahkeme 15 tutuklu sanık hakkında tahliye kararı verdi. Verilen kararda, sanıkların rüşvet ağı içinde yer almadığı ve çoğunun tek bir eylemle ilişkilendirildiği belirtildi. Adem Soytekin’in ise etkin pişmanlık kapsamında verdiği ifadelerin tahliye sürecinde etkili olduğu vurgulandı.
Mert Hakan Yandaş kaç yıl ceza aldı, neden ceza aldı, Mert Hakan Yandaş futbolu bıraktı mı?
Fenerbahçe’nin tecrübeli orta saha oyuncusu hakkında çıkan iddialar gündemi sarsarken, taraftarlar "Mert Hakan Yandaş kaç yıl ceza aldı?" ve futbol kariyerine dair son durumu merak ediyor. Özellikle Galatasaray derbisi sonrası yaşanan olaylar ve disiplin sevkleri, milli futbolcunun kariyerinde bir dönüm noktası oldu. Sosyal medyada hızla yayılan "Mert Hakan Yandaş futbolu bıraktı mı?" soruları ise alınan ağır cezaların ardından yeni bir boyut kazandı.
Yomra Belediye Başkanı Bıyık: "Toplam Borcumuz 132 Milyon, Alacağımız 120 Milyon Lira"
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, belediyenin 132 milyon lira borcu, 120 milyon lira da alacağı bulunduğunu bildirerek, herhangi bir gayrimenkul satmamalarına ve birçok projeyi yapmalarına rağmen borçla alacaklarının "kafa kafaya bir noktada" olduğunu söyledi.
Burun estetiği ameliyatı sonrası hayatını kaybetti
İZMİR'de burun estetiği ameliyatı sırasında fenalaşınca yoğun bakıma alınan ve daha sonra İzmir Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Hatice Öncü (23), yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Mehmed Fetihler Sultanı bugün var mı, yeni bölüm saat kaçta? 30 Nisan Çarşamba günü hangi diziler var?
Çarşamba günü TV'de bu akşam hangi diziler var merak ediliyor. Mehmed Fetihler Sultanı bu akşam var mı? Çarşamba dizileri, TV yayın akışında yer aldı. Mehmed Fetihler Sultanı neden yok, yeni bölüm ne zaman? Bugün 30 Nisan 2026 Çarşamba günü Kanal D'de, NOW TV'de, Star TV'de, Show TV'de, TRT 1'de hangi diziler var belli oldu. Bu akşam dizi izlemek isteyenler, bugün hangi diziler var, araştırıyor. Peki, Çarşamba hangi diziler var 2026? Çarşamba günü dizileri!
İyi Partili Çömez'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Şahlanıyoruz" Eleştirisi: "Şahlandığımız Şey Borçmuş, Faizmiş, Krizmiş, İcra İflas Dosyalarıymış"
İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "şahlanıyoruz" ifadelerini içeren konuşmalarından bir kesiti paylaşarak "Dün itibarıyla UYAP’tan icra dosyasının sayısını çıkarttık. 25 milyona dayanmış bir icra dosyası var. Ve yıl başından beri yeniden gelmiş tam 3 milyon 313 bin 812 icra dosyası. Meğer şahlandığımız şey borçmuş, faizmiş, krizmiş, icra dosyalarıymış, iflas dosyalarıymış ve maalesef yıkılmış bir ekonomik modelmiş" dedi.