Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
4 Mayıs 2024 Cumartesi 22:16 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Şimşek
Mehmet Şimşek
Dursun Özbek
Benjamin Netanyahu
Serdar Topraktepe
Yusuf Tekin
Fatih Sultan Mehmet
Mehmet Özhaseki
Mehmet Kasapoğlu
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Antalya
Izmir
Bursa
Adana
Aydın
Kocaeli
Gaziantep
Mersin
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Güray Kapadokya Yeraltı Seramik Müzesi'nde 23 Nisan etkinliği

Avanos ilçesindeki Güray Kapadokya Yeraltı Seramik Müzesi'nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi. Müzenin çocuklara yönelik başlattığı 'MüzeDen-iz' sosyal sorumluluk projesinin açılış atölyesi çocuklarla yapılan faaliyetle gerçekleştirildi. Teması 'Bir zamanlar çocuk, oyun ve oyuncak' olarak belirlenen atölyede çocuklara geçmişin oyun ve oyuncakları anlatıldı ve antik dönem oyuncakları çamurdan şekillendirildi.
AA, 24.4.2024 15:26


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Avanos'taki Güray Kapadokya Yeraltı Seramik Müzesi'nde 23 Nisan etkinliği düzenlendi
Avanos ilçesinde bulunan Güray Kapadokya Yeraltı Seramik Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara yönelik bir etkinlik düzenledi. Müzenin 'MüzeDen-iz' projesinin açılış atölyesinde çocuklar, geçmişin oyun ve oyuncakları hakkında bilgi aldı ve antik dönem oyuncaklarını çamurdan şekillendirerek farkındalık oluşturdu.
AA, 24.4.2024 15:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Binlerce çocuk farklı uyruklu çocukların da yer aldığı 5. Çocuk Şenliği'nde eğlendi
Sosyal Gelişim ve Dayanışma Derneği (SGDD), UNICEF ve Çankaya Belediyesi işbirliğinde düzenlenen 5. Çocuk Şenliği'nde, farklı uyruklu çocukların da yer aldığı binlerce çocuk eğlendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilen şenliğe, Altındağ, Keçiören ve Mamak'taki 13 okulda öğrenim gören, aralarında farklı uyruklu çocukların da bulunduğu yaklaşık 3 bin 500 çocuk katıldı. SGDD Genel Müdürü İbrahim Vurgun Kavlak, programda, 23 Nisan'ın, Türkiye'nin ilk milli bayramı olduğunu belirterek, etkinliği düzenlemelerinde katkısı bulunan kurum ve kuruluşların temsilcilerine teşekkür etti. UNICEF Çocuk Koruma Uzmanı Annalisa Caparello ise etkinlik dolayısıyla duyduğu heyecan ve mutluluğu ifade etti. UNICEF'in dünya çapında bütün çalışmalarının merkezine çocukları yerleştirdiğini belirten Caparello, çocuklar için güvenli alanlar inşa etmenin ve onların hak ve hizmetlere erişimlerini güçlendirmeyi sağlamanın görevleri arasında olduğunu söyledi. Etkinlikte, farklı uyruklu çocukların yer aldığı SGDD Al Farah Çocuk Korosu müzik dinletisi sundu. Kurulan atölyelerde köpük top, kum ve bebek boyama, takı ve seramik tasarlama gibi sanat etkinlikleri yapan çocuklara, yiyecek ve içecek ikram edildi. Çocuklar, şişme oyun alanlarında farklı fiziksel aktiviteler gerçekleştirerek eğlenceli vakit geçirdi.
AA, 26.4.2024 13:15   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Binlerce çocuk 5. Çocuk Şenliğinde eğlendi
Sosyal Gelişim ve Dayanışma Derneği (SGDD), UNICEF ve Çankaya Belediyesi işbirliğinde düzenlenen 5. Çocuk Şenliğinde, farklı uyruklu çocukların da yer aldığı binlerce çocuk eğlendi.
AA, 26.4.2024 13:13   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Minik eller büyük hayaller: 23 Nisan etkinlikleri Adıyaman'da başladı
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü koordinesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başlatılan proje kapsamında, 'Minik eller büyük hayaller' temalı etkinliklerde çocuklar eğlenirken öğreniyor. 22-26 Nisan haftasında gerçekleşen etkinliklerde matematikten kodlamaya, kültür-sanattan eğitime birçok alanda sunulan etkinliklerle çocuklar hoşça vakit geçiriyor. 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında hafta boyunca Adıyaman'da halk eğitimi merkezlerince akıl zeka oyunları, bilim, sanat, seramik, ebru, çini, resim, mutfak atölyesi, geleneksel sanatlar ve kültürel mirasın tanıtılması, fotoğraf sergisi, ağaç dikimi ve spor faaliyetleri gibi birbirinden farklı etkinlikler düzenleniyor. Çocukların yenilikçi, problem çözen, farklı düşünen ve pozitif kişilik özelliklerine sahip olmalarının hedeflendiği 'Minik eller büyük hayaller' programı kapsamında hafta boyunca gerçekleştirilen etkinliklerle, 4-14 yaş aralığındaki çocuklar ve gençlerin bireysel yeteneklerini fark etmesi ve doyasıya eğlenmesi bekleniyor. Konuyla ilgili bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızı çocuklarımıza tanıtmak, çocuklarda yeni ilgi alanları oluşturmak ve çocukların yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak amacıyla yola çıkılan 'Minik eller büyük hayaller' projesiyle Adıyaman'da çok farklı etkinliklere imza atıyoruz. Evlatlarımıza ebru, resim, çini, mutfak atölyesi, ağaç dikimi ve spor atölyeleri gibi pek çok alanda halk eğitim merkezlerimizin kapısını açarak geleceğimiz olan çocuklarımızla kültür ve sanatı buluşturuyoruz' ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN
İHA, 25.4.2024 16:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Minik eller büyük hayaller projesiyle çocuklar eğlenirken öğreniyor
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü koordinesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başlatılan proje kapsamında, 'Minik eller büyük hayaller' temalı etkinliklerde çocuklar eğlenirken öğreniyor.
İHA, 25.4.2024 16:20   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kartal'da '23 Nisan' coşkusu doyasıya yaşandı
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kartal'da büyük bir etkinlik programı ile kutlandı. Kartallı çocuklar, atölye etkinlikleri, sokak oyunları, gösteriler ve oyun parklarıyla bayramın heyecanını yaşadı. Başkan Gökhan Yüksel, çocukların eğitimine önem verdiklerini vurguladı. Kutlama etkinliklerine birçok kişi katıldı.
İHA, 24.4.2024 19:18   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Karadeniz Ereğli Belediyesi'nden 23 Nisan Çocuk Şenliği
Karadeniz Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için şenlik düzenledi. Çocuklar, açık havada atölyelere katıldı, dans etti ve şarkı söyledi. Başkan Posbıyık da çocuklara seslenerek bayramlarını kutladı.
ANKA, 24.4.2024 11:55   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kartal'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kartal'da coşku ile kutlandı. Etkinlikler kortej yürüyüşü ve tiyatro oyunlarıyla başladı. Mahalle ve Sokak Şenlikleri'nin yanı sıra çocukların uzun yıllar unutamayacakları bayram etkinlikleri düzenlendi. Başkan Yüksel, makam koltuğunu bir öğrenciye devretti. Ayrıca, çocuklar için tiyatro oyunları ve şenlik alanları oluşturuldu.
ANKA, 24.4.2024 10:42   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kartal'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl da Kartal'da eşi benzeri görülmemiş coşku ve Kartal Belediyesi'nin organize ettiği büyük bir etkinlik programı ile kutlandı.
İHA, 24.4.2024 10:12   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Malatya'da depremzedeler için çocuk bayramı düzenlendi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı düzenledi. Etkinliklerde, oyun parkurundan tiyatroya, beceri ve zeka oyunlarından bilgi yarışmasına kadar birçok aktivite yapıldı. Çocuklar, sıfır atık standına büyük ilgi gösterirken Sıfır Atık Projesi hakkında bilgilendirildi.
AA, 28.4.2024 16:43   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Eskişehir'de 9. Çocuk Şenliği düzenlenecek
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda düzenlenecek 9. Çocuk Şenliği'ne çocukları ve ailelerini davet etti. Şenlik kapsamında müzik, sahne, dans ve spor gösterileri ile atölye çalışmaları düzenlenecek.
ANKA, 26.4.2024 14:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kepez Belediyesi, 23 Nisan'da Antalyalı çocukları renkli etkinliklerle buluşturdu
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Antalyalı çocukları birbirinden renkli etkinliklerle buluşturdu. Dokuma Park'ta, çocuklar bayram coşkusunu doya doya yaşadı.
İHA, 24.4.2024 14:40   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Karşıyaka Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Coşku Dolu Anlar Yaşandı
Karşıyaka Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği Cordelion Taypark'ta gerçekleşti. Yüzlerce çocuk ve anne-baba, gün boyu süren etkinliklerle doyasıya eğlendi. Anaokullarında da bayram kutlamaları düzenlendi.
ANKA, 24.4.2024 13:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bodrum'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları
Bodrum'da çeşitli etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, çocuklarla harmandalı oynadı. Bodrumspor'da voleybol şenliği düzenlendi. Herodot Kültür Merkezi'nde resim sergisi ve dans gösterileri yapıldı. Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocuklara ücretsiz tiyatro oyunu sundu.
ANKA, 24.4.2024 13:02   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Atakum Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, 23 Nisan kutlamaları kapsamında çocuklara projelerini hayata geçireceklerini söyledi. Atakum'da yapılan etkinliklerle bayram coşkusu yaşandı.
İHA, 24.4.2024 12:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bornova'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu
Bornova'da düzenlenen Geleneksel Uçurtma Şenliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu zirveye çıkardı. Binlerce vatandaşın katıldığı şenlikte çocuklara uçurtma dağıtıldı, nostaljik yiyecekler ikram edildi ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, çocukların yüzünün her zaman gülmeli olduğunu belirtti ve Atatürk'ü saygı ve minnetle anarak bayramı kutladı.
ANKA, 24.4.2024 11:56   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Beylikdüzü'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü'nü çocuk dostu bir kent haline getirene kadar var gücüyle çalışacağını söyledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan etkinliklerde çocuklar bir araya geldi ve çeşitli gösteriler sunuldu.
ANKA, 24.4.2024 10:42   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Beylikdüzü Belediyesi, Hatay Defne'deki çocukları yalnız bırakmadı
Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Hatay'ın Defne ilçesinde yaşayan çocukları yalnız bırakmadı. Beylikdüzü Belediyesi ile Defne Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte çocuklar için bir dizi etkinlik yapıldı.
ANKA, 24.4.2024 09:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Afyonkarahisar Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliği büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Burcu Köksal'da bayram çocuklarını yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu. Şenlikte çocuklar ve aileleri eğlenceli saatler geçirdi.
İHA, 24.4.2024 08:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 4.5.2024 22:16:44
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.