Beşiktaş'ın Eski Belediye Başkanı Ayfer Atay 91 Yaşında Hayatını Kaybetti
Beşiktaş Belediyesi'nin önceki dönem başkanlarından Ayfer Atay, 91 yaşında vefat etti. Cenaze töreni düzenlenen Atay, Beşiktaş'ın kültürel ve sosyal yaşantısına önemli katkılar sağlamış bir lider olarak anıldı.
DHA, 2.2.2025 17:07
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Sosyal Demokrat Mücadelede Önemli İsim: Ayfer Atay Son Yolculuğuna Uğurlandı Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan sosyal demokrat bir lider olan Ayfer Atay, 91 yaşında vefat etti. Beşiktaş Belediyesi önünde düzenlenen törende, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Atay'ın demokratik ve laik cumhuriyet için öncü bir rol oynadığını vurguladı. Atay, Ortaköy Büyük Mecidiye Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Ortaköy Aile Mezarlığı'na defnedildi.
ANKA,
2.2.2025 15:38
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Gökan Zeybek ve Mahmut Tanal'dan Silivri Ziyareti: Türkiye'de Özgürlükler Bugün Cezaevindedir CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Can Atalay, Tayfun Kahraman, Fırat Epözdemir, Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ı ziyaret etti. Zeybek, "Türkiye'de özgürlükler bugün cezaevindedir, basın özgürlüğü cezaevindedir, düşünce özgürlüğü cezaevindedir. Halkına hizmet etmek, sandıktan çıkan irade cezaevindedir. Türkiye bundan 100-150 yıl önce terk ettiği, istibdat anlayışlarına uygun bir yapılanmayla yönetilme gayreti içine girmiştir” dedi.
ANKA,
1.2.2025 18:45
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İstanbullulara İmamoğlu'na Destek Çağrısı: "Kurtuluş Yok Tek Başına, ya Hep Beraber ya Hiçbirimiz" CHP'liler, yarın sabah İstanbul Adliyesi'nde ifade verecek olan TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu yalnız bırakmayacak. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın'ın gözaltına alınmasını eleştirdiği için ve son dönemdeki kritik soruşturmalarda görevlendirilen bilirkişiyle ilgili açıklamaları nedeniyle hakkında iki ayrı soruşturma başlatılan İmamoğlu için Çağlayan Adliyesi'ne gitme çağrısı yapıldı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik "Toplum gözaltılarla tutuklamalarla susturulmaya çalışılıyor. Artık bunun adı tam bir zulümdür. Zulmün olduğu yerde mücadele haktır." dedi.
ANKA,
30.1.2025 19:13
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'li Berberoğlu: Tutuklamalar panik hareketidir Esenyurt'ta başlatılan Demokrasi Nöbeti'nin 92'nci gününde CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, tutuklamaların panik hareketleri olduğunu belirterek, bu durumların CHP'yi güçlendireceğini ifade etti. Meclis Üyesi Erdinç Aktaş ise Ahmet Özer'in iddianamesinin hala hazırlanmadığını eleştirdi.
ANKA,
29.1.2025 18:49
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Gazetecilerin Sorularını Yanıtlayan İmamoğlu: Bu Mücadeleyi Kazanacağıma İnanıyorum İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, siyasetin yargıya karıştığını belirterek, "Ben milletimizin ferasetine, adaletine, vicdanına güveniyorum ve bunu milletimiz defalarca ispat etti. En güçlü ve en üst perde açık ara en derin ispatı da son üç İstanbul seçimidir. Onun dışında yapılan ya da yapılmak istenen bütün müdahaleler, siyasetin yargıya müdahalesi üzerinden siyasete ayar verme, ya da siyaseti dizayn etme mücadelesidir. Ben bu mücadeleyi kazanacağıma inanıyorum" dedi. İmamoğlu, ANKA Haber Ajansı muhabirinin bilirkişi Satılmış Büyükcanayakın hakkında suç duyurusunda bulunup bulunmayacağına ilişkin sorusu üzerine, "Avukatlarımızın daha önce yüksek kurula başvurusu var. Yine bu konuda mevcut gündemle ilişkili hangi aşamasında ne gerekiyorsa birçok müdahaleyi ve başvuruyu hukukçularımız farklı dosyalarda, farklı hukukçular devrede olacak ve gerekli başvuruları yapacaktır" yanıtını verdi.
ANKA,
27.1.2025 14:12
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 3.2.2025 15:08:39