Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
5 Mayıs 2024 Pazar 14:24 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Şimşek
Mehmet Şimşek
Benjamin Netanyahu
Yusuf Tekin
Dursun Özbek
Serdar Topraktepe
Adama Barrow
Yaşar Güler
Yılmaz Tunç
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Antalya
Izmir
Aydın
Adana
Bursa
Kocaeli
Gaziantep
Kayseri
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Öğrencilerin Çevre Konulu Proje Sergisi Açıldı

Kaymakam Sebahattin Çakır İlkokulu 3. sınıf öğrencileri fen bilimleri dersi kapsamında çevre konulu projeler hazırladı. Serginin açılışı Kaymakam Erkan Minuz, Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Başer ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Minuz ve beraberindekiler öğrencilerin projelerini inceleyerek bilgi aldı.
AA, 25.4.2024 13:56


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Orta İlçe Milli Eğitim Müdürü, Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda dereceye giren öğrenciyi ziyaret etti
Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında gerçekleştirilen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda Kaymakam Sebahattin Çakır İlkokulu öğrencilerinden Ecrin Canbaz il genelinde üçüncülük elde etti. Orta İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Başer, Ecrin Canbaz'ı ve sınıf öğretmeni Esra Demirer Şimşek'i ziyaret ederek başarılarını kutladı.
AA, 25.4.2024 15:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda Dereceye Giren Öğrenci Ziyaret Edildi
Orta İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Başer, Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda dereceye giren öğrenciyi okulunda ziyaret etti. Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Çankırı il finali gerçekleştirildi. Turnuvada Kaymakam Sebahattin Çakır İlkokulu öğrencilerinden Ecrin Canbaz il genelinde üçüncülüğü elde etti. Sebahattin Çakır İlkokulu'nu ziyaret ederek yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik eden Başer, Ecrin Canbaz ve sınıf öğretmeni Esra Demirer Şimşek'e de başarılarının devamını diledi.
AA, 25.4.2024 15:27   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Orta'da öğrenciler tarafından hazırlanan çevre konulu proje sergisi açıldı
Kaymakam Sebahattin Çakır İlkokulu 3. sınıf öğrencileri fen bilimleri dersi kapsamında çevre konulu projeler hazırladı. Kaymakam Erkan Minuz, Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Başer ve öğretmenlerin katılımıyla serginin açılışı gerçekleştirildi. Kaymakam Minuz ile beraberindekiler öğrencilerin hazırladıkları projeleri inceleyerek bilgi aldı, başarılar diledi.
AA, 25.4.2024 13:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bugün 7 ilde sağanak yağış bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, bugün Marmara'nın kuzey ve doğusu, Güney Ege kıyıları, Akdeniz, İç Anadolu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile 7 ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında 2-6 derece azalacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji, vatandaşları yağışlara karşı uyardı.
ANKA, 5.5.2024 09:55   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bugün Yurt Genelinde Sağanak Yağış Bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son değerlendirmelerine göre, bugün Marmara'nın kuzey ve doğusu, Güney Ege kıyıları, Akdeniz, İç Anadolu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile 7 ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında 2-6 derece azalacağı tahmin ediliyor.
ANKA, 5.5.2024 09:53   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Çeşme Yarı Maratonu koşuldu
Çeşme Kaymakamlığı desteğiyle Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Çeşme Yarı Maratonu, 21K ve 10K'lık parkurlarda koşuldu. Bu yıl ikincisi gerçekleşen maratonda bin 745 sporcunun katılımıyla yarışlar gerçekleşti. Dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.
İHA, 4.5.2024 16:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Gümüşhane'nin Torul ilçesinde Kut'ül Amare Zaferi'nin 108'inci yıl dönümü programı düzenlendi
Gümüşhane'nin Torul ilçesinde, Kut'ül Amare Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla Aktaş Ortaokulu'nda bir program düzenlendi. Program, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve öğrencilerin rol aldığı bir oratoryo ile sona erdi. Torul Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan, programda yaptığı konuşmada, Kut'ül Amare Zaferi'nin İngilizlerin Orta Doğu'ya girişlerini engelleyen bir mücadele olduğunu belirtti.
AA, 2.5.2024 15:27   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Türkiye Genelinde Yağışlı Hava Bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, ülkemizin birçok bölgesinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava bekleniyor. Marmara, İç Ege, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile bazı illerimizde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden eseceği ve bazı bölgelerde kuvvetli olacağı öngörülüyor.
İHA, 30.4.2024 08:53   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Hava Durumu Tahmini
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, ülkemizin birçok bölgesinde parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Bazı bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar genellikle kuzeyli yönlerden esecek. İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Samsun, Trabzon, Erzurum ve Diyarbakır illerindeki hava durumu ve en yüksek sıcaklıklar da tahmin ediliyor.
İHA, 30.4.2024 08:51   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük hava durumu tahminlerini paylaştı. İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Kastamonu çevresinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü yağışlara dikkat edilmesi gerektiği belirtildi. Peki, bu hafta hava durumu nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller için güncel hava durumu tahminlerini öğrenmek isteyenler, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı bilgilere odaklanıyor. Peki, İstanbul'da yağmur yağacak mı?
Haberler.com, 30.4.2024 08:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi?
30 Nisan'da okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde etkili olacak hava durumu sonrası vatandaşlar, İstanbul, İzmir, Ankara gibi iller başta olmak üzere '30 Nisan'da okullar tatil mi?' sorusuna yanıt arıyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle ilkbaharın ortasında bile yaz mevsimini anımsatan sıcaklıklar yaşanıyor. Ancak 30 Nisan günü okulların tatil olacağına dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı.
Haberler.com, 29.4.2024 19:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bugün Yurt Genelinde Sağanak Yağış Bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre bugün yurt geneli parçalı yer yer çok bulutlu, bazı bölgeler sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yağışların öğleden sonra Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir ve Çorum çevreleri ile Ankara'nın doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkisi, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'de de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca güney ve iç kesimlerde toz taşınımı beklendiği için tedbirli olunması gerekmektedir.
ANKA, 29.4.2024 09:36   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bugün Yurt Genelinde Sağanak Yağış Bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) verilerine göre bugün yurt geneli parçalı yer yer çok bulutlu, bazı bölgeler sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yağışların öğleden sonra Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir ve Çorum çevreleri ile Ankara'nın doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkisi, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'de bugün sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışlar öğleden sonra Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir ve Çorum çevreleri ile Ankara'nın doğu kesimlerinde kuvvetli olacak. Osmaniye, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji ayrıca güney ve iç kesimlerde toz taşınımı beklendiğini bildirerek, toz taşınımı ve yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.
ANKA, 29.4.2024 09:34   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


6 İlde Yerel Kuvvetli Yağış ve Toz Taşınımı Uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Ankara, Çankırı, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Kırıkkale'nin batısında yerel kuvvetli yağış beklendiğini ve Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı görüleceğini duyurdu. MGM, vatandaşları olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.
ANKA, 28.4.2024 11:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


6 ilde yerel kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) bugün 6 ilde yerel kuvvetli yağış; Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu'da da toz taşınımı uyarısı yaptı.
ANKA, 28.4.2024 11:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Çankırı'da Uluslararası Sanat Çalıştayı Sergisi Açıldı
Çankırı Konfederasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Çankırı-Ilgaz Nolana Sanat Çalıştayı'nın sergisi, törenle açıldı. Sergide, Kırgızistan, Azerbaycan, Rusya, Nahçıvan ve Türkiye'den 26 ressamın Ilgaz'ın doğası, tarihi zenginlikleri ve yerel kültürünü yansıtan eserleri yer aldı. İlgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, serginin açılışında sanatçılara teşekkür ederek, Ilgaz'ın tanıtımına katkı sağlayan çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Çankırı Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Can ise sanatın toplumun duruşunu yansıttığını vurgulayarak, sanatçılara teşekkür etti.
AA, 27.4.2024 18:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Tarihte Nevşehirli 25 alim olduğu ortaya çıktı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öncülüğünde yapılan bir araştırmada Nevşehirli 25 alimin olduğu ortaya çıktı. Alimlerin edebiyat, İslam felsefesi, tasavvuf, felsefe, din, filoloji, hadis, ahlak, siyaset, itikat, mantık, tefsir, tıp ve hukuk alanında faaliyet gösterdikleri belirtildi. Nevşehirli Alimler Sempozyumu'nda alimlerin ve eserlerinin tanıtılması amaçlandı.
İHA, 26.4.2024 17:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mersin'de Kayısı Hasadı Başladı
Mersin'in Mut ilçesinde sofralık kayısı hasadı başlarken, bu yıl 150 bin ton kayısı rekoltesi ve 80 bin ton ihracat bekleniyor.
İHA, 26.4.2024 09:13   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur?
Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? merak ediliyor. Bu durum çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilir ve özellikle solunum yolları hastalıklarına neden olabilir. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika'dan gelen ve önümüzdeki günlerde Türkiye'de etkisini gösterecek olan çöl tozları hakkında uyarılarda bulundu. Peki, Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur?
Haberler.com, 25.4.2024 08:15   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 5.5.2024 14:24:20
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.