Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
4 Şubat 2025 Salı 11:35 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Donald Trump
Recep Tayyip Erdoğan
Alvaro Morata
Hakan Fidan
Justin Trudeau
Jose Mourinho
Binyamin Netanyahu
Pınar Gültekin
Ogün Altıparmak
Mehmet Aydın
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Bursa
Kahramanmaraş
Gaziantep
Aydın
Adana
Antalya
Hatay
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Kahramanmaraş Depremlerinde 2 Yıl: 2 Bin Soruşturma Açıldı

Kahramanmaraş depremlerinin ardından 2 yıl içinde 2 bin 31 soruşturma ve 130 sanığa hapis cezası verildi.
ANKA, 3.2.2025 10:27


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Kahramanmaraş Depremlerinin Üzerinden İki Yıl Geçti: 2 Bin 31 Soruşturma Açıldı
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri sonrası açılan 2 bin 31 soruşturma dosyasından bin 397'si kamu davasına dönüştü. Depremler sonucunda 53 bin 725 kişi hayatını kaybetti, 75 dosyada karar verildi, 130 sanığa hapis cezası verildi.
ANKA, 3.2.2025 10:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bolu-Kartalkaya faciasından turizmcilerimizin ders çıkaracağına inanıyorum
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Turizmde yükselmek istiyorsak, zihniyet değişikliğine gitmemiz şart. İnsan hayatına ve onuruna gerekli değeri vermeyen bir anlayışın, bilhassa turizm sektöründe asla başarı şansı yoktur.
DHA, 3.2.2025 21:18   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Deprem Davalarında Hapis Cezaları
Kahramanmaraş depremleriyle ilgili 1491 davadan 149'u sonuçlandı, 189 sanık hapis cezası aldı.
AA, 3.2.2025 15:52   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kahramanmaraş Depremleri ile İlgili Davalarda Ceza Yağmuru
Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili açılan 1491 davadan 149'u karara bağlanırken, 189 sanık hapis cezasına çarptırıldı. Soruşturmalar kapsamındaki yargı sürecinin güçlendirildiği ve yeni mahkemelerin kurulduğu bildirildi.
AA, 3.2.2025 15:41   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kahramanmaraş depremleri sonrası yargı süreci hızlandı
Adalet Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili 2 bin 31 soruşturma dosyası açtı. Halen 1342 davada 1850 sanık yargılanıyor. Bölgedeki yargı teşkilatı güçlendirildi, 682 ilk derece mahkemesi kuruldu.
DHA, 3.2.2025 14:13   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İkizce Mahallesi'nde Mülk Gaspı Tepkisi
Deprem sonrası, İkizce Mahallesi'nde mülk sahiplerinin arazilerine el konulması tepkilere yol açtı.
ANKA, 27.1.2025 14:03   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Malatya'nın İkizce Mahallesi Halkı Ayakta: "Meralar, Hazineler Yetmedi, Şimdi de Tapularımızı Alıyorlar"
6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası afet konutları yapılan Malatya Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce (Haçova) Mahallesinde “Re’sen Kamulaştırmasız El Koyma Suretiyle Tescil” işlemi mesajı, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Mahalle Muhtarı Mehmet Tanrıverdi, "Tepki göstermemize rağmen depremden sonra meralarımıza el konuldu, daha sonra hazinelere derken gelir kaynaklarımızdan her şeyden olduk” dedi.
ANKA, 27.1.2025 13:52   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Adıyaman'da Deprem Davası: Tutuklu Sanık Yok!
Yapı denetiminde kusurlu olduğu belirtilen sanıklar tutuksuz yargılanıyor. Avukat, tutuklama talep ediyor.
ANKA, 2.2.2025 11:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Adıyaman Depremi Davasında Tutuklu Sanık Yok
6 Şubat depremlerinde 12 kişinin hayatını kaybettiği Burak Yapı Sitesi davasında, müteahhitler ve diğer sorumlu kişilerin tutuklu yargılanmaması eleştirildi. Müşteki avukatı, tüm sorumluların tutuklu yargılanması gerektiğini savundu.
ANKA, 2.2.2025 11:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


MCG Tower Davasında Soruşturma İzni Kararı Kaldırıldı
Adana Bölge İdare Mahkemesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan MCG Tower ile ilgili olarak inşaat mühendisi Tayfun Kaba hakkında soruşturma izni verilmemesi kararını kaldırdı. Mahkeme, ölüm ve yaralanma olaylarında kamu görevlilerinin sorumluluğu olduğunu belirtti.
ANKA, 2.2.2025 09:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Fuat Koku Sitesi Davasında İlk Duruşma: 3 Sanığa Yakalama Kararı
Hatay'ın Antakya ilçesinde 69 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Fuat Koku Sitesi davasında ilk duruşma yapıldı. Duruşmaya katılmayan 3 sanık hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Sanıklar suçlamaları reddetti.
ANKA, 1.2.2025 19:02   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Engellilik Çalıştayı... Cemil Tugay: Engelli Bireylerin Haklarını Temel Alan Sürdürülebilir Politikaları Birlikte Oluşturacağız
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP'nin Engellilik Çalıştayı'nda; "Engelliliği, bireysel bir sorun olarak değil toplumsal bir sorun olarak görüyor ve kapsayıcı bir toplum inşa etmek için harekete geçiyoruz. Erişilebilirlikten kentsel dönüşüme, sosyal hizmetlerden istihdama kadar geniş bir çerçevede çözüm önerileri sunacağımız bu çalışmada, engelli bireylerin haklarını temel alan sürdürülebilir politikaları birlikte oluşturacağız” dedi.
ANKA, 1.2.2025 12:04   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Selim Köse Apartmanı Davasında Müteahhit Savunması: 'Cezamı Çekmeye Hazırım'
Hatay'da 6 Şubat 2023'teki depremde yıkılan Selim Köse Apartmanı'nın müteahhidi Hasan Köse, duruşmada suçsuz olduğunu ileri sürdü. Dava, 43 kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle sürüyor.
DHA, 31.1.2025 17:41   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


6 Şubat Depremlerinin 2'nci Yılında Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere: "Belediye Hizmet Binasını Belediyemizin Bütçesiyle Yapıyoruz, Destek Yok"
Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, 6 Şubat depremlerinde yıkılan belediye binasının yeniden inşa edildiğini anlattı. ANKA Haber Ajansı'na konuşan Tutdere, "Bu gördüğünüz binanın bütün giderlerini, bütün hak edişlerini biz kendi belediyemizin bütçesiyle yapıyoruz, ekstra hiçbir destek yok" dedi. Adıyaman merkezde yaklaşık 56 bin kişinin konteyner kentte yaşadığını söyleyen Tutdere, "Kalıcı konutların da yıl sonunda yetiştirilmesi konusunda halkın beklentisi var. Bizim de beklentimiz var" diye konuştu.
ANKA, 31.1.2025 10:54   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yukarı Şehir Kooperatif Evleri Davası...Kayıplara Karışan Sanık Şükrü İşitmen İçin İstenen Kırmızı Bülten Talebi Reddedildi
Adıyaman'da 6 Şubat depremlerinde 80 kişinin yaşamını yitirdiği Yukarı Şehir Kooperatif Evleri'nin yıkılmasına ilişkin davada 15 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, kayıplara karışan sanık eski AK Parti Besni İlçe Yönetim Kurulu üyesi müteahhit Şükrü İşitmen hakkında istenen kırmızı bülten talebini reddetti.
ANKA, 26.1.2025 10:02   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yukarı Şehir Kooperatif Evleri Davası...Kayıplara Karışan Sanık Şükrü İşitmen İçin İstenen Kırmızı Bülten Talebi Reddedildi
Adıyaman'da 6 Şubat depremlerinde 80 kişinin yaşamını yitirdiği Yukarı Şehir Kooperatif Evleri'nin yıkılmasına ilişkin davada 15 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, kayıplara karışan sanık eski AK Parti Besni İlçe Yönetim Kurulu üyesi müteahhit Şükrü İşitmen hakkında istenen kırmızı bülten talebini reddetti.
ANKA, 26.1.2025 09:51   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bakan Tunç: Bolu Otel Yangını Sorumluları Hesap Verecek
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bolu'daki otel yangınına ilişkin soruşturmaların devam ettiğini ve sorumluların yargı önüne çıkarılacağını belirtti. Yangında 78 vatandaşın hayatını kaybettiğini vurgulayan Tunç, kamuoyunda dolaşan sahte raporların geçersiz olduğunu açıkladı.
DHA, 25.1.2025 16:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mısra Öz'e Bir Cezalandırma Daha Talep Edildi
Çorlu Tren faciasında oğlunu kaybeden Mısra Öz hakkında kamu görevlisine hakaret suçundan ceza istendi.
ANKA, 25.1.2025 10:08   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cumhuriyet Savcısı, Çorlu Tren Faciasında Oğlu Oğuz Arda'yı Kaybeden Anneye Ceza İstedi... Mısra Öz: "Acısı Olan Anneleri Artık Rahat Bıraksınlar"
Çorlu Tren faciasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden ve daha önce "kamu görevlisine hakaret" suçundan para cezasına çarptırılan Mısra Öz'ün, başka açıklamaları nedeniyle yine aynı suçtan cezalandırılması istendi. ANKA Haber Ajansı'nın ulaştığı belgede savcılık, "Sanığın mahkeme heyetine yönelik olarak zincirleme şekilde alenen hakaret ettiği anlaşılmıştır. Sanığın Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince cezalandırılmasına karar verilmesi talep ve mütalaa olunur" dedi. Mısra Öz, "Evlat acısıyla söylediğim sözlere ceza vererek mi adaleti sağladıklarını zannediyorlar? Acısı olan anneleri artık rahat bıraksınlar. Adalet herkese gerekli olacak. Unutmasınlar" diye konuştu.
ANKA, 25.1.2025 09:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 4.2.2025 11:35:43
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.