FETÖ'nün "7 Şubat MİT Kumpası"nın üzerinden 13 yıl geçti
"FETÖ'nün Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne karşı açıktan giriştiği ilk operasyon" olarak tanımlanan ve dönemin MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile bazı kamu görevlilerinin örgüt mensuplarınca tutuklanma girişiminin üzerinden 13 yıl geçti.
AA, 7.2.2025 11:04
Deniz Yücel: "'Derhal Seçim' Diyen Bir Partinin Cumhurbaşkanı Adayını Belirlemesi Kadar Doğal ve Gerekli Bir Durum Olamaz" CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP’nin cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için erken olduğu eleştirileri hakkında “CHP, ‘erken seçim’ değil, ‘derhal seçim’ diyen bir partidir. Yani, ‘2025 yılı içerisinde bu milletin önüne sandık gelecek’ diyen bir partidir. Dolayısıyla ‘derhal seçim’ diyen bir partinin cumhurbaşkanı adayını belirlemesi kadar doğal ve gerekli bir durum olamaz. Cumhurbaşkanı adayını belli bir kişi, belli bir kurul tarafından değil; en geniş katılımla, en demokratik yöntemle bütün üyelerine sorarak belirlemesi de çok doğru ve gereklidir. Eleştirilere elbette saygı duyarız ancak bu çalışmanın bugün yapılması bir gerekliliktir” dedi.
ANKA,
3.2.2025 20:19
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel: "Erken Seçim İçin Her Şeyi Yapacağız. Erken Seçim Sandığını Kaçırırlarsa Biz Bu Milletin Önüne Bir Sandık Koyacağız" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "2025’te sandık, bu milletin önüne gelecek. Bunun için önce ‘Başlıyoruz’ dedik, şimdi hazırlanıyoruz ve uzun olmayan bir süreçte bu milletin önüne o sandığın gelmesi için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Göreceksiniz o sandık gelecek ve gelmezse, onlar o sandığı kaçırırlarsa, biz bu milletin önüne, bu senenin içinde bir sandık koyup ‘Ne diyorsunuz bakalım?’ diyeceğiz ve göreceğiz, bu iktidarın ayakta durabilecek gücü var mı, yok mu? Erken seçim sandığını kaçırırlarsa biz bu milletin önüne bir sandık koyacağız” dedi.
ANKA,
30.1.2025 17:10
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
FETÖ Davasında Eski Astsubaya 13 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Şırnak'taki FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili Adana'da görülen davada, Tuğgeneral Ali Osman Gürcan'ın emir astsubayı Onur Koç, 'anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım etme' suçundan 13 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Koç’un, darbe gecesi alınan talimatlarla cep telefonlarını topladığı ve örgütün iletişim yöntemlerini kullandığı tespit edildi.
AA,
28.1.2025 13:11
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 7.2.2025 23:17:19