İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'ndan Tomarza Açıklamaları
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Kayseri'deki ziyaretlerinde Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç ile patates üreticilerinin sorunlarını ele aldı. Dervişoğlu, çiftçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için gereken adımları atacağını söyledi.
ANKA, 15.2.2025 14:45
İyi Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: "Türk Yargısı Mutlaka Bu Saray Kölelerinden Kurtulacaktır" İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, muhalif her unsurun tutuklanmasıyla, toplumda korku ve baskının mutat hale geldiğini, yoğunlaştığını belirterek, "Subaşlarına itinayla yerleştirilen ve aidiyetlerini, büyük Türk devletine değil, kendilerine makam, mevki ve imkan tanıyanlara hasredenlerin sayısı az, yetkileri çoktur. Biliyoruz ki, Türk yargısı köklü, büyük ve vicdanlıdır, zamanı geldiğinde iç muhasebesini yapacak ve mutlaka bu Saray kölelerinden kurtulacaklardır" dedi.
ANKA,
16.2.2025 16:35
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İyi Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'ndan 'Diploma' Yorumu: Diploma Denince Akla Tayyip Erdoğan Geliyor İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin İzmir Teşkilat Buluşması’nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik ‘diploma’ iddiaları üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi. Dervişoğlu, “Tayyip Erdoğan da bazen siyasi aklını mı yitiriyor diye endişe ediyorum. Çocuğunuzun diplomasını gördüğünüzde Tayyip Erdoğan’ın bir diplomasının olmadığı gelmiyor mu aklınıza? Diploma denince akla zaten Tayyip Erdoğan geliyor” dedi.
ANKA,
22.2.2025 20:48
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel, Erzincan'da… "Sandığı Önünüze Getireceğiz, Bakan Evlatlarının Devri Bitecek, Vatan Evlatlarının Devri Başlayacak" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Erzincan’da düzenlenen halk buluşmasında, "Bir tarafta yandaş müteahhitler, vergi vermeyenler, babalarının makamlarından istifadeyle en iyi yerlerde, en çok parayı kazananlar var. Bir tarafta Erzincan’ın 14 bin 500 liraya geçinmeye çalışıp, Ramazan’ı bekleyen emekliler var. Asgari ücretle çalışıp, ev kirasına bile yetişemeyenler var. Size söz veriyorum. Bir sürecin içindeyiz. Erken seçim talebimiz var. Adayımızı belirliyoruz. Ön seçim tarihimiz belli. Tüm hazırlıklarımız tamam. O sandığı sizin önünüze getireceğiz. Onu getirdiğimiz gün, bakan evlatlarının devri bitecek. Vatan evlatlarının devri başlayacak" ifadesini kullandı.
ANKA,
22.2.2025 15:41
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Cem Aydın: Ülkesini En Çok Seven Gençlerin, En Çok Çileyi Çektiği Bir Dönemdeyiz CHP, gençlerin sorunlarını ve önerilerini dinlemek amacıyla hayata geçirdiği "Söz Bizde" kampanyasının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Beyin göçünün konu alındığı toplantıda, yurtdışına yerleşmeyi planlayan 20 gençle bir araya gelen CHP Gençlik ve Spor Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Kılıç ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Sevgi Kılıç, "Arkadaşlarımızla konuştuğumuzda öne çıkan, aslında konuşulan ama saray duvarlarının arkasında duyulmayan gerçek şu, kaygı. Hangi görüşten olursa olsun, gençler gelecek kaygısı yaşıyor" dedi. Cem Aydın ise, "Toplantıda ortaya çıkan tablo net. Ülkesini en çok seven gençlerin, en çok çileyi çektiği bir dönemdeyiz. Baskı, imkansızlık, torpil, kayırmacılık, mülakatlar, düşük ücretler Türkiye’yi çölleştiriyor" şeklinde konuştu.
ANKA,
14.2.2025 11:01
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Erhan Adem: "Bu Halk Sahipsiz Değil, Biz Varız, CHP Var" CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Gaziantep’te vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Adem, "Çocukları için umut arayan anneler, babalar; geçinemeyen emekliler; iş bulamayan gençler bu düzenin kurbanı oldu. Ama bu halk sahipsiz değil. Biz varız, CHP var. Ve bu düzeni değiştirmek için buradayız. Halkı unutanlar, israf düzenine devam edenler, sandıkta gereken cevabı alacak" dedi.
ANKA,
14.2.2025 10:49
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 23.2.2025 07:01:29