Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
7 Şubat 2025 Cuma 07:56 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Donald Trump
Recep Tayyip Erdoğan
Binyamin Netanyahu
Ekrem Imamoğlu
Murat Kurum
Murat Kemal
Devlet Bahçeli
Hakan Fidan
Osman Aşkın Bak
Mehmet Nuri Ersoy
Yerel Haberler
Kahramanmaraş
Istanbul
Hatay
Ankara
Adıyaman
Malatya
Izmir
Antalya
Adana
Bursa
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Belen Hastanesi'nde 35 Bin Poliklinik Hizmeti!

Belen Devlet Hastanesi, deprem sonrası 35 bin poliklinik hizmeti sundu, günlük hasta sayısı 500'ü buluyor.
AA, 5.2.2025 11:49


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Belen Devlet Hastanesi 35 Bin Poliklinik Hizmeti Verdi
Hatay'ın Belen ilçesinde deprem sonrası açılan hastane, 115 bin acil ve 35 bin poliklinik hizmeti sunarak önemli bir sağlık hizmeti kaynağı oldu.
AA, 5.2.2025 11:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Sağlık Bakanlığı: Kahramanmaraş Merkezli Depremlerden Etkilenen İllerde İki Yılda 110 Adet Sağlık Tesisinin Yapımı Tamamlandı
Sağlık Bakanlığı, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde iki yılda 110 adet sağlık tesisinin yapımının tamamladığı, bu kapsamda maliyeti 42,5 milyar TL’yi bulan 5 bin 588 yataklı ve 110 ünitli 26 adet hastane ve 84 adet birinci basamak sağlık tesisinin hizmete alındığını açıkladı.
ANKA, 5.2.2025 14:05   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Sağlık Bakanlığı: Kahramanmaraş Merkezli Depremlerden Etkilenen İllerde İki Yılda 110 Adet Sağlık Tesisinin Yapımı Tamamlandı
Sağlık Bakanlığı, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde iki yılda 110 adet sağlık tesisinin yapımının tamamladığı, bu kapsamda maliyeti 42,5 milyar TL’yi bulan 5 bin 588 yataklı ve 110 ünitli 26 adet hastane ve 84 adet birinci basamak sağlık tesisinin hizmete alındığını açıkladı.
ANKA, 5.2.2025 13:53   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Sağlık Bakanlığı'ndan deprem bölgesine 133,4 milyar lira yatırım
SAĞLIK Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinin ardından hayata geçirilen ve yapımına devam edilen sağlık yatırımları ile birlikte toplam 133,4 milyar TL tutarlı 451 sağlık tesisinin hizmete sunulacağını açıkladı.
DHA, 5.2.2025 13:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "Deprem sonrası 3 bin 522 dosyada 248 kişi tutuklandı, bin 36 kişi hakkında adli kontrol uygulandı"
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "Deprem sonrası 3 bin 522 dosyada 248 kişi tutuklandı, bin 36 kişi hakkında adli kontrol uygulandı" "Bin 491 kovuşturma dosyasından 149'unda da karar verilmiş ve 118 kişi çeşitli sürelerde hapis cezaları almıştır" "Depremden nüfusun yüzde 16'sı doğrudan etkilendi, 53...
İHA, 6.2.2025 16:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "Deprem sonrası 3 bin 522 dosyada 248 kişi tutuklandı, bin 36 kişi hakkında adli kontrol uygulandı"
Asrın felaketinin 2. yıldönümünde Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde temaslarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem sırasında ve sonrasında yapılan yatırımlar ile deprem davaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
İHA, 6.2.2025 14:34   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "Deprem sonrası 3 bin 522 dosyada 248 kişi tutuklandı, bin 36 kişi hakkında adli kontrol uygulandı"
Asrın felaketinin 2. yıldönümünde Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde temaslarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem sırasında ve sonrasında yapılan yatırımlar ile deprem davaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
İHA, 6.2.2025 14:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mersin Hastanesi Depremde Hayat Kurtardı
Mersin Şehir Hastanesi, depremin ardından 15 bin yaralıya sağlık hizmeti sunarak bölgeye destek oldu.
İHA, 6.2.2025 10:00   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mersin Şehir Hastanesi, depremde bölgenin yükünü sırtladı
Mersin Şehir Hastanesi, depremde bölgenin yükünü sırtladı Başhekim Vekili Op. Dr. Esra İslamoğlu: "Mersin Şehir Hastanesi nakledilen yaralılara en iyi şartlarda sağlık hizmeti sunarak, bölgenin yükünü aldı" Kahramanmaraş merkezli depremlerden 11 il etkilenirken, Mersin deprem sürecinde...
İHA, 6.2.2025 09:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özel, Adıyaman'da: "Yarın Sayın Erdoğan'dan, Depreme Hazırlık Bakanı Atamasını Öneriyorum"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Yarın Sayın Erdoğan’dan, bütün Türkiye’nin tarafsızlığı ve yetkinliğiyle takdir edeceği birisini, Depreme Hazırlık Bakanı olarak atamasını, bütün siyasi partilerden bakan yardımcıları almasını ve bu meseleyi hep beraber hızla çözüme kavuşturmamızı öneriyorum. Biz, CHP’li 413 belediyeyle devletimizin emrine amadeyiz. Atanacak bakanımızın emrine amadeyiz” dedi.
ANKA, 5.2.2025 17:01   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Depremin Acısını Hizmetle Dindiren Başhekim Sıtkı Sönmez
Hatay'da yaşanan depremde 3 çocuğunu kaybeden Hastane Başhekimi Sıtkı Sönmez, acısını bir kenara bırakıp ilde sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için özveriyle çalışıyor. Sönmez, depremin yaralarını sararken, bölgedeki sağlık altyapısının güçlendiğini de belirtti.
AA, 5.2.2025 11:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Depremden Etkilenen İllere Yeni Sağlık Tesisleri İnşa Ediliyor
6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illere son iki yılda 26 sağlık tesisi tamamlandı ve 87 tesisin inşaatı devam ediyor. 205 sağlık tesisi ise yatırım programına alınarak proje ve ihale süreçlerine başlandı. Deprem bölgelerinde toplam 1.5 milyon metrekarelik alanda yeni sağlık tesisleri hizmete girdi.
İHA, 5.2.2025 10:55   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Depremden Etkilenen İllere Yeni Sağlık Tesisleri İnşa Ediliyor
6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illere son iki yılda 26 sağlık tesisi tamamlandı ve 87 tesisin inşaatı devam ediyor. 205 sağlık tesisi ise yatırım programına alınarak proje ve ihale süreçlerine başlandı. Deprem bölgelerinde toplam 1.5 milyon metrekarelik alanda yeni sağlık tesisleri hizmete girdi.
İHA, 5.2.2025 10:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Antakya Hastanesi Depremzedelere Destek Verdi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi, depremlerde acil müdahale ile binlerce afetzedeye hizmet etti.
AA, 4.2.2025 11:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Depremzede Sağlık Hizmetleri: Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi'nin Rolü
Antakya'da depremlere rağmen ayakta kalan tek sağlık kuruluşu olan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi, afetzedelere acil sağlık hizmetleri sunarak önemli bir destek sağladı. Başhekim Prof. Dr. Onur Koyuncu, çalışanların gösterdiği fedakarlıkları anlattı.
AA, 4.2.2025 11:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Hatay'da Depremden 260 Saat Sonra Kurtarılan Adamın Hayatta Kalma Mücadelesi
Mehmet Ali Şakiroğlu, Hatay'daki depremden 260 saat sonra kurtulurken yaşadıklarını anlattı.
İHA, 2.2.2025 10:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Depremden 260 Saat Sonra Kurtulan Adamın Hayat Mücadelesi
Hatay'da depremde 260 saat enkaz altında kalan Mehmet Ali Şakiroğlu, yaşadığı zorlukları ve hayatta kalma yöntemlerini anlattı. Enkaz altında bulduğu çiçeği yiyerek ve kendi idrarıyla hayatta kaldığını ifade eden Şakiroğlu, asrın felaketinden sonra yaşama tutunma savaşını paylaştı.
İHA, 2.2.2025 10:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kahramanmaraş'ta Yeni Hastaneler Açılıyor
Kahramanmaraş'ta deprem sonrası inşa edilen 3 hastane, 6 Şubat'ta hasta kabulüne başlayacak.
AA, 29.1.2025 11:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kahramanmaraş'ta Deprem Sonrası 3 Yeni Hastane Hizmete Giriyor
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'teki depremlerin ardından inşasına başlanan 5 hastaneden 3'ü tamamlandı. Kahramanmaraş Merkez Devlet Hastanesi ve Türkoğlu Dr. Kemal Beyazıt Devlet Hastanesi, depremin yıl dönümünde hasta kabulüne başlayacak.
AA, 29.1.2025 11:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 7.2.2025 07:56:32
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.