Yavuz Ağıralioğlu: Yanlış Yapınca Özür Dileyen, Bedeli Millete Ödetince İstifa Eden Siyasete İmkan Vereceğiz
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, "Lafı söyleyip özür dilemeyen, bedelini millete ödettiğiniz bu kadar kabahate rağmen milletin huzurunda hiç mahcubiyet emaresi göstermeyen bu umursamaz siyasetinize son vereceğiz. Evlatlarımız ölüyor, binlerce insanımız depremde ölüyor, göçük altında evlatlarımız ölüyor, sokak ortasında melek gibi çocuklarımız öldürüyor, okullarda çocuklarımız katlediliyor, istifa yok. Ne olunca istifa edeceksiniz siz" dedi.
Micheal Olise sınırları zorlamaya devam ediyor! Bu kez de el hareketi çekti
Bayern Münihli futbolcu Micheal Olise, Mainz mücadelesinin ardından takım arkadaşı Jamal Musiala'nın fotoğraf çekilme isteğine el hareketiyle karşılık verdi. Fransız futbolcu Olise, geride bıraktığımız günlerde tüm takım arkadaşlarını sosyal medya hesabından takipten çıkmasıyla gündeme gelmişti.
Micheal Olise sınırları zorlamaya devam ediyor! Bu kez de el hareketi çekti
Bayern Münihli futbolcu Micheal Olise, Mainz mücadelesinin ardından takım arkadaşı Jamal Musiala'nın fotoğraf çekilme isteğine el hareketiyle karşılık verdi. Fransız futbolcu Olise, geride bıraktığımız günlerde tüm takım arkadaşlarını sosyal medya hesabından takipten çıkmasıyla gündeme gelmişti.
Maden işçilerinin açlık grevinde 6. gün
Hakları ve ödenmeyen maaşlarını almak için Eskişehir'den Ankara'ya yürüyen Doruk Madencilik işçileri, Kurtuluş Parkı'ndaki açlık grevinin altıncı gününü geride bıraktı. Gün boyunca işçilere, çok sayıda siyasi parti, siyasetçi ve sendika destek verdi.
Ampute Futbol Avrupa Ligi'nin şampiyonu Başkent Ampute Futbol Gücü oldu
Başkent Ampute Futbol Gücü, Ankara'nın ev sahipliği yaptığı organizasyonun finalinde Polonya temsilcisi Slask Wroclaw'ı 2-1 yenerek mutlu sona ulaştı
- Başkent Ampute Futbol Gücü Teknik Direktörü Rahmi Özcan:
- "Başkent Ampute Futbol Gücü olarak Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Kupası'na sahip olan tek takımız. Kupaları almaya, ülkemizi ve şehrimizi gururlandırmaya devam edeceğiz"
İçişleri Bakanı Çiftçi "Siyaset Okulu" açılış programında konuştu Açıklaması
"Dünya yeniden şekillenirken Türkiye de bu dönüşümün merkezinde yer almaktadır. Bizim coğrafyamız sadece bir toprak parçası değil, aynı zamanda bir sorumluluk alanıdır. Türkiye Yüzyılı vizyonu, bu sorumluluğun farkında olmanın bir ifadesidir. Bu vizyon, sadece ekonomik kalkınmayı değil aynı zamanda kültürel, ahlaki ve fikri yükselişi hedeflemektedir. Yeniden büyük ve güçlü Türkiye ideali ancak bu çok boyutlu anlayışla mümkün olabilecektir"
- "Bu noktada genç kardeşlerimize büyük görevler düşmektedir. Siyasetle ilgileniyorsanız adaleti merkeze alın. Gücü değil hakkı savunun. İlimle uğraşıyorsanız sorgulamaktan korkmayın ama köklerinizden de kopmayın. Biz kökü mazide olan atiyiz. Eğitim hayatınızı sürdürürken sadece kariyer hedefleriyle hareket etmeyin. Aynı zamanda bir anlam ve değer dünyası inşa edin. Unutmayın ki bilgi hikmetle birleşmediği sürece eksiktir"
West Ham'ı 90+2'de hayata döndüren gol
Premier Lig'in 34. haftasında West Ham United, Everton'ı 90+2'de attığı gole 2-1 mağlup ederek kümede kalma mücadelesinde çok önemli bir galibiyet elde etti.
West Ham'ı 90+2'de hayata döndüren gol
Premier Lig'in 34. haftasında West Ham United, Everton'ı 90+2'de attığı gole 2-1 mağlup ederek kümede kalma mücadelesinde çok önemli bir galibiyet elde etti.
Belçika'ya ait askeri uçağa Haiti'de ateş açıldı
Belçika Hava Kuvvetlerine ait A400M tipi askeri nakliye uçağı, Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’e yaptığı uçuş sırasında kurşunların hedefi oldu. BM misyonu kapsamında 80 Çadlı askeri taşıyan uçağın motor ve kuyruk bölümünde, iniş sonrası yapılan incelemelerde iki kurşun izi tespit edildi.
Galatasaray, Fenerbahçe derbisine hazır
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yarın sahasında Fenerbahçe ile yapacağı derbinin hazırlıklarını tamamladı.