İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli Şeyh Abdullah Yardım Kurumu tarafından inşa edilen Selahaddin Eyyubi Cami, Ankara Etimesgut’ta düzenlenen törenle açıldı. Cami, 250 kişi kapasiteli olup, Kur'an Kursu ve müze gibi bölümler içerecek.
DHA, 14.2.2025 19:29
Yeni Yol Partili Doğan'dan İktidara İliç Tepkisi: "Bu Facia Türkiye'de Madenciliğin Rant Düzenine Nasıl Teslim Edildiğinin En Acı Örneği " Yeni Yol Partisi'nin İliç'teki maden faciasının araştırılmasına ilişkin verdiği grup önerisi TBMM Genel Kurulu'nda reddedildi. Yeni Yol Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan önergenin gerekçesini açıklarken, "Bu kaza basit bir iş kazası değil, göz göre göre gelen büyük bir felakettir. Bu felakete rantı önceleyen politikalar, ihmallerle dolu uygulamalar, ciddiyetsizce yapılan denetimler ve tüm bunlara mahal veren eksik yasal düzenlemeler kapı aralamıştır. Siyasi sorumluluğu olanlar, bırakın hesap vermeyi, Türkiye'yi depreme hazırlayacaklarını iddia etmektedirler" dedi. CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin de Komisyonun 7 ay geçmesine rağmen hâlâ raporunu hazırlamamasına tepki gösterdi.
ANKA,
13.2.2025 19:20
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Çayırhan Maden İşçilerine Destek... Mansur Yavaş: "Umuyorum Aklıselim Galip Gelir" Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çayırhan maden işçilerinin eylemine ilişkin, "4 ay önce kendilerine bir iyileştirme yapılacağı konusunda söz verilmesine rağmen, bugüne kadar bir gelişme olmaması üzerine direnişe devam ediyorlar. Biz de sonuna kadar destekliyoruz kendilerini. Haklarını almaları için bizim üzerimize ne düşüyorsa bütün siyasi parti temsilcilerimizle burada sonuna kadar arkalarındayız. Umuyorum aklıselim galip gelir ve bu insanlar aileleriyle birlikte tekrar mutlu bir şekilde dönerler" dedi.
ANKA,
13.2.2025 14:22
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 22.2.2025 17:29:17