Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
4 Mart 2025 Salı 19:53 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Donald Trump
Recep Tayyip Erdoğan
Edip Akbayram
Abdullah Öcalan
Ekrem Imamoğlu
Alaattin Köseler
Devlet Bahçeli
Volodimir Zelenskiy
Binyamin Netanyahu
Mert Müldür
Yerel Haberler
Istanbul
Izmir
Ankara
Antalya
Bursa
Aydın
Adana
Samsun
Gaziantep
Kocaeli
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

CHP'li Kılıç, Yasaklanan Film İçin Bakan Ersoy'a Soru Önergesi Verdi

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, 'Oy'una Geldik' adlı film için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a yasaklama gerekçelerini sordu. Film, izleyicilerle buluşma hakkını kaybetti ve Kılıç, bu durumu eleştirerek sansürün ifade özgürlüğü üzerindeki etkilerini vurguladı.
ANKA, 28.2.2025 15:30


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

CHP Grup Toplantısı... Özgür Özel'den Numan Kurtulmuş'a: "inisiyatif Almaya ve Demokratikleştirme İçin TBMM'yi Çalıştırmaya Davet Ediyorum"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın çağrısının ardından yaşanan gelişmelere ilişkin TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'a çağrıda bulunarak, "Numan Kurtulmuş’u inisiyatif almaya ve demokratikleşme için adımlar atmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni çalıştırmaya davet ediyorum. Tayyip Erdoğan'ın çıkarına, al ver ilişkileriyle yapılacak pazarlıkların kıyısında da olmadık, köşesinde de olmadık, sonunda da olmayız. Samimi şekilde bu ülkenin demokratikleşmesi için adımlar atılacaksa Cumhuriyet Halk Partisi olması gereken yerde olacak, uzatması gereken eli uzatacak, kaldırması gereken eli kaldıracaktır" ifadesini kullandı. 
ANKA, 4.3.2025 16:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Deniz Yücel: "'Bahçeli Büyük Fedakârlık Yaptı' Gibi Kahramanlık Hikâyeleri Yazılmasını Gerçek Dışı ve Samimiyetsiz Buluyoruz"
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, “Bir süredir ‘terörün bitirilmesi’ başlığıyla kamuoyunun dikkatle takip ettiği bir süreç işliyor. Çağrının çıkış noktası ve ulaştığı adres dikkate alındığında, elbette her bir vatandaşımız da tereddüt etmekte son derece haklı. Bir zamanlar grup toplantısında ip atan Devlet Bahçeli’den İmralı’ya uzanan bu sürecin beklenmedik bir hamle olması üzerinden, ‘Devlet büyük oyunu bozdu’ ya da ‘Bahçeli büyük fedakârlık yaptı’ gibi kahramanlık hikayeleri yazılmasını gerçek dışı ve samimiyetsiz buluyoruz” dedi.
ANKA, 3.3.2025 18:21   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




CHP'li Günaydın'dan Turizm Bakanı'na Eleştiri: Hesap Versin!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Bolu Kartalkaya Otel Yangını Komisyonu'na katılmamasını eleştirerek, Bakanın Meclis'e hesap vermesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, ülkedeki ekonomik duruma da dikkat çekti.
ANKA, 26.2.2025 17:51   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Oy'una Geldik Filmi Yasaklandı
Kültür Bakanlığı, 'Oy'una Geldik' filmini yasakladı. Yönetmen Kazım Öz, hukuki yollara başvuracak.
ANKA, 25.2.2025 20:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Oy'una Geldik Filmi Kültür ve Turizm Bakanlığı Tarafından Yasaklandı
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kazım Öz'ün yönetmenliğini üstlendiği 'Oy'una Geldik' filmini, 5224 sayılı yasa gereği yasakladı. Yönetmen, hukuksal yollara başvuracağını açıkladı.
ANKA, 25.2.2025 20:13   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Lideri Özgür Özel, Özelleştirme İhalesine Karşı Çıktı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çayırhan Termik Santralı ve Maden Ocağı'nın özelleştirme ihalesini eleştirerek, madenlerin devlet tarafından işletilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Halk TV ve İstanbul Barosu'na yönelik davalara destek verdiklerini ve Siber Güvenlik Kanunu'na karşı Anayasa Mahkemesi'ne başvuracaklarını duyurdu.
ANKA, 4.3.2025 15:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Deniz Yücel: "Siyasi Operasyonlarla İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Sürecinden Ekarte Edilmesine Ne CHP Ne de Milyonlar İzin Verir"
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, “Bu ülkede diploma denince akla gelen tek bir isim var. Bu siyasi operasyonlarla Sayın Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinden ekarte edilmesine ne CHP ne de milyonlar izin verir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı mertliğe davet ediyoruz. Ne yaparsanız yapın bizim iktidar yürüyüşümüzü engelleyemeyeceksiniz. Ülkenin Cumhurbaşkanı da CHP’den çıkacak Meclis Başkanı da. Parlamenter sisteme dönünce Başbakan da CHP’li olacak. Sandık gelecek, millet en güzel cevabı verecek” dedi.
ANKA, 24.2.2025 20:55   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Deniz Yücel: "Siyasi Operasyonlarla İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Sürecinden Ekarte Edilmesine Ne CHP Ne de Milyonlar İzin Verir"
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, “Bu ülkede diploma denince akla gelen tek bir isim var. Bu siyasi operasyonlarla Sayın Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinden ekarte edilmesine ne CHP ne de milyonlar izin verir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı mertliğe davet ediyoruz. Ne yaparsanız yapın bizim iktidar yürüyüşümüzü engelleyemeyeceksiniz. Ülkenin Cumhurbaşkanı da CHP’den çıkacak Meclis Başkanı da. Parlamenter sisteme dönünce Başbakan da CHP’li olacak. Sandık gelecek, millet en güzel cevabı verecek” dedi.
ANKA, 24.2.2025 20:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Gülistan Kılıç Koçyiğit: "Heyet İmralı'ya Gidecek ve Sayın Öcalan'la Beraber Yapılacak Tarihi Çağrının Takvimi de Netleşmiş Olacak"
DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, "Heyetimiz birkaç gün içerisinde İmralı’ya gidecek. İmralı’da yapılacak ziyarette özellikle güney Kürdistan’da yapılan ziyaretlerin bilgileri Sayın Öcalan’a aktarılacak ve bu görüşmeden sonra da Sayın Öcalan’la beraber yapılacak tarihi çağrının takvimi de netleşmiş olacak ve kısa bir süre içerisinde de 100 yılı aşan Kürt sorununun çözümünde yeni bir dönemin başlangıcı olacak tarihi çağrının geleceğini de biliyoruz" dedi. 
ANKA, 24.2.2025 12:52   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özel'den Kurum'a olay gönderme: Akşamları İstanbul'un maketiyle oynuyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimde Ekrem İmamoğlu'na kaybedip daha sonra Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilen Murat Kurum için "En son seçimde nereye adaydı bu? İstanbul'a. İstanbul'un maketine bakıyor akşamları, maketine. İstanbul'un maketiyle oynuyor" dedi.
Haberler.com, 25.2.2025 14:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özel'den Kurum'a olay gönderme: Akşamları İstanbul'un maketiyle oynuyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimde Ekrem İmamoğlu'na kaybedip daha sonra Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilen Murat Kurum için "En son seçimde nereye adaydı bu? İstanbul'a. İstanbul'un maketine bakıyor akşamları, maketine. İstanbul'un maketiyle oynuyor" dedi.
Haberler.com, 25.2.2025 14:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Müsavat Dervişoğlu, CHP'yi Ziyaret Etti: "Erdoğan'ın Kurduğu Tuzaklara Düşmemize Hem Tecrübemiz Hem Cumhuriyet'e Olan Bağlılığımız Manidir"
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, erken seçim tartışmalarına ilişkin; "Anayasa’ya bağlı bir değişiklik üzerinden adaylığının söz konusu olması, TBMM’de erken seçim kararıyla aday olmasının önünün açılmasıyla alakalı olarak Sayın Tayyip Erdoğan’ın bütün siyasi entrika yöntemlerinden yararlanabileceği endişesini taşıyorum. O sebeple Sayın Erdoğan’a bu fırsatı vermemek lazım. Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu tuzaklara düşmemize hem tecrübemiz manidir hem Cumhuriyet'e olan bağlılığımız manidir hem de demokrasiye olan bağımlılığımız manidir" dedi.
ANKA, 24.2.2025 16:42   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan CHP Genel Başkanı Özel'e ziyaret
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti.
İHA, 24.2.2025 16:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


RTÜK Üyelerinden Başkan Şahin'e Tepki
RTÜK üyeleri, Başkan Şahin'in AK Parti kongresi mesajını etik ve hukuki açıdan eleştirdi.
ANKA, 24.2.2025 15:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


RTÜK Üyelerinden Başkan Şahin'e Sert Eleştiri
RTÜK üyeleri Tuncay Keser ve İlhan Taşçı, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in AK Parti kongresiyle ilgili yaptığı paylaşımı eleştirdi. Keser, bu tutumun hem etik hem de hukuki sorunlar taşıdığına dikkat çekerken, Taşcı diğer partilerin kongreleri için de benzer bir destek beklediklerini ifade etti.
ANKA, 24.2.2025 15:27   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM'de Siber Güvenlik Kanunu Görüşmeleri Başlıyor
TBMM, Siber Güvenlik Kanunu Teklifi'ni görüşerek, siber güvenliği güçlendirmeyi hedefliyor.
ANKA, 23.2.2025 10:03   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM'de Bu Hafta… Eleştirilere Neden Olan Siber Güvenlik Kanunu Teklifi'nin Görüşmelerine Genel Kurul'da Başlanacak
TBMM Genel Kurulu’nda, kişisel verilerin korunması, özel hayatın gizliliği ve ifade özgürlüğü konularında ciddi kısıtlamalara ve keyfi uygulamalara yol açabileceği gerekçesiyle eleştirilen Siber Güvenlik Kanunu Teklifi’nin görüşmelerine başlanacak. Kartalkaya’daki Otel Yangınını Araştırma Komisyonu, bu hafta iki kez toplanarak Kültür ve Turizm Bakanlığı ile AFAD yetkililerini dinleyecek. TBMM Başkanlığı'na geçen hafta sunulan İklim Kanunu Teklifi de komisyonda görüşülecek.
ANKA, 23.2.2025 09:52   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İyi Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'ndan 'Diploma' Yorumu: Diploma Denince Akla Tayyip Erdoğan Geliyor
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin İzmir Teşkilat Buluşması’nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik ‘diploma’ iddiaları üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi. Dervişoğlu, “Tayyip Erdoğan da bazen siyasi aklını mı yitiriyor diye endişe ediyorum. Çocuğunuzun diplomasını gördüğünüzde Tayyip Erdoğan’ın bir diplomasının olmadığı gelmiyor mu aklınıza? Diploma denince akla zaten Tayyip Erdoğan geliyor” dedi.
ANKA, 22.2.2025 20:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Balıkesir'de CHP Örgütleri "Özgürlük ve Demokrasi" İçin Yürüdü... Aytekin: "Chp Yapılacak İlk Seçimde İktidar Olacak"
CHP Balıkesir İl Başkanlığı tarafından "Özgürlük ve Demokrasi" yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, "CHP öyle işveren odalarında pazarlıklarla, dilekçelerle kurulmuş bir parti değil. CHP savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir. CHP yapılacak ilk seçimde iktidar olacak. CHP bir milyon 600 bin üyesinin önüne sandık koyarak bu örgütün kendi bağrından bir aday çıkartacak. Engellemek istedikleri budur" ifadesini kullandı.
ANKA, 22.2.2025 17:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 4.3.2025 19:53:40
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.