Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan: "Türkiye Bir Deprem Ülkesidir, Ancak Bir Felaketler Ülkesi Olmamalıdır" 6 Şubat Depremlerinin ikinci yılında Hatay’a giden Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, “Biz depremin ikinci yılında bölge ziyaretlerimizde pek çok yaranın sarıldığını ümit ediyorduk. Hükümet yetkilileri tarafından yapılan açıklamalar bizlere bunu işaret ediyordu. Fakat bugün karşılaştığımız tablo bunun tam aksine karşımızda sadece bir doğal afet değil, birbirine eklemlenmiş ihmaller zinciri, siyasi menfaatlere kurban edilmiş şehirler ve belirsizliklerle dolu kocaman bir yıkım tablosu var.” dedi.
ANKA,
6.2.2025 21:25
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İyi Parti Grup Toplantısı... Dervişoğlu: "Bu İktidar, Bu Ülkeyi Rehin Koyabileceği Bir Sermaye Olarak Sömürmektedir" İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "İktidarın akıl almaz işleri, devlet yönetme ciddiyetinden ve niyetinden uzak hal ve hareketleri, milletimize işsizlik, yoksulluk, umutsuzluk olarak geri dönmektedir. Adam kayırmacılığının, ben yaptım oldu anlayışlarının bedelini, yangınlarda, sellerde, türlü ihmal ve umursamazlık dolu hadiselerle, Yenidoğan Çetesi olayında olduğu gibi kaybettiğimiz bebeklerimizle kısaca vatandaşlarımı canlarıyla ödemektedir. Bir kez daha üzerine basa basa söylüyoruz ki, iktidar Türkiye’yi bırakın yönetememeyi, yönetmemektedir. Bu iktidar, bu ülkeyi rehin koyabileceği bir sermaye olarak sömürmektedir" dedi.
ANKA,
5.2.2025 14:28
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Yeni Yol TBMM Grup Toplantısı... Ali Babacan: Ev Yapımı Ekonomik Depremi Erdoğan ve Damadı El Ele Vererek Zaten Hazırlamışlardı Yeni Yol grup toplantısında konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, deprem bölgesindeki konutların hala tamamlanmadığını belirterek, ''Bir yılda 319 bin konutu hangi imkanlara yapacaksınız? Eğer dürüstseniz çıkın açıklayın bunu insanlara. Deyin ki, ‘Evet felaket büyük. Vakit alacak. Biz bunu ancak 6-7 yılda tamamlayacağız’. Niye seçimden önce iki yılda bitireceğiz diyorsunuz da seçimden sonra böyle zamana yayıyorsunuz. Bu dürüst siyaset değil. 6 şubat depremlerinden önce zaten ekonomik kriz yaşanıyordu. Ev yapımı, el yapımı ekonomik depremi Sayın Erdoğan ve damadı el ele vererek zaten hazırlamışlardı'' dedi.
ANKA,
5.2.2025 11:58
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Yeni Yol TBMM Grup Toplantısı... Mahmut Arıkan: "Hukukun İktidarın Sopası Olarak Kullanılmasına Müsaade Etmeyeceğiz" Yeni Yol grup toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın tutuklanmasına, gazeteciler Barış Pehlivan, Seda Selek ve Halk TV Sorumlu Müdürü Serhan Asker'in de gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Arıkan, "78 kişinin sorumlusunu kaç gündür bulamayanlar, gazetecileri ışık hızıyla gözaltına alıyorlar. Biz her alandaki kartellere, çetelere operasyon bekliyoruz; onlar gazetecilere, siyasetçilere, sanatçılara, sokakta konuşan vatandaşlara operasyon yapıyor. Yapılanlar gözaltı değil, vatandaşa gözdağıdır. Her zaman sonuna kadar hukukun, adaletin savunucusu olacağız. Hukukun iktidarın sopası olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz. Yargı organları siyasetin değil adaletin emrinde olmalıdır. Buradan açıkça söylüyorum, oluşturulmak istenen bu korku ortamına teslim olmayacağız" dedi.
ANKA,
29.1.2025 11:00
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 7.2.2025 05:52:31