Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
20 Eylül 2024 Cuma 22:12 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Narin Güran
Hasan Nasrallah
Mehmet Fatih Kacır
Binyamin Netanyahu
Burak Yılmaz
Antonio Guterres
Murat Kurum
Vedat ışıkhan
Numan Kurtulmuş
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Antalya
Bursa
Aydın
Sakarya
Adana
Diyarbakır
Samsun
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

İmamoğlu'ndan Turhal'a Destek Sözü

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat'ta Turhal Belediyesi'ni ziyaret etti. İmamoğlu, "Tarımdan sanayiye, üretimden eğitime Turhal aslında bir Cumhuriyet ilçesi" dedi.
ANKA, 20.9.2024 17:15


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Ekrem İmamoğlu Tokat'ta Toplantı ve Açılış Törenine Katıldı
Türkiye Belediyeler Birliği ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat'ta esnaf ziyaretinde bulunarak, belediyecilik anlayışını ve ahlaki değerleri vurguladı. Ayrıca, Zile ilçesinde sosyal tesisin açılışında konuştu ve Cumhuriyet'in değerlerine olan bağlılık hakkında ifadelerde bulundu.
AA, 20.9.2024 19:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu: Bereketi Kaçırıyorlar
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zile Belediyesi Sosyal Tesisi ve Hacı Bektaş-ı Veli rekreasyon alanı açılış törenine katıldı. İmamoğlu, "İnsanımızı ayıranlar, insanımızı bölenler bugün 20 yıldan fazla süre içerisinde ortaya koydukları iyi performansları bile heba ettiler. Yaptıkları iyi işleri bile heba ettiler. Yapamadıklarını zaten perperişan ettiler... Onlar ne yapıyor biliyor musunuz? Memleketin bereketini kaçırıyorlar" dedi.
ANKA, 20.9.2024 19:02   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Ekrem İmamoğlu Tokat'ta Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat’ın Taşhan bölgesinde esnafı ziyaret ederek, Tokat'ın sorunları ve geleceği hakkında önemli mesajlar verdi. İmamoğlu, Tokatlılara çalışma sözü verirken, yerel yönetimlerin güçlenmesi için projeler tasarladıklarını da açıkladı.
ANKA, 20.9.2024 14:55   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu Tokat’ta Açıklamalarda Bulundu
Ekrem İmamoğlu, Tokat'ta konuşarak ahlaki değerlere vurgu yaptı ve sosyal tesis açılışına katıldı.
AA, 20.9.2024 19:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu Tokat'ta Ekonomi ve Adalet Vurgusu Yaptı
Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat’ta sivil toplum kuruluşları üyeleri ve kanaat önderleri buluşmasında konuştu. Beyoğlu Belediyesi’nin valilik ve kaymakamlık marifetiyle Kasımpaşa’daki ek hizmet binasından çıkartılmak istenmesine tepki gösteren İmamoğlu, “Bakın; bu bile bir iktidarın gitmesine sebeptir arkadaşlar. Buradan söylüyorum; siyasi ömrüm ne olur, makamım ne olur bilmem. Benzeri bir davranışı, benim partilim birisi yapsın, onun karşısına gidip dikilmeyen Ekrem İmamoğlu namerttir” dedi.
ANKA, 20.9.2024 15:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu'ndan Siyasi Birlik Vurgusu
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi İtfaiye İstasyonu açılışında; “Böylesi zor bir dönemde, özellikle benim siyasi yol arkadaşlarıma, özellikle benim siyasi, Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde siyaset yapan arkadaşlarıma ya da belediye başkanı olan, meclis üyesi olan, milletvekili olan, partimizin üst yönetimine net olarak bir şeyi söylemek isterim. Zaman, önümüzdeki sürece dair en iyi şekilde hazırlanma zamanıdır. Zaman, milletin sorunlarını konuşmaya ve o sorunlara çözüm bulmayı bize emreden bir zamandır. Zaman, hele hele aynı odada, aynı mekanda, aynı çatı altında siyaset yapan insanların, ‘Sen benim ayağıma bastın. Sen benim koluma dokundun. Ya da karnıma dirsek attın. Yüzüme sert baktın’ deme zamanı değildir. Bununla uğraşan kim var ise, benim yol arkadaşım da değildir. Nokta” dedi.
ANKA, 19.9.2024 14:52   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu'ndan Narin Güran Mesajı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Enstitü İstanbul İSMEK Eğitmenler Buluşması’nda konuştu. Ölümüyle tüm Türkiye’yi yasa boğan 8 yaşındaki Narin Güran’ı anan İmamoğlu, “Bu ülkede Narin niye öldü? Benim kalbim buruk, vicdanım köşeye sıkışmış durumda, hücrelerim birbiriyle çarpışıyor ve inanın vicdanen çok şey sorguluyorum. Bu milletin ayağa kalkması, cahillikten ve cehaletten uzak duracak bütün tedbirleri alması, bu memleketin kötü düşünceye sahip, yobazlıkla insanları birbirine düşüren, ayrıştıran, kutuplaştıran ne varsa onlardan uzak olduğu; iyi cümlelerin, iyi kelimelerin dünyanın en güzel işlerini yapan, her alanda; üretimde, tarımda, emekte, sanayide, eğitimde, bilimde, sporda, kültürde, her alanda iyi işleri yapan bir millet olmayı başarabilmemiz lazım. İşte o zaman, Narin, bu ülkede ölmez” dedi.
ANKA, 10.9.2024 14:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekrem İmamoğlu: Ayrımcılığa Karşıyız, Liyakat ve Adalet Şart
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat'ta yaptığı konuşmada, ayrımcılığa karşı olduğunu vurgulayarak Türkiye'nin en büyük potansiyelinin bu sorunla engellendiğini ifade etti. İmamoğlu, siyaset yaparken vatandaşları ayırmamak gerektiğini belirtti ve liyakat ile adaletin önemine dikkat çekti. Ayrıca, Beyoğlu Belediyesi ile kaymakamlık arasındaki bina krizini eleştirerek, devletin malının tüm vatandaşlara ait olduğunu vurguladı.
DHA, 20.9.2024 15:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel, Erdek'te.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdek Belediyesi'nde; "Biz Türkiye ittifakında kol kola girdik, birbirimize güvendik, hep birlikte başardık. Şimdi bu konjonktür iktidarını, bir koluna MHP’yi almış, öbür koluna geçmiş Hizbullahçıları, HÜDA PAR’cıları takmış, Anayasa’nın ilk dört maddesini tartışmaya açanları kollarına almışlar. Bir tek meseleleri var. Onlar çıkar ittifakıdır. Onlar iktidarda kalmak için bir gün teröristlerle, bölücü örgütle pazarlık ederler; öbür gün döner, Bahçeli ile birlikte ülkücü olurlar. Bir gün ‘Bayrağı indirecek’ diye CHP’ye saldırırlar, öbür gün bayrak düşmanı HÜDA PAR ile kan kardeş olurlar. Bu mürailere karşı Türkiye Cumhuriyeti’ni biz kurduk, biz savunduk, biz koruyacağız” dedi.
ANKA, 17.9.2024 18:55   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Lideri Özel: "El Tutuşmaya Devam Ederseniz, Bu Millet Size Şaşı Bakmayı Bırakın, Gönlünden Söküp Atacak"
Muğla’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt veren CHP Genel Başkanı Özgür Özel,  “Dün dedi ki, ‘İlk dört maddeye şaşı bakana biz de kötü bakarız, gönlümüzde yoktur’ bilmem ne. Sayın Bahçeli vallahi gördüm. İlk dört maddeye şaşı bakmayı bırakın, ağzına geleni söylüyor da el ele tutuşmuşsunuz... Siz bu Hüda Par’cının elini daha ne kadar tutacaksınız?" dedi. 
ANKA, 20.9.2024 19:36   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İSKİ'den Beyoğlu'na 730 Milyon Liralık Yatırım
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kuruluşu İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce (İSKİ), 19 noktada yaşanan su baskınlarını önleyecek 730 milyon liralık yatırımlı Beyoğlu Çevre Projesi’nin temelini atıldı. Temel atma töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimler öncesinde kaymakamlık ve belediyeye tahsis edilen eski kışla binasından Beyoğlu Belediyesi’nin çıkarılmak istenmesine tepki gösterdi. İmamoğlu, “Bu partizan akıl, bütün evlatların, bütün çocukların, bu ülkenin bütün insanlarının en büyük düşmanıdır” dedi.
ANKA, 17.9.2024 20:34   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İstanbul'da 21 Yeni Kreş Açıldı
 İstanbul Büyükşehir Belediye (BB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı tamamlanan 21 kreşin açılışını gerçekleştirdi. Kreşleri ‘mega proje’ olarak tanımlayan İmamoğlu, “İstanbul'un bütün çocukları, Türkiye'mizin bütün evlatları hak ettiği değeri görmelidir ve görecektir. Bu konu bizim en önemli konumuzdur. Çocuklarına özen gösteren, onları iyi yetiştiren bir memleket çok güçlü olur. Biz güçlü olmak zorundayız. Çocuklarımızı koruyacağız. Çocuklarımızı en iyi şartlarda hazırlayacağız. Daha önemli ve öncelikli bir işimiz yoktur. Bundan daha önemli bir işimiz yoktur” dedi.
ANKA, 16.9.2024 14:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İBB'den 40 Bin Öğrenciye Kırtasiye Desteği
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2019’dan bu yana sürdürdüğü ilkokul, ortaokul ve liseye yeni başlayan öğrencilere yönelik kırtasiye seti desteği hizmetini bu yıl da devam ettiriyor. İçerisinde bir öğrencinin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak materyaller bulunan setlerin 15 bin 772’si ilkokul, 14 bin 229’u ortaokul ve 9 bin 999’u lise öğrencilerine dağıtılacak. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullarda gerçekleştirilecek dağıtımlar için düzenlene törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu, bizim çocuklarımıza olan borcumuzdur, lütuf değildir. Hakkınız olanı, size veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
ANKA, 11.9.2024 12:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Beyoğlu'nda Gerginlik: Başkan Güney Tepki Gösterdi
Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, belediye yöneticilerinin Beyoğlu Hükümet Konağı’nda bulunan belediye birimlerine girişlerinin güvenlik güçleri tarafından engellenmesine tepki gösterdi. Güney, “Vatandaşın iradesiyle bir hesaplaşma var. Beyoğlu halkının sandıktaki tercihiyle bir hesaplaşma var. 18 Ocak'ta imzaladınız metnin arkasında niye durmuyorsunuz? Beyoğlu halkı için Emekli Evi açtık. Bunun karşılığında Kaymakamlık binasını boşaltın diye tebligat gördük, Beslenme Saati projesini hayata geçirdik. 42 devlet okulunu kendi görevimiz olmamasına rağmen A'dan Z'ye boyayıp tadilatını yaptırdık. Bunun karşılığında okullara astığımız pankartları söktürdüler, yetmedi TRT binasını boşaltın dediler... Ama yapılanlar bizim hizmet aşkımızı daha da perçinliyor. Bir çalışacaksak 5 çalışacağız" dedi.
ANKA, 20.9.2024 14:42   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu: Zaman Sorunları Çözme Zamanı
İBB Başkanı İmamoğlu, siyasi arkadaşlarına hitaben, önceliğin milletin sorunları olduğunu vurguladı.
DHA, 19.9.2024 15:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekrem İmamoğlu: Zaman, Milletin Sorunlarına Çözüm Bulma Zamanıdır
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli'deki itfaiye istasyonu açılışında yaptığı konuşmada, siyasi arkadaşlarına birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. 'Zaman, milletin sorunlarını konuşma ve çözüm bulma zamanıdır' diyen İmamoğlu, parti içi tartışmaların millete ihanet olduğunu belirterek, hizmetin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Gaziler Günü'nü kutlayarak, milletin birliği ve refahı için çalışacaklarını ifade etti.
DHA, 19.9.2024 15:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Barolar Birliği'nden Anayasa Tepkisi
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Erinç Sağkan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Anayasa'nın 4'üncü maddesinin kaldırılmasına yönelik sözlerine tepki gösterdi. Sağkan, "Türkiye Barolar Birliği bakımından ilk dört madde kesinlikle kırmızı çizgidir. Çünkü devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü, yönetim şeklinin Cumhuriyet olduğu, Atatürk milliyetçiliğine bağlı laik, demokratik bir sosyal hukuk devleti olduğumuzu düzenleyen maddelerdir. Bu maddeleri tartışmaya açmak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin varlığını tartışmaya açmaktır" dedi.
ANKA, 17.9.2024 09:43   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı olamayacak mı?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üniversite diplomasının sahte olduğu iddiaları yeniden gündeme geldi. Peki, Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı olamayacak mı?
Haberler.com, 12.9.2024 16:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekrem İmamoğlu ne mezunu, hangi okulu okudu, Kıbrıs'ta hangi üniversitede hangi bölümü okudu?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üniversite diplomasının sahte olduğu iddiaları yeniden gündeme geldi. Peki, Ekrem İmamoğlu ne mezunu, hangi okulu okudu, Kıbrıs'ta hangi üniversitede hangi bölümü okudu?
Haberler.com, 12.9.2024 16:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 20.9.2024 22:12:57
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.