Antalya'da Uluslararası Turizm Gastronomisi Zirvesi Başladı
Antalya'da düzenlenen 5. Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi'nde, turizm ve gastronomi sektörünün çeşitliliği ele alındı. Açılışta Antalya Valisi, turizmin önemini ve rekabetin sertliğini vurguladı.
AA, 1.2.2025 14:06
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey'den Yangın Faciasıyla İlgili Açıklama: "Umarım Bu Vahim Durumdan Ders Çıkarırız" Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bolu Kartalkaya’da 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangını faciasına ilişkin "Bundan sonra bu tür faciaların önüne nasıl geçileceğini net olarak ortaya koymalıyız. Yöneticilerin haricinde çalışanların ve halkımızın da bilinçsiz olduğunu fark ettik. Umarım bu vahim durumdan ders çıkarırız” dedi. Bozbey, Uludağ’daki otellerde denetim yaptıklarını, 13 otelin tamamen incelendiğini, büyük bir sorun görünmediğini belirterek, “Raporu ilgili makamlara gönderdik. Orası zaten alan itibarıyla tamamen Turizm Bakanlığı’nın kontrolü içerisinde. İnanıyorum ki eksikler bir an önce tamamlanacaktır” diye konuştu.
ANKA,
28.1.2025 16:56
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bolu'daki Yangında Sorumluluğu Olan Kimsenin Gözünün Yaşına Bakmayak, Tek Tek Hesap Sorulmasını Temin Edeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 8. Antalya Olağan İl Kongresi’nde; Bolu Kartalkaya’daki otel yangını faciasına ilişkin, “Sorumluluğu olan kimsenin gözünün yaşına bakmayacak, kimin eksiği, hatası, ihmali veya kusuru varsa hepsinden tek tek hesap sorulmasını temin edeceğiz” dedi. Erdoğan ayrıca, “Sayın Özel oturduğu koltuğun hakkını hâlâ veremedi. Bay Kemal’in gösterdiği sarı kart sayın Özel’in ayarını bozdu, dengesini sarstı, oyundan giderek düşmeye başladı. Böyle giderse yakında ikinci sarı kartı da görecek” diye konuştu.
ANKA,
31.1.2025 17:27
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 7.2.2025 09:40:25