Vekiller, kendilerine tanınan ayrıcalığını kamuoyuna duyuran Sabahat Akkiraz'a tepkili
Milletvekillerine trafik cezası muafiyeti uygulamasını kamuoyuna duyurduğu ve karşı çıktığı için vekil arkadaşları tarafından eleştirildiğini belirten eski vekil ve sanatçı Sabahat Akkiraz, "Tepki verenler halk olmadıktan sonra önemli değil" ifadelerini kullandı.
Haberler.com, 12.2.2025 12:10
Bakan Yılmaz Tunç, Bilge Sitesi Davasına İlişkin Soru Önergesini Yanıtlamadı... Hasan Öztürkmen: "Başını Kuma Gömmesi Kabul Edilemez" CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, 6 Şubat depremlerinde yıkılan Bilge Sitesi davasıyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a yönelttiği soru önergesine yanıt alamadığını ifade etti. 21 yıl hapis cezası alan sanıkların tutuklanması gerektiğini vurgulayan Öztürkmen, "Yeri yurdu belli olan, kaçma ihtimali, delil karartma ihtimali olmayan siyasi parti liderlerini, belediye başkanlarını, gazetecileri, yazarları tutuklayan yüce yargımız, 105 kişinin hayatını kaybetmesinden sorumlu bulunan üstelik 21 yıl hapis cezasını çarptırılmış olan birilerini tahliye ediyor. Adalet Bakanı sorularımı yanıtlamaktan kaçındı. Kamuoyunu çok yakından ilgilendiren ve kamu yararı olan bir konuda ilgililerin başını kuma gömmesi kabul edilemez" dedi.
ANKA,
20.2.2025 10:26
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İYİ Parti'den Adalet Bakanı'na Sert Eleştiriler İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, "Adalet Bakanı bu ülkedeki saygın bir sivil toplum örgütüne parmak salladı. TÜSİAD, 'Bu ülkede hukuk, adalet olsun; hukukun ve adaletin olmadığı bir yerde kalkınma olmaz, ekonomi olmaz, sanayi olmaz, refah olmaz' demiş. Bundan neden rahatsız oluyorsunuz. Zinhar böyle bir açıklama yapamazsın. İnsanlar bu ülkede açıklama yapmak için sana mı soracak, senden müsaade mi alacak" dedi.
ANKA,
13.2.2025 18:32
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Turhan Çömez: "Adalet Bakanı Bu Ülkedeki Saygın Bir Sivil Toplum Örgütüne Parmak Salladı" İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, "Adalet Bakanı bu ülkedeki saygın bir sivil toplum örgütüne parmak salladı. TÜSİAD, 'Bu ülkede hukuk, adalet olsun; hukukun ve adaletin olmadığı bir yerde kalkınma olmaz, ekonomi olmaz, sanayi olmaz, refah olmaz' demiş. Bundan neden rahatsız oluyorsunuz. Zinhar böyle bir açıklama yapamazsın. İnsanlar bu ülkede açıklama yapmak için sana mı soracak, senden müsaade mi alacak" dedi.
ANKA,
13.2.2025 18:20
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 22.2.2025 23:23:31