CHP'li Barut: "Don Felaketinden Dolayı Tarlalarda Ürün Kalmadı, Bu Durum Ülkemizin Gıda Egemenliğini Riske Sokacaktır" CHP'nin TBMM Genel Kurulu'nda Doğu Akdeniz'de yaşanan zirai don felaketine karşı acil eylem planının hayata geçirilmesi amacıyla verdiği grup önerisi reddedildi. CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Bölgelerimize göre eksi 10 dereceye kadar düşen hava sıcaklığından, maalesef, burada yetişen ürünler yerle bir oldu ve tümüyle üreticilerimiz zarar gördü; aslında tarımsal üretim neredeyse başlamadan bitmiş oldu. Don felaketinden dolayı tarla ve bahçelerinde ürün kalmadı; bu durumda rekoltede ciddi kayıplar yaşanacaktır, ülkemizin de gıda egemenliğini riske sokacaktır" dedi.
ANKA,
26.2.2025 20:18
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Yeni Yol Partisi'nin "Ekonomik Krizin Bireyler Üzerindeki Etkilerinin Araştırılması" Önerisi TBMM Genel Kurulu'nda Reddedildi Yeni Yol Partisi'nin TBMM Genel Kurulu'nda ekonomik krizin ve borç sarmalının bireyler üzerindeki etkilerinin araştırılması ve çözüm yollarının geliştirilmesi amacıyla verdiği grup önerisi reddedildi. Yeni Yol Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, "Öyle ağır bir kriz ki iki yıldır enflasyonla mücadele kaplumbağa hızıyla gerçekleşiyor. Türkiye'yi etrafınızda öbeklenen 300-400 bin kişiden ibaret zannediyorsunuz. Eğer öyle olmasaydı, millet yokluk içindeyken vereceği üç kuruşu zalimane bir şekilde enflasyon hesaplamalarının içine katmanın utancını yaşardınız" dedi.
ANKA,
5.3.2025 20:03
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'li Öztunç Depremzedelere Anahtar Verilmesine Tepki Gösterdi CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, depremzedelere teslim edilen anahtarların gerçekte konutları bulunmayan evler için verildiğini ve aidatların depremzedelerden alındığını ifade etti. Ayrıca, Kahramanmaraş'taki cezaevlerinde kalan mahkumların hala geri getirilmediğini ve Elbistan'daki 'İlk Evim' projesinin de sorunlar barındırdığını vurguladı.
ANKA,
26.2.2025 14:33
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 6.3.2025 20:36:04