AK Partili vekilden teğmenlerle ilgili tartışma yaratacak sözler
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, TSK'dan ihraç edildikten sonra Anıtkabir'i ziyaret 5 teğmenle ilgili tartışma yaratacak ifadeler kullandı. Şahin katıldığı canlı yayında "Anıtkabir'e gitmişler, resim vermişler. Farkındaysanız bir süreç işletiyorlar. Anıtkabir yerine CHP'ye gitsinler. Daha teğmen oldukları gün TSK'yı siyasetin içine soktular" dedi.
Haberler.com, 3.2.2025 13:46
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
AK Partili vekilden teğmenlerle ilgili tartışma yaratacak sözler AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, TSK'dan ihraç edildikten sonra Anıtkabir'i ziyaret 5 teğmenle ilgili tartışma yaratacak ifadeler kullandı. Şahin katıldığı canlı yayında "Anıtkabir'e gitmişler, resim vermişler. Farkındaysanız bir süreç işletiyorlar. Anıtkabir yerine CHP'ye gitsinler. Daha teğmen oldukları gün TSK'yı siyasetin içine soktular" dedi.
Haberler.com,
3.2.2025 13:46
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Deniz Yücel: "'Derhal Seçim' Diyen Bir Partinin Cumhurbaşkanı Adayını Belirlemesi Kadar Doğal ve Gerekli Bir Durum Olamaz" CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP’nin cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için erken olduğu eleştirileri hakkında “CHP, ‘erken seçim’ değil, ‘derhal seçim’ diyen bir partidir. Yani, ‘2025 yılı içerisinde bu milletin önüne sandık gelecek’ diyen bir partidir. Dolayısıyla ‘derhal seçim’ diyen bir partinin cumhurbaşkanı adayını belirlemesi kadar doğal ve gerekli bir durum olamaz. Cumhurbaşkanı adayını belli bir kişi, belli bir kurul tarafından değil; en geniş katılımla, en demokratik yöntemle bütün üyelerine sorarak belirlemesi de çok doğru ve gereklidir. Eleştirilere elbette saygı duyarız ancak bu çalışmanın bugün yapılması bir gerekliliktir” dedi.
ANKA,
3.2.2025 20:19
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 6.2.2025 09:56:34