DEM Parti: "Bir yandan barıştan söz edip diğer yandan demokratik alanı daraltarak sürecin yürütülmesi toplum nezdinde inandırıcı olmaz"
DEM Parti'den SYKP Eş Genel Başkanı Melih Mertcan Titiz, ESP üyeleri de dahil çok sayıda kişinin gözaltına alınmasına ilişkin olarak yapılan açıklamada, "Türkiye'nin barışı ve demokratik çözümü tartıştığı böylesi tarihsel bir dönemde, her gün toplumun başka bir kesiminin hedef gösterilmesi; siyasetçilerin, hak savunucularının, gazetecilerin, yazarların ve akademisyenlerin sesinin kısılmaya çalışılması kabul edilemez. İktidara bir kez daha hatırlatıyoruz, Barış ve Demokratik Toplum Sürecinin bir yandan barıştan söz edip diğer yandan demokratik alanı daraltarak yürütülmesi toplum nezdinde inandırıcı ve güven verici olmaz" ifadeleri kullanıldı.
Muğla Fethiye SON DAKİKA! Fethiye baba ve çocuklarının ölüm olayı nedir, neden öldüler, kimlikleri açıklandı mı?
Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir iş yerinde baba asılı halde, iki küçük çocuğu ise yataklarında hareketsiz halde bulundu. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılırken, kesin ölüm nedenlerinin yapılacak incelemelerin ardından netleşeceği bildirildi. Peki, Fethiye baba ve çocuklarının ölüm olayı nedir, neden öldüler, kimlikleri açıklandı mı? Detaylar haberimizde.
Litvanya: Hava sahamıza giren bir İHA'yı imha ettik
VİLNİUS, 15 Eylül (Xinhua) -- Litvanya pazartesini salıya bağlayan gece bir insansız hava aracının (İHA) ülkenin hava sahasına girmesinin ardından başkenti Vilnius ve çevresinde hava tehdidi alarmı yayımladı.
Tümer Metin Fenerbahçeli yıldızı yerden yere vurdu: Milli takımı talan etti
Fenerbahçe'nin Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Tümer Metin'den Romelu Lukaku'ya çok sert eleştiriler geldi. Belçikalı golcüyü yetersiz bulduğunu söyleyen Metin, "Belçika Milli Takımı'nı talan etti bu adam. Altın jenerasyon denen takım, Lukaku yüzünden bir şey olmadı" dedi.
Tümer Metin Fenerbahçeli yıldızı yerden yere vurdu: Milli takımı talan etti
Fenerbahçe'nin Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Tümer Metin'den Romelu Lukaku'ya çok sert eleştiriler geldi. Belçikalı golcüyü yetersiz bulduğunu söyleyen Metin, "Belçika Milli Takımı'nı talan etti bu adam. Altın jenerasyon denen takım, Lukaku yüzünden bir şey olmadı" dedi.
Pakistan'daki afette yardım aldığı Türk Kızılay'ın 17 yıl sonra gönüllüsü oldu
AFGANİSTANLI Abdülkadir Jabbary (35), Pakistan'da ailesiyle yaşadığı 2009 ve 2010 yıllarında meydana gelen sel felaketlerinde ailesine yardım eli uzatan Türk Kızılay'ın, 17 yıl sonra doktora öğrencisi olarak geldiği Türkiye'de gönüllüsü oldu.
NATO: Litvanya hava sahasında düşürülen İHA'ya ilişkin soruşturma sürüyor
NATO, Litvanya hava sahasında düşürülen insansız hava aracına (İHA) yönelik operasyonun Almanya'daki Birleşik Hava Harekat Merkezi tarafından koordine edildiğini ve olayla ilgili ulusal makamlarla yürütülen soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
Kars'ta silajlık mısır hasadı sürüyor
Kars'ta kış mevsiminde büyükbaş hayvanların yem ihtiyacının karşılanması amacıyla ekilen silajlık mısırın hasadı sürüyor.