Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
21 Şubat 2025 Cuma 21:42 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Donald Trump
Recep Tayyip Erdoğan
Hakan Fidan
Volodimir Zelenskiy
Ekrem Imamoğlu
Orhan Turan
Mehmet Ömer Arif Aras
Vladimir Putin
Jose Mourinho
Binyamin Netanyahu
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Bursa
Antalya
Samsun
Kocaeli
Erzurum
Aydın
Kayseri
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Meslek Odalarının Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Kent Katılımı Buluşmaları” kapsamında meslek odalarının temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Seçer, meslek odalarının temsilcilerinin kente ilişkin sorularını yanıtlarken, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve projelerini de anlattı. Seçer, “Bu toplantılardan edindiğimiz bilgiler, öneriler ve yol göstermeler aldığımız kararlarda çok önemli bir tesir yaptı. ‘Gelişmiş Demokrasi’ noktasında Mersin, Türkiye ortalamasının üzerinde” dedi.
ANKA, 19.2.2025 09:20


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Başkan Seçer: "Toplantılardan edindiğimiz bilgi ve öneriler, aldığımız kararlarda yol gösteriyor"
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 'Kente Sözümüz Var' sloganıyla gerçekleştirilen 'Kent Katılımı Buluşmaları'nda, "Toplantılardan edindiğimiz bilgi ve öneriler, aldığımız kararlarda yol gösteriyor" dedi.
İHA, 19.2.2025 11:00   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mersin'de Sosyal Konut Projesi Başlıyor
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, dar gelirli vatandaşlar için Sosyal Konut Projesi'ni hayata geçireceklerini açıkladı. Proje, Tarsus, Toroslar ve Silifke ilçelerinde 834 konutun inşası ile başlayacak.
ANKA, 13.2.2025 15:40   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer:  "Güçlü Devletlerin Rantlara İhtiyacı Yoktur, Onların Görevi Tarihlerini Yaşatmaktır"
5'inci Şinasi Develi Mersin Kent Ödülü’ törenine katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Mersin’e değer katan bir Kent Müzesi yapmak istiyoruz” dedi. Kent merkezinde restorasyon çalışmaları süren birçok yapıya ilişkin de ayrıntılı bilgi paylaşan Seçer, “Güçlü devletlerin rantlara ihtiyacı yoktur, onların görevi tarihlerini yaşatmaktır” diye konuştu.
ANKA, 13.2.2025 09:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mersinden Kadın Kooperatifi'nin Yürüttüğü Enhancer Projesi ile Güneş Enerjili Kurutma Tesisi Kapasitesi Güçlendirildi
Mersinden Kadın Kooperatifi’nin yürüttüğü “Güneş Enerjili Kurutma Tesisi Kapasite Geliştirme Projesi”nin kapanış toplantısı gerçekleştirildi. Kapanış toplantısında; Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi tarafından finanse edilen ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle sürdürülen projenin başarıları, etkileri ve geleceğe yönelik planları değerlendirildi.
ANKA, 20.2.2025 09:26   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Deprem ve Yangın Güvenliği İçin Eğitim Semineri Düzenlendi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Belediyeler Birliği ile birlikte Afyonkarahisar'da 'Deprem ve Yangın Güvenliği' konulu bir eğitim semineri düzenledi. Seminerde, belediyelerin yangın ve deprem konularındaki sorumlulukları ele alındı.
ANKA, 20.2.2025 14:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu: "Bu 'Saltanat Maltanat İşleri Sultan Süleyman'a Kalmadı' Diye Güzel Bir Söz Vardır. Fani Olduğunu Unutma, Ama Devlet Baki"
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri’de STK üyeleriyle bir araya geldi. İmamoğlu, “Biz, size hizmet ediyoruz. İstemediğiniz zaman da gitmek zorundasınız. Siz seçilirken, ‘Seçildin, hayırlı olsun’ demedik mi? Dedik. E biz seçildik, ‘Haydi görevden alın!’ Ne oldu? 13 bin fark 806 bin oldu. Sonra 1 milyon oldu. Şimdi sayamayacağın kadar olacak. Onun için ‘İnsanların, vatandaşın iradesine ben baskı kurarım, set koyarım’ falan filan; geç. Devlet baki, bu ülke baki; insan fani. Bunu unutma. İnsan fani. Yani bu ‘saltanat maltanat işleri Sultan Süleyman'a kalmadı’ diye güzel bir söz vardır. Fani olduğunu unutma. Ama devlet baki. Bu canım bayrak, insanlık var oldukça dalgalanacak gökyüzünde. Meselenin özü bu kadar basit. Verdiğimiz mücadele bu. Başka bir mücadelemiz yok” dedi.
ANKA, 18.2.2025 18:15   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Muhittin Böcek: "Antalya'ya teleferiği yeniden kazandıracağız"
Antalya Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Basın Sohbetleri'nin Şubat ayı konuğu olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'da yapılan denetimler sonucunda şu ana kadar 140'tan fazla otelin kapatıldığını duyurdu.
İHA, 18.2.2025 17:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Dem Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan: "Türkiye Halkları Yıllardır Kanayan Bu Yaranın Artık Ertelenmeden, Ötelenmeden Çözülmesini İstiyor ve Buna Hazır"
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, "Türkiye halkları bu ülkeyi yöneten insanları tutarlı davranmaya, ciddi davranmaya davet ediyor. Bu meselenin çözümüne ciddiyetle yaklaşmaya davet ediyor. Türkiye halkları tüm tarafları ezberlerini bozmaya davet ediyor. Türkiye halkları yıllardır kanayan bu yaranın artık ertelenmeden ötelenmeden çözülmesini istiyor ve buna hazır. Demokratik bir değişim ve dönüşüme hazır, halklar. Öte yandan buna karşı yalnızca antidemokratik uygulamalarla cevap veren bir iktidar gerçeği çıkıyor ortaya" dedi.
ANKA, 17.2.2025 17:56   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mersin'de Ev Hayvanları Satış Yeri Sahiplerine Eğitim Programı Düzenlendi
Mersin Büyükşehir Belediyesi, ev hayvanları satış yeri sahipleri ve yöneticileri için Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında bir eğitim programı düzenledi. Eğitim sonunda başarılı katılımcılara sertifika verildi.
ANKA, 16.2.2025 09:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Dervişoğlu Kırşehir'de Esnaf Ziyareti Yaptı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, Kırşehir'de esnafla buluşup emekli maaşları hakkında konuştu.
AA, 14.2.2025 22:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Kırşehir'de Ziyaretlerde Bulundu
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Kırşehir'de emeklilerin durumuna dikkat çekerek, Türkiye'nin demokrasi ve hukuk işlemesi gerektiğini vurguladı. Dervişoğlu, yerel esnafla görüşerek alışveriş yaptı ve kent konseyinin üyeleriyle problemlere dair bilgi aldı.
AA, 14.2.2025 22:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Prof. Dr. Naci Görür: "Olası Bir Marmara Depreminde Bölgenin Ekonomisi Çöker. Marmara Bölgesi'nin Ekonomisi Çökerse Türkiye Diz Çöker"
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “Bursa’nın Depremselliği ve Depreme Dirençli Osmangazi” söyleşisinde; Bursa'nın üzerinde bulunduğu fay sisteminin 7 üzerinde deprem oluşturabileceğini belirterek "Olası bir Marmara depreminde, Marmara Bölgesi’nin ekonomisi çöker. Marmara Bölgesi'nin ekonomisi çöker ise Türkiye diz çöker. Siyasi ve ekonomik bağımsızlığımızı kaybederiz" dedi. Geçmişteki depremlerden ne yöneticilerin ne halkın ders çıkardığını vurgulayan Görür, “Bu depremler bizim kaderimizdir diye Allah’a, kendi dinimize iftira attık” diye konuştu.
ANKA, 14.2.2025 18:14   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


ANTİKAD, kadınların siyasetteki varlığını vurgulamak amacıyla etkinlik programı oluşturdu
ANTALYA İş Kadınları Derneği (ANTİKAD), kadınların siyasetteki varlığını ve tarihsel gelişimini vurgulamak amacıyla bir aylık etkinlik programı oluşturdu.
DHA, 14.2.2025 16:52   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Tüsiad'ın Açıklamalarını Değerlendirdi: "Hiçbiri Yanlış Değil. Artık Onlar da 'Yeter' Noktasına Gelmişler"
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, TÜSİAD’ın açıklamalarına ilişkin olarak, "Bunlar sadece benim değil toplumun da şikayet ettiği konular. Hiçbiri yanlış değil. Aslında hangi siyasi görüşten olursa olsun birçok oda başkanının duygu ve düşünceleri bunlar. Artık onlar da ‘Yeter’ noktasına gelmişler" ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarına da değinen Seçer, "Bizi karıştırmak için bunu kullananlar var, biliyorum. Adı fark etmiyor. Türkiye’nin kaybolan düzenini tekrar yerine oturtmak için bizim partimizden bir arkadaşımızı Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtmamız lazım" dedi.
ANKA, 14.2.2025 16:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mersin'de Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle başlattığı karla mücadele çalışmalarını 42 araç ve 62 personel ile sürdürüyor. Ekipler, kapanan yolları açarak olası olumsuzlukların önüne geçiyor.
ANKA, 14.2.2025 10:21   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Futbol: Haftanın programı
Futbolda Trendyol Süper Lig'e 24, Trendyol 1. Lig'e 25, Nesine 2. Lig'e 23, Nesine 3. Lig'e ise 20. hafta maçlarıyla devam edilecek.
AA, 14.2.2025 09:47   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Futbol: Haftanın programı
Futbolda Trendyol Süper Lig'e 24, Trendyol 1. Lig'e 25, Nesine 2. Lig'e 23, Nesine 3. Lig'e ise 20. hafta maçlarıyla devam edilecek.
AA, 14.2.2025 09:36   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Alpargün Apartmanı Davası: Kamu Görevlilerine 22 Yıl 6 Ay Hapis Talebi
Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Alpargün Apartmanı'na yapı ruhsatı ve kullanım izni veren 7 kamu görevlisi hakkında 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edildi. Apartmanın yapımında meydana gelen hatalar nedeniyle birçok kişinin hayatı kaybetti.
DHA, 13.2.2025 11:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


18 ilde 6 Şubat depremlerinde binaların yüzde 56'sı hasar görmedi
18 ilde 6 Şubat depremlerinde binaların yüzde 56'sı hasar görmedi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde 6 milyon 615 bin 354 bağımsız bölümün bulunduğu 2 milyon 381 bin 674 binada inceleme yapıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı...
İHA, 12.2.2025 19:56   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 21.2.2025 21:42:40
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.