CHP'li belediye başkanı ifadeye çağrıldı
Giresun'un Görele ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Hasbi Dede, sanal medya üzerinden yapılan yazışmalar nedeniyle hakkında açılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade vermek için adliyeye gitti.
İran'da Reform Cephesi Başkanı Azer Mansuri gözaltına alındı
İran'da Reform Cephesi Başkanı Azer Mansuri, Devrim Muhafızları Ordusu tarafından anayasaya aykırı tutum gerekçesiyle gözaltına alındı. Mansuri'nin yanı sıra Siyasi Komite Başkanı İbrahim Asgerzade ve üye Muhsen Eminzade de gözaltına alındı.
Anadolu Otoyolu'nda Kamyon ile TIR'ın Çarpıştığı Kazada Ulaşım Aksadı
Bolu'da Anadolu Otoyolu'nda meydana gelen kazada mobilya yüklü bir kamyon ile TIR çarpıştı. Kazada kamyonun sürücüsü yaralanırken, ulaşım ise yaklaşık 1,5 saat aksadı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
CHP'li Erkol: Seçmen iradesine saygılıysa belediye başkanlığından da istifa etsin
CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın partisinden istifa etmesi üzerine basın toplantısı düzenledi. Erkol, Özarslan'ın seçmen iradesine saygı göstermesi gerektiğini ve belediye başkanlığından da istifa etmesini talep etti.
Kante Fenerbahçe Gençlerbirliği maçında oynayacak mı, Fenerbahçe Gençlerbirliği muhtemel 11'ler ve maç kadrosu!
Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynayacağı kritik mücadelede gözler dev yeni transfer N'Golo Kanté'ye çevrildi! Teknik direktör Domenico Tedesco'nun planları arasında yer alan Fransız orta saha oyuncusunun Gençlerbirliği maçında kadroda yer alması bekleniyor, ilk 11'de görev alıp almayacağı ise son antrenman performansına göre netlik kazanacak. Fenerbahçe'de cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle Kanté'nin forma giymesi merak edildi.
CHP Ankara İl Başkanı Erkol'dan Mesut Özarslan'a: "Seçmen İradesine Saygılıysa Belediye Başkanlığından da İstifa Etsin"
CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ın CHP’den istifasını "ihanet" olarak nitelendirerek, "Seçmen iradesine saygılıysa Belediye Başkanlığından da istifa etsin. Hele kendine güveniyorsa, o televizyonda söylediği sözlerin arkasındaysa istifa etsin. Sandığa getirelim; AKP adayı ya da MHP adayı olsun. Keçiören halkı kime oy veriyor, görelim. Hodri meydan, hodri meydan. Sandığa gelin, gel sandığa" dedi.