CHP İl Başkanları, Olağan Kurultay'daki İddialara Cevap Verdi CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, partinin 38'inci Olağan Kurultayı'nda 'para karşılığı oy kullandırıldığı' iddialarını reddederek, delegelerin özgür iradeleriyle karar aldığını belirtti. Aslanoğlu, kurultayı Türkiye siyasi tarihinde bir milat olarak tanımlayarak, iktidarın karşılaştığı saldırıların yerel seçimlerdeki başarılarından kaynaklandığını vurguladı.
DHA,
18.2.2025 15:27
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Gül Çiftci, Ön Seçim Takvimini Açıkladı: "21 Şubat, Başvurular İçin Son Gün. 24 Şubat'ta Ön Seçimde Kullanılacak Oy Pusulaların Basımına Başlanacak" CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci, CHP'nin ön seçim takvimi ve yönergesini açıkladı. Çiftci, "21 Şubat Cuma, Cumhurbaşkanlığı aday adaylığı başvurularının ve seçim kurullarının tamamlanmasının son günü. 22 Şubat Cumartesi, Merkez Yönetim Kurulumuzca Cumhurbaşkanlığı aday adaylarının ilan edilmesi ve aday adaylarının oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi amacıyla kura çekilmesi, 24 Şubat Pazartesi ön seçimde kullanılacak oy pusulaların basımına başlanması, 28 Şubat Cuma ön seçimde oy kullanabilecek üye başvurularının son günü, 3 Mart Pazartesi oy kullanabilecek üyelere ilişkin seçmen listelerinin basımına başlanması, 23 Mart Pazar Türkiye’de yaklaşık 4 bin sandıkta oy verme günü olarak planlanmıştır" dedi.
ANKA,
14.2.2025 12:40
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel: "Mehmet Şimşek Sunumu Tek Slayta İndirsin. Tüsiad Başkanı'nın Polis Kolundaki Fotoğrafını Yatırım Ortamı Müsait Diye Gösterebilir" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş’ı ziyaret etti. Özel, TÜSİAD’a yönelik gözaltılara ilişkin olarak, "Mehmet Şimşek sunumlar yapıyor. Sunumunu tek slayta indirsin. ‘Türkiye yatırım yapmak için böyle bir ülke’ desin. TÜSİAD Başkanı’nın, iki polisin kolundaki fotoğrafını, Türkiye’deki yatırım ortamı bu kadar müsait diye gösterebilir. Herhalde Mehmet Şimşek’in en son isteyeceği fotoğraf, kendisi açısından o fotoğraftır. Yani hukuk güvencesinin olmadığı, mülkiyet güvencesinin olmadığı, insanların ifade özgürlüğünün olmadığı bir ülkeye kimse gelip de yatırım yapmak istemez" ifadesini kullandı.
ANKA,
20.2.2025 13:58
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'li Veli Ağbaba'dan Kurultay Soruşturmasına Tepki CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın CHP'nin son kurultayına yönelik soruşturmasını eleştirerek, bu durumun AK Parti'nin rahatsızlığından kaynaklandığını söyledi. Ağbaba, kurultayın açık bir şekilde yapıldığını belirterek, muhalefete yönelik baskıların arttığını vurguladı.
ANKA,
12.2.2025 17:22
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 22.2.2025 17:27:58