Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
CHP'li Suiçmez: İcra Dosyalarında Tarihi Artış CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, icra dosyalarında yaşanan artışı gündeme getirerek, 14 Şubat itibarıyla derdest bulunan dosya sayısının 22 milyon 509 bine ulaştığını söyledi. Suiçmez, bireysel kredi ve kredi kartı borçlarından kaynaklanan icra takiplerinin arttığını vurguladı.
AA,
19.2.2025 18:11
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'li Kış: Gerçek İşsizlik 11,5 Milyonu Aştı CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, TÜİK'in işsizlik verilerini eleştirerek gerçek işsiz sayısının 11,5 milyonu aştığını ve halkın bankalara olan borcunun trilyonlarca lirayı bulduğunu belirtti. Kış, iktidarın ekonomik durumu makyajladığını ve halkın borç içinde kıvrandığını ifade etti.
ANKA,
17.2.2025 14:20
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'li Aşkın Genç: "Yılın Başında Bütçe Açığı 139,3 Milyar TL Oldu. Bu Yönetimin Artık Türkiye'ye Verebileceği Hiçbir Şey Kalmamıştır" CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bugün yayımladığı Merkezi Yönetim Bütçe Gerçekleşmeleri Raporu ile ilgili; "Yılın ilk ayında bütçe giderleri 1 trilyon 56,3 milyar TL olurken, bütçe gelirleri 917,1 milyar TL’de kaldı. Yani daha yılın başında devletin harcadığı para topladığı gelirden 139,3 milyar TL fazla oldu. Sadece ocak ayında devletin ödediği faiz 163 milyar TL’ye ulaştı. Halkın sırtına yeni vergiler yükleyen, en temel hakları lütuf gibi sunan, yanlış politikalarında ısrar eden bu yönetimin artık Türkiye’ye verebileceği hiçbir şey kalmamıştır. Bugün Türkiye, tarihinin en büyük ekonomik krizlerinden birine sürüklenirken, halkın tek çıkış yolu sandıktır" dedi.
ANKA,
17.2.2025 12:17
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Ortahisar Belediyesi'nde İki Yıllık Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı Ortahisar Belediyesi’nde çalışan kadrolu ve sözleşmeli işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşmesi, Belediye Başkanı Ahmet Kaya ile Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Numan Öztürk arasında imzalandı. İki yıllık sözleşmeye göre, işçiler ilk yıl toplamda yüzde 56 oranında zam alacak. İkinci yıl ise enflasyon oranı ve yüzde 5’lik refah payı maaşlara zam olarak yansıyacak.
ANKA,
14.2.2025 13:59
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 23.2.2025 21:46:50