İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'nda İnsan Yatırımları Vurgusu
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Türkiye'nin son 22 yılda insana yapılan yatırımlar sayesinde büyümeye devam ettiğini vurguladı. İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen forum, ‘Yeteneğe Dayalı Kalkınma’ temasıyla insan kaynakları stratejilerini tartışmak amacıyla gerçekleştirildi.
AA, 17.2.2025 14:36
Prof. Dr. Naci Görür: "Olası Bir Marmara Depreminde Bölgenin Ekonomisi Çöker. Marmara Bölgesi'nin Ekonomisi Çökerse Türkiye Diz Çöker" Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “Bursa’nın Depremselliği ve Depreme Dirençli Osmangazi” söyleşisinde; Bursa'nın üzerinde bulunduğu fay sisteminin 7 üzerinde deprem oluşturabileceğini belirterek "Olası bir Marmara depreminde, Marmara Bölgesi’nin ekonomisi çöker. Marmara Bölgesi'nin ekonomisi çöker ise Türkiye diz çöker. Siyasi ve ekonomik bağımsızlığımızı kaybederiz" dedi. Geçmişteki depremlerden ne yöneticilerin ne halkın ders çıkardığını vurgulayan Görür, “Bu depremler bizim kaderimizdir diye Allah’a, kendi dinimize iftira attık” diye konuştu.
ANKA,
14.2.2025 18:14
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Ali Babacan'dan Hükümete Sert Eleştiriler DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ekonomi, adalet ve dış politikayı eleştirerek başkanlık sisteminin Türkiye için ciddi bir risk olduğunu belirtti. Trump'ın Gazze konusundaki açıklamalarına da sert tepki gösteren Babacan, hükümeti şeffaflık ve liyakat konularında eleştirdi.
ANKA,
12.2.2025 11:46
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 23.2.2025 01:44:18