Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
4 Haziran 2024 Salı 00:01 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Jose Mourinho
Mehmet Sıddık Akış
Benjamin Netanyahu
Vincenzo Montella
Mehmet Şimşek
Deniz Yağan
Ertuğrul Çamlıca
Menduh Uzunluoğlu
Hakan Karaman
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Antalya
Aydın
Kayseri
Bursa
Adana
Refah
Konya
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 
 
Günlük
Haber Başlıkları
Size her sabah günün haber başlıklarını e-mail ile gönderiyoruz.
 
E-mail
Abone ol
Abone iptal
 

 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Tüm Haberler

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

 sonraki sayfa >>

Claudia Sheinbaum, Meksika'nın ilk kadın devlet başkanı oldu
Meksika'da düzenlenen başkanlık seçimlerinde Morena Partisi'nden Claudia Sheinbaum resmi olmayan sonuçlara göre devlet başkanı seçildi. Seçimlerde Sheinbaum oyların yüzde 57.7'sini alarak rakiplerini geride bıraktı.
Hatay'da Kız Çocuğu Cinsel İstismara Uğradığını İddia Etti
Hatay'da çalıştığı kuaförün sahibi M.A.'nın cinsel istismarına uğradığını öne süren kız çocuğu G.S., çektiği videoyla yardım istedi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konuyla ilgili harekete geçti.
Ulaştırma Bakanı: Bayramda tren seferlerine ek kapasite sağlandı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı'nda tren seyahatlerini kolaylaştırmak için ek seferler ve ilave kapasite sağlandığını açıkladı.
Haydarpaşa'da Mendireğe Çarpan Teknedeki 10 Kişi Kurtarıldı
Kadıköy Haydarpaşa'da mendireğe çarparak batmak üzere olan teknedeki 10 kişi, kurtarıldı. Teknede bulunanlar yara almadan kurtulurken, olay havadan görüntülendi.
Küçükçekmece'de çöken bina ile ilgili gözaltındaki şüpheliler adliyeye sevk edildi
Küçükçekmece'de çöken 4 katlı binada 1 kişi hayatını kaybederken 8 kişi yaralanmıştı. Bina sahibi ve restoran sahibi gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Lüleburgaz'da Zincirleme Trafik Kazası: 19 Yaralı
KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde işçi servislerinin de olduğu 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 19 kişi yaralandı.
Torna Atölyesi İş Yerini Kundaklayan Şüphelinin Görüntüleri Ortaya Çıktı
Adana'da bir torna atölyesi işleten şüphelinin, e-ticaret ve yazılım işi yapan karşı komşusunun iş yerini kundakladığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Şüpheli, yangını söndürmeye gelen itfaiye ekiplerini tehdit ederek müdahalelerini engelledi.
Tahta kaşıkla cinsel saldırı davasında sanıklara tahliye
Zonguldak'ta üye olduğu uyuşturucu çetesine ait tabancayı polise yakalattığı için işkence gören Azerbaycan uyruklu üniversite öğrencisi Ali S.K.'nin davasında, 5'i tutuklu 6 sanık 'yağma' suçundan tahliye edildi. Cinsel saldırı ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından tutukluluk halleri devam eden sanıkların davası ertelendi. İddianamede toplamda 203 yıl hapis cezası isteniyor.
Antalya'da Beyin Ölümü Gerçekleşen Mimarın Organları 6 Hastaya Umut Oldu
Antalya'da bir iş kazası sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen mimar Bora Dumlupınar'ın organları, ailesi tarafından bağışlandı. Dumlupınar'ın organ ve dokuları, 6 hastaya umut oldu.
Tekirdağ'da minibüs ile midibüs çarpıştı: 2 ölü, 9 yaralı
Çorlu'da kapalı kasa minibüs ile fabrika işçilerini taşıyan midibüsün çarpışması sonucu oluşan kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Lüleburgaz'da zincirleme trafik kazası: 19 yaralı
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 19 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bugün Hava Sıcaklıkları Mevsim Normallerinin Üzerinde
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün yurt genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 3-8 derece üzerinde seyredecek. Trakya, Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yer yer parçalı bulutlu, Karabük ve Kastamonu'nun güney kesimleri ile Çankırı'nın kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.
Japonya'nın İşikawa eyaletinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Japonya Meteoroloji Ajansı, İşikawa eyaletinin Noto bölgesinde 5,9 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Tsunami uyarısı yapılmadı.
İzmir'de Lastiği Patlayan TIR Devrildi
İzmir'de seyir halindeyken lastiği patlayan bir TIR, Ankara Caddesi'ne devrildi. TIR şoförü yaralanırken, yol 3 saat süreyle ulaşıma kapandı.
Hindistan'da düğün konvoyu kaza: En az 13 kişi hayatını kaybetti
Hindistan'ın Rajasthan eyaletinden bir düğün konvoyunu taşıyan römorkun devrilmesi sonucu en az 13 kişi, aralarında 4 çocuğun da bulunduğu, hayatını kaybetti. Kaza, Bhopal'ın 150 km kuzeyinde ve Rajasthan sınırına sadece 2 km mesafede bulunan Rajgarh bölgesinin Piplodi yakınlarında meydana geldi. Yaralananlar hızla bölge hastanesine götürüldü ve acil tedavi altına alındı.
Küçükçekmece'de çöken binanın yanındaki apartman yıkılıyor
Küçükçekmece'de çöken 3 katlı binanın yanındaki 4 katlı apartman, yüksek risk taşıdığı gerekçesiyle ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkılıyor. AFAD ve belediye ekiplerinin incelemesinin ardından alınan kararla birlikte bina sakinleri güvenli bir şekilde eşyalarını almış ve bazıları akrabalarının yanına gitmiş, bazıları ise çevredeki otellere yerleştirilmişti.
Küçükçekmece'de çöken binanın yanındaki 4 katlı apartman da yıkılıyor
Küçükçekmece'de çöken binanın yanındaki 4 katlı apartman da yüksek risk taşıdığı gerekçesiyle ekipler tarafından yıkılıyor. Polis ekiplerinin güvenlik önlemi almasının ardından ekipler binanın kontrollü yıkımına başladı.
Beşiktaş'ın Cezayirli forvet oyuncusu Rachid Ghezzal veda etti
Beşiktaş'ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla takıma veda etti. Ghezzal, Beşiktaş formasıyla kazanılan şampiyonlukta önemli rol oynadı ve birçok başarı elde etti.
Ambarlı Limanı'nda 28 konteyner denize düştü
Beylikdüzü Ambarlı Limanı'nda yük taşıyan bir gemiden 28 konteyner denize düştü. Şu ana kadar 8 konteyner kurtarıldı ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Liman geçici olarak kapatıldı ve gerekli önlemler alındı.
A Milli Futbol Takımı İtalya maçı hazırlıklarını sürdürdü
A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası öncesindeki ilk özel maçta 4 Haziran Salı günü deplasmanda İtalya ile karşılaşacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

 sonraki sayfa >>