Çernobil Nükleer Santrali'nde Patlama: Rus İHA'sı Saldırı Düzenledi
Ukrayna'daki Çernobil Nükleer Santrali'nde 14 Şubat sabahı meydana gelen patlamanın Rusya tarafından gönderilen bir insansız hava aracı nedeniyle gerçekleştiği bildirildi. Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (IAEA) durumu takip ettiklerini açıkladı.
BBC, 14.2.2025 11:35
Zelenskiy Türkiye'ye geliyor! Savaşın bitmesi için şartını açıkladı Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, ABD ve Avrupa ile ortak bir plan oluşturulduktan sonra Rusya lideri Vladimir Putin ile bir araya geleceğini söyledi. Zelenskiy, ''Sonra Putin'le oturup savaşı durduracağız. Ben ancak bu şartla görüşmeye hazırım, başka hiçbir uzlaşma şartıyla görüşmeye hazır değilim.'' dedi. Öte yandan Ukrayna lideri önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelecek.
AA,
14.2.2025 21:36
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Zelenskiy Türkiye'ye geliyor! Savaşın bitmesi için şartını açıkladı Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, ABD ve Avrupa ile ortak bir plan oluşturulduktan sonra Rusya lideri Vladimir Putin ile bir araya geleceğini söyledi. Zelenskiy, "Sonra Putin'le oturup savaşı durduracağız. Ben ancak bu şartla görüşmeye hazırım, başka hiçbir uzlaşma şartıyla görüşmeye hazır değilim." dedi. Öte yandan Ukrayna lideri önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelecek.
AA,
14.2.2025 21:36
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Zelenskiy: Rusya, Çernobil Nükleer Santrali'ne dronla saldırdı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın Çernobil Nükleer Santrali'ne yönelik dronla saldırı düzenlediğini, saldırının santralin 4. reaktörünü koruyan yapıya hasar verdiğini belirtti. Zelenskiy, bu saldırıların Putin'in müzakerelere hazırlanmıyorken düzenlendiğini ve Rusya'nın terörist bir tehdit oluşturduğunu vurguladı.
İHA,
14.2.2025 20:26
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 21.2.2025 21:42:57