Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Eğitimciler Birliği Sendikası: Akademisyenler ve Üniversite İdari Personeline Haklarının Verilmesi İçin Çalışmalarımızı Kararlılıkla Sürdüreceğiz Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) üyeleri, yurt genelinde açıklama yaparak, toplu sözleşme kararının uygulanması ve üniversite idari personeline haklarının tanınması çağrısında bulundu. Sendika Bilecik Temsilcisi Yasin Acar, “Akademisyenlerin ücretlerinin iyileştirilmesi, üniversite daire başkanlarına makam tazminatı verilmesi, araştırma görevlilerine yeşil pasaport hakkı tanınması, 3600 ek gösterge vaadinin yerine getirilmesi, idari personele eğitim-öğretim ve geliştirme ödeneği sağlanması, yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılması ve üniversite idari personelinin kurumlar arası geçiş hakkı kazanması için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.
ANKA,
13.2.2025 16:53
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney: "Bugün Emeklilik Memurlar İçin Kâbus Halini Aldı" Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, memurların özlük ve ekonomik haklarına ilişkin hükümete çağrıda bulundu. Güney, "Mutlaka ek zam ve refah payı verilmelidir. Yoksa hedeflenen enflasyonun altında kalan zam oranı memur ve memur emeklilerinin enflasyonla baş etmesi mümkün değildir. Diğer yandan memur emeklilerimize yansımayan ilave ek ödemenin mutlaka memur emekli maaşlarına yansıtılması lazım. Bugün emeklilik memurlar için kâbus halini aldı" dedi.
ANKA,
15.2.2025 16:54
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
ÜNİPERSEN, Yükseköğretim Kurulu Önünde Tayin Hakkı İçin Eylem Yaptı Üniversite İdari Personel Sendikası (ÜNİPERSEN) üyeleri, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) önünde yaptıkları eylemle tayin hakkı talep etti. Sendika Başkanı İbrahim Güzel, devlet memurları olarak en doğal hakları olan tayin hakkını almak için bir araya geldiklerini vurgulayarak, YÖK başta olmak üzere ilgili kurumların sorunu çözmesi gerektiğini belirtti.
İHA,
13.2.2025 15:02
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 23.2.2025 06:44:56