CHP, Eğitimde Güvenlik ve Eşitlik İhtiyacını Vurguladı
CHP İstanbul İl Başkanlığı, 2024-2025 eğitim yılı ikinci döneminin başlamasıyla ilgili basın toplantısında okullardaki güvenlik eksikliklerine dikkat çekti. Bolu Kartalkaya'daki yangında hayatını kaybeden öğrencileri anarak, eğitimdeki sorunların çözümüne siyaset üstü bir yaklaşım ile yaklaşılması gerektiğini vurguladılar.
DHA, 3.2.2025 15:30
Deniz Yücel: "'Derhal Seçim' Diyen Bir Partinin Cumhurbaşkanı Adayını Belirlemesi Kadar Doğal ve Gerekli Bir Durum Olamaz" CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP’nin cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için erken olduğu eleştirileri hakkında “CHP, ‘erken seçim’ değil, ‘derhal seçim’ diyen bir partidir. Yani, ‘2025 yılı içerisinde bu milletin önüne sandık gelecek’ diyen bir partidir. Dolayısıyla ‘derhal seçim’ diyen bir partinin cumhurbaşkanı adayını belirlemesi kadar doğal ve gerekli bir durum olamaz. Cumhurbaşkanı adayını belli bir kişi, belli bir kurul tarafından değil; en geniş katılımla, en demokratik yöntemle bütün üyelerine sorarak belirlemesi de çok doğru ve gereklidir. Eleştirilere elbette saygı duyarız ancak bu çalışmanın bugün yapılması bir gerekliliktir” dedi.
ANKA,
3.2.2025 20:19
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'den Özel Okul Ücretlerine Denetim Çağrısı CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, devlet okullarındaki sorunlar nedeniyle özel okullara yönelen velilerin fahiş ücretlerini denetlemek için harekete geçilmesi gerektiğini belirtti. Özçağdaş, eğitimdeki güvenlik eksikliklerine ve devlet okullarındaki sorunlara da dikkat çekti.
AA,
3.2.2025 12:09
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Deniz Yücel: "İmamoğlu'nun Açıklamalarından Suç Çıkarmak, Suç Uydurmaktır" CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, bugün Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan soruşturmaya "Boyun eğmeyeceğiz" diyerek tepki gösterdi. Yücel, “Sayın İmamoğlu’nun bugün yaptığı basın toplantısı, CHP’li belediyelere yapılan, yapılmak istenen kumpasların, kurulan tuzağın ve hukuk dışı operasyonların belgeleriyle bir bir kamuoyu önünde ifşa edilmesinden başka bir şey değildir. Açıklamasından suç ya da suç unsuru çıkarmak; niyet okumanın, zorlamanın ötesinde suç uydurmaktır. Görüyoruz ki AKP iktidarı artık iyice paniklemiştir, insicamını yitirmiştir, gözünü karartmıştır. Ancak şunu herkes bilsin: Bedeli ne olursa olsun bu hukuksuzluklara, bu kirli oyunlara ve kumpaslara boyun eğmeyeceğimizi buradan bir kez daha ilan ediyoruz” ifadelerini kullandı.
ANKA,
27.1.2025 20:04
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Ekrem İmamoğlu: "Heybedeki Turbun Adı Satılmış Büyükcanayakın" Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Ekrem İmamoğlu, yaşanan hukuksuzluklara ilişkin yaptığı basın açıklamasında bir bilirkişinin çok sayıda davada adeta bir infazcıya dönüştürülerek, hukuksuzların perdesi yapılmaya çalışıldığını savunarak, bu durumu belgeleriyle paylaşacağını açıkladı. İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemiyle ilgili açılan davayı örnek göstererek, olmayan bir rapora rağmen mahkemenin iddianameyi kabul ettiğini belirterek, "Bu sıra dışı kişinin adı; Satılmış Büyükcanayakın. Heybedeki turbun adı belli oldu Satılmış Bey" ifadesini kullandı.
ANKA,
27.1.2025 11:35
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 4.2.2025 08:47:18